fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Cunnilingus….χωρίς στραμπούληγμα της γλώσσας.

27 Μαρτίου 2007 | 10:48 μ.μ.

 ...από τη " Lili

Πώς  γράφεις  ένα άρθρο για την αιδοιολειχία;

Ούτε ‘γω δεν ήξερα αν θα μπορούσα να καταφέρω να ισορροπήσω τις οδηγίες, το χιούμορ κυρίως, την κατανόηση , χωρίς να γίνει το κείμενο χυδαίο.

Σκόρπια πράγματα  που θα θελαν οι γυναίκες για τους άντρες να μάθουν, να καταλάβουν, σε light περιτύλιγμα.

«Γράφτo.» μου λέγανε.

Ε, τελικά το έγραψα. Πάντα με ενθουσίαζε η πρόκληση. Και τι πιο κατάλληλο από ένα γυναικείο «περιοδικό» όπως το fe-mail, σωστά;

Άντρες, θέλω να σας στείλω ένα γράμμα.

Σας παρακαλώ, μην μου αρχίσετε τις παιδιάστικες αντιδράσεις του στυλ: «Και μένα ποιος με σκέφτεται πως με γλύφουν/ φροντίζουν/ αδικούν/ μισώ την μάνα μου, την γυναίκα μου και την κοινωνία.». Όσοι θέλετε να μάθετε τα μυστήρια του γυναικείου σώματος, όσοι θέλετε να είστε καλοί εραστές (όσοι από σας νοιάζεστε δηλαδή), όσοι θέλετε να δώσετε ευχαρίστηση στην σύντροφο σας οφείλετε να καταλάβετε όχι πως λειτουργεί η κλειτορίδα (αν και καλό είναι να ξέρετε που βρίσκεται), αλλά την γυναικεία ψυχοσύνθεση.

Γιατι και η χειρότερη σκύλα από μας, λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο.

Η Αλιέντε νομίζω είχε πει ότι η κλειτορίδα της γυναίκας, είναι ανάμεσα στ’ αυτιά της. Υπονοώντας, ότι το κέντρο ευχαρίστησης, το όργανο που χρειάζεται να επικεντρωθεί ένας άντρας όταν έχει στο κρεβάτι του την γυναίκα του, δεν είναι η κλειτορίδα της, το στήθος της αλλά το μυαλό της.

Από κει ξεκινάνε όλα. Απο το πώς αντιλαμβάνεται η ίδια τον εαυτό της μέσα από τα μάτια σας.


Σίγουρα δεν ξεκινάμε με μια έκφραση σιχαμάρας αν η παρτενέρ μας δεν ειναι οπαδός του ξυρίσματος ούτε βγάζουμε την γλώσσα όσο πιο μακριά μπορούμε ενώ ταυτόχρονα μένουμε στην πάνω, και στέγνη περιοχή.

Η προθυμία μας ειναι το κλειδί. Η όρεξη.
Όπως πολύ σωστά το ονομάζουν οι άγγλοι το eat you.

Σαν γυναίκες, να χούμε τον άλλον πρόθυμο να πέσει στα βαθιά νερά, να ερεθίζεται στην θέα και στην αφή της «λίμνης» και να θέλει να μείνει και ως αύριο αν γίνεται.
 
Και αυτό γιατι πολλές γυναίκες νιώθουν απίστευτη ανασφάλεια όσον αφορά τα γεννητικά τους όργανα.

Αντιθέτως με τον άντρα που τα έχει έξω φανερά στον καθαρό αέρα, της γυναίκας ειναι κρυφά και διπλωμένα, και αυτή η αίσθηση - συν 100287959025 κοινωνικο-ανθρώπινοι λόγοι που έχουν συνδέσει στο αιδοίο την αγιοσύνη και την κατάρα του σύμπαντος - κάνει την γυναίκα ανασφαλή και την πράξη αυτή, σαν την ύψιστη αποδοχή της ως ερωτική σύντροφος.

Πολλές ανησυχούν για την μυρωδιά ή  την γεύση τους, κάτι που αλλάζει όμως με την διατροφή (με 10 μέρες χυμό ανανά η βρώση φραουλών δεν υπάρχει πια πρόβλημα)

Οι πιο θαρραλέες μπορούν να δοκιμάζουν τον εαυτό τους διακριτικά πριν. Αυτή η πρακτική θα τους αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την εξοικείωση με το σώμα τους.  Απο άποψη τεχνικής, να επιστήσω ότι οι κυκλικές κινήσεις ειναι πάντα μια καλή ιδέα Αν η γυναίκα έχει συνηθίσει την φορά του ρολογιού και σεις πάτε αντίστροφα, δεν θα επιτύχετε το πολυπόθητο αποτέλεσμα, τουλάχιστον σήμερα, όποτε καλό είναι να σεβαστείτε την ρουτίνα της συντρόφου σας.
Ζητείστε της να χαϊδευτεί ενώ την φιλάτε ή πάρτε το χέρι της την ώρα που την χαϊδεύεται και παρατηρήστε τι είναι αυτό που κάνει .
Να επιμένετε ότι δεν κουραστήκατε, ακόμα και αν τα χείλη σας έχουν ξεπεράσει σε διάμετρο τα δικά της.

