fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

You‘ve got new mail

9 Ιουλίου 2007 | 09:02 π.μ.

...από την  Αριάδνη Γερασιμίδου

“Κάθε στιγμή που περνάει νομίζω πως κοροϊδεύω τον εαυτό μου. Η καρδιά μου είναι δοσμένη σε εκείνον και εγώ έχω δίπλα μου έναν άλλο που μ’ αγαπά πολύ. Έτσι κοροϊδεύω εκτός από εμένα και εκείνον. Τόσο σφίξιμο στο στομάχι μου δεν έχω ξανανιώσει. Τόσο πόνο... και χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι...”

“Αγαπητή Αριάδνη παίρνω το θάρρος να σου στείλω αυτό το email επειδή θα ήθελα να ακούσω αρχικά την άποψη σου πάνω σε κάτι που με βασανίζει πολύ και γιατί διάβασα ένα ωραίο κείμενο σου σχετικά με τις ανθρώπινες σχέσεις.

Επειδή δεν σε γνωρίζω μου είναι πιο εύκολο να μιλήσω για το πρόβλημα μου γιατί σε κανένα γνωστό μου δε μπορώ να πω τίποτα. Θα είμαι σύντομη. Όσο μπορώ.
Έχω μια σχέση εδώ και 3 χρόνια με έναν άνθρωπο που με καταλαβαίνει και είναι δίπλα μου σε όλα και όποτε τον χρειαστώ.

Με αγαπάει πάρα πολύ.

Μαλώνουμε βέβαια αρκετά αλλά όλα περνάνε. Εγώ από την άλλη νομίζω ότι τον αδικώ πολύ γιατί δεν ένιωσα ποτέ ερωτευμένη μαζί του. Τον αγαπάω θα έλεγα, τον νοιάζομαι αλλά όχι όπως εκείνος εμένα. Και ο λόγος;
Είμαι κολλημένη ακόμα με τον πρώην μου με τον οποίο χωρίσαμε πολύ βιαστικά και γρήγορα πριν κάνω αυτή τη σχέση που έχω τώρα. Η σχέση εκείνη με πλήγωνε συνέχεια γιατί δεν έβλεπα ποτέ κάποιο ενδιαφέρον από μεριάς του. Όταν του έλεγα πως τον αγαπώ δεν έβλεπα καμία αντίδραση.  Τίποτα.

 

 Έτσι τον άφησα ξαφνικά όταν γνώρισα τον Χ που είμαστε μέχρι σήμερα μαζί, έχοντας μεγάλη δύναμη για να το κάνω αυτό. Τότε έκανα και το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου και νομίζω πως θα το πληρώνω για πάντα...
Ο πρώην μου λοιπόν τότε ήρθε γονατιστός σε μένα και με παρακάλεσε να γυρίσω μαζί του, να μην τον αφήσω και να μην προχωρήσω την σχέση μου με τον Χ. Μου είπε πως με αγαπούσε και θα έκανε τα πάντα για μένα.

Το λάθος μου λοιπόν είναι ότι δεν τον πίστεψα έστω και που άργησε να το κάνει. Νόμιζα πως όλα τα έκανε επειδή είχε πολύ εγωισμό μέσα του. Με παρακαλούσε για μέρες. Ποτέ ξανά δε μου είχε εκδηλώσει έτσι τα συναισθήματα του. Και τότε που το έκανε εγώ έφυγα μακριά του.

 

Είχα φτάσει στα όρια μου. Νόμιζα πως φεύγοντας από εκείνον θα μπορούσα να τον ξεχάσω.

 Ήμουν ενθουσιασμένη με τον Χ από την μια και από την άλλη έπαιρνα την εκδίκηση μου για την αδιαφορία του πρώην μου.

Μα τι ηλίθια που ήμουν...


Τέλος πάντων. Ας έρθω στο σήμερα. Στο σήμερα που έχουν περάσει 2 ολόκληρα χρόνια και ο πρώην μου ζει μέσα μου και δε λέει να φύγει με τίποτα.

Πραγματικά αισθάνομαι τόσο έντονα αισθήματα για εκείνον που μου φαίνεται και εμένα περίεργο. Κάθε στιγμή που περνάει νομίζω πως κοροϊδεύω τον εαυτό μου. Η καρδιά μου είναι δοσμένη σε εκείνον και εγώ έχω δίπλα μου έναν άλλο που μ’ αγαπά πολύ.

 Έτσι κοροϊδεύω εκτός από εμένα και εκείνον.

 Τόσο σφίξιμο στο στομάχι μου δεν έχω ξανανιώσει. Τόσο πόνο... και χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι. Και ήρθε και το χειρότερο για να με αποτελειώσει.

Μίλησα με τον πρώην μου πριν κάποιες ημέρες. Δεν άντεξα.

Πραγματικά. Πήρα να του ζητήσω συγνώμη που του φέρθηκα τόσο άσχημα τότε. Στην πραγματικότητα ήθελα να ακούσω την φωνή του. Μόνο αυτό.

 Ήλπιζα να με διαολοστείλει μήπως και ξενερώσω αλλά δεν έγινε αυτό. Μιλήσαμε περισσότερο από μια ώρα στο τηλέφωνο.

Μου είπε πράγματα που μου έδειξαν ότι είναι ακόμα πληγωμένος από εμένα και τότε κατάλαβα αρκετά.
Νιώθω όμως σα να έχω απατήσει τη σχέση μου με αυτό που έκανα. Είμαι αλλού. Το ξέρω.

