fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Τα Starbucks Γιορτάζουν 5 Χρόνια Λειτουργίας στην Ελλάδα

5 Οκτωβρίου 2007 | 11:03 π.μ.

Τα Starbucks συμπλήρωσαν 5 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα και πραγματοποίησαν σημαντικές ενέργειες και εορταστικές εκδηλώσεις.“Μέσα σε πέντε μόλις χρόνια λειτουργίας τα Starbucks, άνοιξαν 65 καταστήματα και δημιούργησαν περισσότερες από 700 θέσεις εργασίας στην Ελλάδα,’’ δήλωσε ο Πάνος Μαρινόπουλος, Πρόεδρος της κοινοπραξίας Starbucks - Μαρινόπουλος Εταιρεία Καφέ Α.Ε.Ε. στην Ελλάδα.

“Τα στοιχεία αυτά αποτελούν πραγματική απόδειξη αποδοχής και αφοσίωσης στα Starbucks, από τους Έλληνες πελάτες μας. Συνεχίζουμε να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας με το να δημιουργούμε ανθρώπινους δεσμούς και να γινόμαστε μέλος της τοπικής κοινωνίας, με τη βοήθεια των ενθουσιασμένων και γεμάτων πάθος συνεργατών (εργαζομένων) και πελατών μας,” συμπληρώνει ο κ. Μαρινόπουλος.
 
Παιδικά Χωριά SOS
Από τη στιγμή που η Starbucks άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα το 2002, τα Starbucks Ελλάδας συνεργάζονται για να ενισχύσουν τα Παιδικά Χωριά SOS στην προσπάθεια τους να βοηθήσουν παιδιά που τους έχουν ανάγκη. Σήμερα, κάθε κατάστημα Starbucks στην Ελλάδα έχει υιοθετήσει και από ένα παιδί των Παιδικών Χωρών SOS, είναι στενά συνδεδεμένο με την καθημερινότητα του και συμμετέχει στη ζωή του καθώς αυτό μεγαλώνει, προσφέροντας του ουσιαστικά την αίσθηση ότι ανήκει κάπου.
 
Η πιο πρόσφατη πρωτοβουλία και ορόσημο των εορτασμών για τα 5 χρόνια, είναι η έκδοση του βιβλίου ‘’Το Χωριό της Χαράς’’ του Ευγένιου Τριβιζά, ενός από τους πιο δημοφιλείς και καταξιωμένους συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας στην Ελλάδα Το βιβλίο πωλείται αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα Starbucks στην Ελλάδα και τα συνολικά κέρδη από τις πωλήσεις του θα διατεθούν στα Παιδικά Χωριά SOS.
 
Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 5 χρόνια, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Starbucks κύριος Howard Schultz, επισκέφτηκε την Ελλάδα για να έρθει σε επαφή με τους συνεργάτες και τους πελάτες των Starbucks στη χώρα μας.

Από αριστερά, ο κ. Howard Schultz με τον κ. Πάνο Μαρινόπουλο, Πρόεδρο της Μαρινόπουλος Εταιρεία Καφέ Α.Ε.Ε.Στη 2η Φωτογραφία από αριστερά, ο κ. Γιάννης Καλφακάκος, Γενικός Διευθυντής της Μαρινόπουλος Εταιρεία Καφέ Α.Ε.Ε., o Howard Schultz, ο Δημήτρης Μαρινόπουλος και ο Πάνος Μαρινόπουλος κόβουν την τούρτα για τα 5 χρόνια των Starbucks στην Ελλάδα

Ο κ. Schultz και ο κ. Μαρινόπουλος επισκέφθηκαν το Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη, θέτοντας ιδιαίτερη έμφαση στους στόχους και τις αξίες που μοιράζονται τα Starbucks με τον οργανισμό.
 
‘’Μια από τις κατευθυντήριες γραμμές των Starbucks υπογραμμίζει τη σημασία της ανταποδοτικής κοινωνικής προσφοράς στις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούνται’’ δήλωσε ο Howard Schultz, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Starbucks Coffee Company.“Αισθάνομαι εξαιρετικά ευγνώμων που έχω βιώσει την εξέλιξη της καθημερινής σχέσης αγάπης και αφοσίωσης που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους συνεργάτες, τους πελάτες και τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS. Η σχέση αυτή αποτελεί αντιπροσωπευτικό παράδειγμα του βαθμού αφοσίωσης μας στη δημιουργία καθοριστικών κοινωνικών ομάδων στην Ελλάδα’’.