Να δοκιμάσετε διάφορους τρόπους, πάνω κάτω με χείλια κλειστά (δικά της), στο πλάι με χείλια τεντωμένα ανοιχτά (πάλι για τα δικά της μιλάω), την γλώσσα μέσα της, και αφουγκραστείτε. Αναπνέει βαθιά; Βογκάει; Κοιτάει Lost; Λύνει σταυρόλεξο;

Κάθε ερωτική πράξη βασίζεται στην επικοινωνία. Των ματιών, την λεκτική, αλλά πολλές γυναίκες δεν έχουν μάθει ακόμα να αποδέχονται ούτε το σώμα τους ούτε την σεξουαλικότητα τους. Ακόμα και οι απελευθερωμένες και συνήθως  πιο μικρές από εμάς, ακολουθούν πρότυπα περιοδικών, μεθόδους αποδοχής (είσαι όμορφη και σέξι άρα μου αρέσεις) και ξεχνάνε να ψάξουν μέσα τους τι τους αρέσει.

Ξεχνάμε, στην επίτευξη μας να είμαστε μοιραίες, αντικείμενο του πόθου, ότι ο καλύτερος τρόπος για να μην εξερευνήσουμε το σώμα μας, είναι να το πλάσουμε εμείς όπως νομίζουμε ότι θα έπρεπε να φέρεται. Και φυσικά, σ αυτήν την περίπτωση, δεν έχουμε τι να πούμε στον άλλον. Γίναμε το αντικείμενο ηδονής που θέλαμε. Της δικής του ηδονής.Πολλές γυναίκες δεν τολμούν ούτε να σκεφτούνε τι θέλουν, πόσο μάλλον να το επικοινωνήσουν καθαρά. Μερικές φορές ο αντρικός εγωισμός καθιστά την επικοινωνία σ αυτό το ζήτημα τόσο λεπτή και εκρηκτική που πολλές προτιμούν να σιωπήσουν ή και να προσποιηθούν, προκείμενου να μην ταράξουν τα νερά.

Ένα μικρό τρικ για να ξεχωρίσετε αν όντως της αρέσει αυτό που κάνετε είναι να ακούσετε προσεκτικά. Καλά τα βογκητά, σας δείχνει τι της αρέσει και σας εμψυχώνει, σας δίνει κουράγιο, αλλά αν αρχίσει να κουνιέται ρυθμικά και να ειναι "χαμένη" τότε βρήκατε το κουμπί. Δεν σταματάτε ρυθμό που να σας στραμπουλιχτεί η γλώσσα.
Αν κάποια στιγμή σας πει να σταματήσετε, αρνηθείτε, δεν το εννοεί, «ψαρεύει» να δει αν μπουχτίσατε, αν σας ενοχλεί, αν κουραστήκατε . Μην πέσετε στην μπλόφα.
 
Ένας καλός τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε και τα χέρια σας, αλλά στις πιο πολλές γυναίκες αυτό θεωρείται «νοθεία», ότι ίσως κουραστήκατε και βαρεθήκατε και αυτομάτως «ξενερώνουν». Είπαμε το όλο ζήτημα είναι η αποδοχή, το στόμα. Το στόμα και μόνο το στόμα, όση ωρα χρειαστεί, ειναι το καλύτερο αφροδισιακό για κείνη, γιατι ειναι γενναιόδωρο, ειναι ένδειξη σεξουαλικής εμπειρίας. Είναι εγκεφαλικό. «Δεν με σιχαίνεσαι, με αγαπάς, θέλεις να με ευχαριστήσεις, δεν το κάνεις από υποχρέωση, ούτε για να στο κάνω και εγώ.»

 Πολλές γυναίκες παραπονιούνται ότι τα χάδια των αντρών είναι άγαρμπα, με υπερβολική πίεση, ή αντιθέτως εκνευριστικά.. Όποτε κάντε το όπως οι Ευρωπαίοι, οι οποίοι θεωρούν την αιδοιολειχια εγγύηση για την επίτευξη του οργασμού της συντρόφου τους.
Η προσωπική μου συμβουλή  βασισμένη στα όσα μου έχουν πει/ γράψει/ εκφράσει είναι να χειριστείτε την κλειτορίδα σαν ένα μικρό πέος και ρουφήξετε, πιπιλίσετε , κάντε ακριβώς ότι  αρέσει σε σας, να σας κάνουν. Υou cant go wrong.

