fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

«Το Χωριό της Χαράς»

24 Σεπτεμβρίου 2007 | 08:29 π.μ.

Μεγαλώνοντας στο Παιδικό Χωριό SOS

Υπάρχει ένα Χωριό που αγκαλιάζει με αγάπη και φροντίδα τα παιδιά που είναι μόνα στον κόσμο. Που δίνει σε κάθε παιδί τη ζεστασιά ενός δικού του σπιτικού, τη συντροφιά των φίλων και των αδελφών του, το ενδιαφέρον για τη μόρφωση τους, τη ξεγνοισιά του παιχνιδιού.

Στο Παιδικό Χωριό SOS αφιερώνουμε στα παιδιά όλη μας τη φροντίδα για να κάνουμε πιο όμορφα τα πρώτα τους βήματα, πιο εποικοδομητική την ενήλικη ζωή τους.

Η έννοια του Παιδικού Χωριού SOS είναι η προσφορά ενός σπιτιού, μιας οικογένειας και – το κυριότερο – μιας Μητέρας SOS για τα παιδιά που είναι μόνα στον κόσμο κι έχουν ανάγκη προστασίας.

 

Η Μητέρα  SOS ζει μαζί τους, είναι υπεύθυνη για την ανατροφή τους, το διάβασμα τους, τα συμβουλεύει  και ακούει τα προβλήματά τους και είναι κοντά τους κάθε στιγμή που θα χρειαστεί.

Τα παιδιά φοιτούν σε σχολεία της περιοχής, έχουν τους φίλους τους, ασχολούνται με τον αθλητισμό και τις τέχνες και συμμετέχουν σε διάφορες εκδηλώσεις.Αυτή είναι η εικόνα του Παιδικού Χωριού SOS.

Μια μεγάλη οικογένεια, που αγκαλιάζει με αγάπη τα παιδιά.

«Το Χωριό της Χαράς»
το νέο βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά

Ήταν κάποτε μια οικογένεια πιο αγαπημένη από όλες τις άλλες…
Ήταν κάποτε ένα σπίτι πιο φιλόξενο από όλα τα άλλα…
Ήταν κάποτε ένα χωριό αλλιώτικο από όλα τα άλλα…
Και αυτή είναι η ιστορία τους…

 

Ένα αλεπουδάκι χωρίς μαμά, ένα σκιουράκι χωρίς φωλιά,ένας κάστορας που το ορμητικό ποτάμι παρασύρει αναπάντεχα τους φίλους του
και ένα κυνηγημένο λαγουδάκι, πρώην πειραματόζωο,
είναι οι ήρωες της νέας μαγευτικής ιστορίας που έγραψε ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων, ποιητής παραμυθιών Ευγένιος Τριβιζάς.
 
Το Σεπτέμβριο του 2007 τα Starbucks συμπληρώνουν 5 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα. Την ίδια χρονιά, τα Παιδικά Χωριά SOS γιορτάζουν 25 χρόνια από την ίδρυση του πρώτου Παιδικού Χωριού SOS στη Βάρη.  Το βιβλίο «Το Χωριό της Χαράς» του Ευγένιου Τριβιζά σηματοδοτεί τον εορτασμό των σημαντικών αυτών επετείων, καθώς και της μακρόχρονης σχέσης αγάπης και στήριξης που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα τους.

Τα Starbucks σάς προσκαλούν να απολαύσετε τις διασκεδαστικές και συγκινητικές περιπέτειες των ηρώων του «Χωριού της Χαράς», ενισχύοντας παράλληλα το ανεκτίμητο κοινωνικό έργο των Παιδικών Χωριών SOS. Το βιβλίο -σε εικονογράφηση Ναταλίας Καπατσούλιας, παραγωγής των Εκδόσεων Παπαδόπουλος- θα διατίθεται αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας στην Ελλάδα και τα Starbucks θα προσφέρουν τα συνολικά κέρδη από τις πωλήσεις του στα Παιδικά Χωριά SOS, για την υλοποίηση των σκοπών και την επίτευξη των στόχων τους στην Ελλάδα.

Χαρίστε, λοιπόν, το συναρπαστικό νέο βιβλίο του αγαπημένου μας παραμυθά Ευγένιου Τριβιζά σε όσους είναι ή θέλουν να ξαναγίνουν παιδιά, συμμετέχοντας ουσιαστικά σε μια ξεχωριστή, ζωτικής σημασίας  προσπάθεια!

 «Το Χωριό της Χαράς» σάς περιμένει σε όλα τα καταστήματα Starbucks από τις 20 Σεπτεμβρίου!

 

Λίγα Λόγια για τη σχέση των Starbucks με τα  Παιδικά Χωριά SOS


«Δεν δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του καφέ σερβίροντας ανθρώπους, αλλά στον χώρο των ανθρώπων σερβίροντας καφέ». Στη φράση αυτή του Howard Schultz, ιδρυτή της εταιρείας καφέ Starbucks, συνοψίζεται η φιλοσοφία της αλυσίδας καφέ που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2002. Μέσα από καθημερινές πρωτοβουλίες αγάπης και φιλίας, τα Starbucks συνδυάζουν το Πάθος τους για τον Καφέ με το Πάθος τους για τους Ανθρώπους. Μια από τις πρωτοβουλίες στην Ελλάδα που ξεχωρίζει, είναι η συνεργασία -από την πρώτη μέρα λειτουργίας τους- με τα Παιδικά Χωριά SOS. Ο μακροχρόνιος  δεσμός που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα τους, δυναμώνει και διευρύνεται καθημερινά, ενώ από το 2005 έλαβε πιο προσωπικό χαρακτήρα, καθώς κάθε κατάστημα Starbucks έχει υιοθετήσει από ένα παιδί των Παιδικών Χωριών SOS, γνωρίζει λεπτομέρειες για τη ζωή του και είναι παρόν σε ξεχωριστές στιγμές του.

 

icon Προσθήκη Σχόλιου

«Το Χωριό της Χαράς»


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

 
Τελευταία άρθρα