Αναμνηστική Starbucks Κάρτα
Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 5 χρόνια τους στην Ελλάδα, τα Starbucks παρουσιάζουν σε όλα τα καταστήματα τους στη χώρα, μια αποκλειστική αναμνηστική έκδοση της Starbucks Κάρτας, καθώς επίσης και τη μοναδική ποικιλία καφέ Starbucks? Anniversary Blend.
 
Σημαντικά Σημεία – Επιτεύγματα των 5 Χρόνων Λειτουργίας
Ακολουθούν συνοπτικά κάποια από τα επιτεύγματα της Εταιρείας στην Ελλάδα, από την ημέρα που ξεκίνησε τη δραστηριοποίηση της, πριν από πέντε χρόνια:
 
•       65 καταστήματα, 53 στην περιοχή της Αθήνας και 12 σε έξι ακόμα πόλεις σε όλη τη χώρα, καθώς και δημιουργία περισσότερων από 700 θέσεων εργασίας, σε πέντε μόλις χρόνια λειτουργίας.
 
•      Από τη στιγμή που η Starbucks άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα το 2002, τα Starbucks Ελλάδας συνεργάζονται για να ενισχύσουν τα Παιδικά Χωριά SOS στην προσπάθεια τους να βοηθήσουν παιδιά που τους έχουν ανάγκη. Σήμερα, κάθε κατάστημα Starbucks στην Ελλάδα έχει υιοθετήσει και από ένα παιδί των Παιδικών Χωρών SOS, είναι στενά συνδεδεμένο με την καθημερινότητα του και συμμετέχει στη ζωή του καθώς αυτό μεγαλώνει, προσφέροντας του ουσιαστικά την αίσθηση ότι ανήκει κάπου.

 

•        Η πιο πρόσφατη πρωτοβουλία και ορόσημο των εορτασμών για τα 5 χρόνια, είναι η έκδοση του βιβλίου ‘’Το Χωριό της Χαράς’’ του Ευγένιου Τριβιζά, ενός από τους πιο δημοφιλείς και καταξιωμένους συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας στην Ελλάδα Το βιβλίο πωλείται αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα Starbucks στην Ελλάδα και τα συνολικά κέρδη από τις πωλήσεις του θα διατεθούν στα Παιδικά Χωριά SOS.
 
•       Από το 2005, τα Starbucks Ελλάδας έχουν δημιουργήσει παιδικές βιβλιοθήκες και παιδότοπους σε επτά κρατικά νοσοκομεία Παίδων και Νοσοκομειακούς Οργανισμούς, στην περιοχή της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Περισσότερα από 25,000 βιβλία και παιχνίδια συγκεντρώθηκαν με τη βοήθεια των πελατών των Starbucks και έχουν ήδη δωριθεί στους οργανισμούς αυτούς
 
•       Αξιοποιώντας την επιτυχημένη τους συνεργασία στην Ελλάδα, η Μαρινόπουλος Εταιρεία Καφέ Α.Ε. διευρύνει τη σχέση της με τα Starbucks και χειρίζεται πλέον καταστήματα στην Ελβετία, την Αυστρία, την Κύπρο και πιο πρόσφατα τη Ρουμανία.
 
Ο Όμιλος Μαρινόπουλου είναι ένας από τους μεγαλύτερους εμπορικούς και βιομηχανικούς ομίλους στην Ελλάδα, μέσω στρατηγικών συμμαχιών με τις εταιρίες Carrefour, Dia, FNAC, Grand Vision, Sephora /LVMH και Starbucks Coffee International Inc. καθώς και του franchise της Marks & Spencer. Επιπλέον, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στον βιομηχανικό κλάδο μέσω της ΦΑΜΑΡ Α.Ε., μια από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής υπηρεσιών σε τρίτους για τον κλάδο των φαρμάκων και των καλλυντικών, με εργοστάσια στην Ελλάδα, στην Γαλλία, στην Ιταλία και στην Ολλανδία.

 

icon Προσθήκη Σχόλιου

Τα Starbucks Γιορτάζουν 5 Χρόνια Λειτουργίας στην Ελλάδα


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

 
Τελευταία άρθρα