Δεν τραβιέστε μακριά αν τελειώσει. (Υπάρχουν κάποιοι καλοί τρόποι.)

Από άποψη ασφάλειας τώρα, κανονικά θα έπρεπε να το κάνετε με γυναικείο προφυλακτικό-ειδικά αν δεν είστε σε σοβαρή μονογαμική σχέση- αλλά ας μην πιάσω αυτό το ανέκδοτο καλύτερα.
Αν έχετε όμως ουλίτιδα, σκασμένα χείλη ή μικρό αμυχές, μην πιάνεστε κορόιδα, keep your tongue in your mouth και απλώστε την μπουγάδα, άλλο βράδυ.

Πηγή: www.infosex.com

 

Σχετικά Άρθρα

Ο στοματικός έρωτας και το ταγκό

Σημείο-G. Μύθοι και αλήθειες

Ο δεκάλογος του τέλειου sex

icon Προσθήκη Σχόλιου

Cunnilingus….χωρίς στραμπούληγμα της γλώσσας.


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

Έγραψε ο/η sexyback / 29 Μαρτίου 2007 στις 12:01 μ.μ.

Περιμένω και το sequel για την πεοληχεία!!! Θα ήθελα να υπάρξει και το κατάλληλο σχεδιάγραμμα όπως παραπάνω καθώς και video με οδηγίες χρήσης!

Έγραψε ο/η ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ .... / 29 Μαρτίου 2007 στις 2:34 μ.μ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ...
ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΔΕΣ..
ΕΧΕΤΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;
ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ;
ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΩΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΘΩΑ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ;;
ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ; Χ Ρ Η Μ Α Τ Α ;
ΧΑΝΕΤΕ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΟΜΩΣ ... ΛΙΓΟΙ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΣΕΥΡΕΤΟΙ , ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ...
ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ!!
ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΟΙΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΟΝΤΕ !!!!!

Έγραψε ο/η συγχαρητηρια!!! / 3 Απριλίου 2007 στις 1:46 μ.μ.

επιτελους! μπας και το διαβασει κανενας αντρας και μαθει επιτελους τι πρεπει να κανει και πως να συμπεριφερθει στην καημενη την κλειτοριδα!!!!!

Έγραψε ο/η ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!!! / 4 Απριλίου 2007 στις 1:27 μ.μ.

ΑΝΤΡΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ: ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ! ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΕΝΑ MAZDA RX-8 ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΛΟ ΜΠΙΡΙΜΠΙΡΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!
EXETE ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΕΝΑ "ΜΑΓΑΖΙ" ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΟΙΣ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΦΥΛΟΥ. ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΒΡΗΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ SITES ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΕΘΙΣΤΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ, ΠΩΣ Α ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ. ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ Η ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ? ΜΗΠΩΣ ΟΛΕΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΜΠΑΝΤ ΠΗΤ (Η ΕΣΤΩ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ) Η ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ?
ΛΟΙΠΟΝ, ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ (ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ) ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΚΑΜΜΕΝΕΣ" ΠΟΥ ΛΕΝΕ "ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ..." ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΑΣ ΟΧΙ ΜΟΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΛΕΦΤΑ Η ΝΑ ΤΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ¨ΣΕΞΥ ΕΣΩΡΟΥΧΑ, ΠΛΥΜΕΝΗ ΚΑΘΑΡΗ (ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ) ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΜΕΛΙ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΤΟ MAZDA RX8 ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ! ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ

Έγραψε ο/η ;o) / 5 Απριλίου 2007 στις 11:07 μ.μ.

Χα χα.. Αν και γυναίκα συμφωνώ για το RX-8 αλλά
και για τα υπόλοιπα! Ολα στο μυαλό είναι...

Έγραψε ο/η ΜΙΚΡΗ / 12 Απριλίου 2007 στις 12:34 μ.μ.

ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΟ ΣΕΧ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ!!!!!!!!!!

Έγραψε ο/η E ok / 13 Απριλίου 2007 στις 5:53 μ.μ.

αυτή η φωτό με τον κορμό του δέντρου, αστεία, παλιά και άσχετη.

Έγραψε ο/η SEX IN THE CITY / 11 Ιουνίου 2010 στις 2:18 π.μ.

ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ, αλλα πιστευω πως επειδη ειναι γραμμενο σε γυναικειο στυλ, οι αντρες που το διαβαζουν δεν καταλαβαινουν την ουσια του.
πντως σαν γυναικα θερω οτι ολες συμφωνουμε οτι οποιος μας κανει τα παραπανω που γραφονται στο αρθρο ειναι master of sex, καταπληκτικος εραστης
γι' αυτο οι ευρωπαιοι ειναι καλυτεροι εραστες απο τους αντρες ελληνες, δουλευουν πολυ καλυτερα για εμενα το κομματι που γραφει το αρθρο και γι'αυτο και περνουν τα πρωτεια στο κρεβατι

Έγραψε ο/η Maria / 3 Ιουλίου 2010 στις 9:45 μ.μ.

Eπίσης καλό θα ήταν να κατανοήσουν οι άντρες (όχι στο σύνολό τους, αλλά κάποιοι εγωκεντρικοί φαλοκράτες-κρυφοαδερφές που διαβάζουν γυναικεία sites) ότι δεν είμαστε τόσο προβληματικές όσο θέλουν να νομίζουν ορμώμενοι από από τα υποσυνείδητα αισθήματα κατωτερότητας απέναντί μας. Εμείς μια χαρά τα καταφέρνουμε και χωρίς αυτούς, απλά κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια να τους ενημερώσουμε πριν τους απορρύψουμε οριστικά και προχωρήσει το είδος μας στην επόμενη βαθμίδα εξέλιξης: εξάληψη του ανδρικού φύλου και υπερίσχυση του πραγματικά ισχυρου,δηλ. του θηλυκού..... επιστημονικά αποδεδειγμένο!!!!!

Έγραψε ο/η ASIMINA SMIRNIA / 3 Ιουλίου 2010 στις 11:45 π.μ.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ.. ΜΕΤΑ ΟΧΙ. ΟΜΩς ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΗ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΕΟΛΕΙΨΙΑ.. ΝΟΙΩΘΩ ΧΑΛΙΑ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ. ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ, ΟΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ.. ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΡΧΕΙΑ Κ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ..ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΕΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΙΔΙΙΟΛΕΙΨΙΑ. . ΕΧΕΙ ΑΡΑΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 15 Η ΤΟ ΜΗΝΑ.. ΟΛΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ . ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? ΝΟΙΩΘΩ ΜΙΣΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΧΩΣ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟ ΣΕΞ ( ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ) ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΡΡΙΨΗ

Έγραψε ο/η d.t.b. / 23 Αυγούστου 2010 στις 3:36 μ.μ.

@ASIMINA SMIRNIA: dose mail na epikinoniso mazi sou.....

Έγραψε ο/η johnny / 26 Σεπτεμβρίου 2010 στις 6:37 μ.μ.

@maria...."""oi antres egwkentrikoi falokrates kai katwteroi apo tis gynaikes......poy stin oysia einai to pragmatika isxyro filo """........exeis episkeftei kapoio psixiatro ???psixologo??kapoio giatro telos pantwn..!!!!
poios epistimonas einai aytos..poy se epeise..oti an aporipsete toys antres....kai eksalif8oyn.....tha proxwrisei to eidos soy???
mono toy??? me ton krinno 8a meineis kopela moy eggyos?
an 8imamai kala...aytos o falokratis....se kanei gynaika....soy kanei erwta....soy ri8mizei tiis ormones..kai soy kanei paidia...!!!!
distixws...me ayta ta miala ..poy deixneis na exeis.........diapistwnw hdh megali apoxi..apo tin eyxaristisi....
afoy ta kataferneis mia xara kai moni soy...na dw..poios 8a se kanei mana.......an kai nomizw kserw tin apantisi....

Έγραψε ο/η elen / 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:53 μ.μ.

@johny Φιλε μου πριν στείλεις όλες τις Μαρίες στον ψυχίατρο να κατσεις να σκεφτείς οτι κάτι "άντρες" με έναν εγωισμό να(!) έχουν τσακίσει τα νεύρα, έχουν γιγαντώσει τις ανασφάλειες κτλ κτλ πολλών Μαριών. Αναλάβετε λοιπόν βαρύμαγκες τις ευθύνες σας γι' αυτό το χάλι που λέγεται "ανθρώπινες σχέσεις" και μετά στείλτε μας όλες μαζί στον ψυχίατρο... Να πετύχουμε και καλύτερη τιμή με το group therapy.

Έγραψε ο/η stavros / 7 Οκτωβρίου 2010 στις 9:24 μ.μ.

παιδιά πάντως και εγώ άντρας είμαι,και μόλις τώρα που διάβασα το κείμενο έχω να πω ότι ίσα ίσα το βρήκα επικοδομητικό και ότι με άναψε.
ευχαριστούμε το περιοδικό.

Έγραψε ο/η Georg / 11 Μαρτίου 2016 στις 12:51 π.μ.

cake and cunnilingus day - 14 April ! γιατι δε προβάλλεταιαπ τα media ?

 
Τελευταία άρθρα