 Έχω δίπλα μου τον Χ που με αγαπά και πεθαίνει για μένα και εγώ είμαι απλά μια ψεύτρα... για να μη με χαρακτηρίσω αλλιώς.
Μετά το τηλεφώνημα, υπήρξε κι άλλη επικοινωνία (μηνύματα, email κτλ) με τον πρώην μου ο οποίος έχει κι εκείνος μια σχέση απ’ ότι μου είπε με μια κοπέλα που αγαπάει όπως και εκείνη πεθαίνει για αυτόν.

 

Ξέρω όμως και κατάλαβα από την φωνή του πως η ψυχή του λαχταρά εμένα. Τα λόγια του προδίδουν αυτό που πραγματικά θέλει. Δεν θα γυρίσει όμως ποτέ.

Δε θα ρίσκαρε ποτέ τίποτα. Δε θα το κάνει λοιπόν τώρα και ειδικά για μένα που τον παράτησα και δε πίστεψα τα λόγια του.
Είπαμε πολλά και μέσω τηλεφώνου και μέσω μηνυμάτων. Και συνεχίζουμε μέχρι σήμερα. Κάθε φορά που βλέπω το όνομα του στο κινητό μου τρέμω. Έχω 2 χρόνια να τον δω και νομίζω πως αν ποτέ συνέβη αυτό ξανά θα ξεψυχούσα μπροστά του. Από την μια θέλω να τον δω και από την άλλη δεν θέλω ειδικά εάν δεν είναι μόνος του.

 Νιώθω ερωτευμένη μαζί του μετά από τόσο καιρό. Τον αγαπάω.
Και θα με ρωτήσεις τώρα εσύ. Και γιατί είσαι 2 χρόνια με τον Χ βρε κορίτσι μου; Αχ. Και τι να σου απαντήσω;

Έμεινα λοιπόν τόσο καιρό σε αυτή τη σχέση νομίζοντας πως έτσι θα ξεχάσω και θα ξεπεράσω τον πρώην μου.

Δε τα κατάφερα όμως. Το μόνο που κατάφερα είναι να καταστρέψω τη ζωή μου. Έκανα τον Χ να με θέλει για γυναίκα του, άφησα τον πρώην μου να βρει μια ιδανική γυναίκα για εκείνον και τώρα; Τώρα το μόνο που κατάφερα είναι να πονάω τόσο πολύ και αρχίζει να φαίνεται σε όλους και στον Χ. Με ρωτάει συνέχεια τι έχω τον τελευταίο καιρό. Τι να του πω;

 

Έχω πάρει τις αποφάσεις μου. Και είμαι σίγουρη. Θα χωρίσω μαζί του. Δε μπορώ να κοροϊδεύω τον εαυτό μου και πόσο μάλλον τον Χ άδικα. Δε γίνεται. Προσπάθησα τόσο να κάνω τον πρώην μου να φύγει από το μυαλό μου και την καρδιά μου αλλά είναι ακόμα εκεί. Πρέπει να μείνω μόνη μου λοιπόν.

Τα αφήνω όλα στην τύχη.

Θα ανακοινώσω στον Χ ότι δεν μπορούμε να είμαστε πλέον μαζί. Εξάλλου μαλώνουμε αρκετά τελευταία και έχει γίνει κουραστικό. Τις περισσότερες φορές ξέρω πως φταίω εγώ. Δε θα του πω όμως τον πραγματικό λόγο. Ότι δηλαδή η καρδιά μου ανήκει σε άλλον. Θα τον πλήγωνε τόσο πολύ και νιώθω ήδη αρκετές τύψεις απέναντι του.
Κι ας έχω πλαντάξει στο κλάμα χαίρομαι πολύ που σου έγραψα και νιώθω καλύτερα που είπα έστω και σε κάποιον άγνωστο πως πραγματικά νιώθω.

Σε ευχαριστώ. :o(

Ε. Λ.”

Αλήθεια, πόσες από εσάς που διαβάσατε το παραπάνω νιώθετε να τρέμει η καρδούλα σας όταν σκέφτεστε την αληθινή σας αγάπη και δε την έχετε δίπλα σας;
Μίλησα τηλεφωνικά με τη φίλη μας, έμαθα κι άλλες λεπτομέρειες και πήρα την άδεια της για να δημοσιεύσω το email της. Περιμένει και από εσάς να της δώσετε τις συμβουλές σας. 

Η δική μου άποψη; Όπως σου είπα αρχικά καλά κάνεις που χωρίζεις με τον σύντροφό σου. Συμφωνώ μαζί σου, η κοροϊδία είναι το χειρότερο πράγμα όπως και οι τύψεις που νιώθεις. Ούτε εσένα θα σου άρεσε να σε κοροϊδεύουν και ειδικά έτσι. Τουλάχιστον εάν μείνεις για λίγο μόνη σου θα μπορέσεις να ανακαλύψεις πολλά πράγματα. Πρέπει βέβαια να φανείς δυνατή και να μη γυρίσεις πίσω μόνο και μόνο επειδή θα νιώσεις κάποιο κενό ή μοναξιά. Αρχικά θα μάθεις εάν ποτέ αγάπησες τον Χ ή έχασες έτσι για πλάκα 3 χρόνια από τη ζωή σου αλλά και τον πρώην σου μαζί. Επίσης σιγά σιγά θα κάνεις ξανά νέες γνωριμίες και ίσως βρεις μια νέα αγάπη που θα σε κάνει να ξεχάσεις όλες τις άλλες. Όλα γίνονται για καλό λένε. Πίστεψε σε αυτό λοιπόν και μη κοιτάς πίσω όταν δεν γίνεται να αλλάξει κάτι. Εξάλλου ο έρωτας με έρωτα περνάει...


Περιμένω και τις δικές σας επιστολές στο email μου. agerasimidou@fe-mail.gr
Γερασιμίδου Αριάδνη

 

icon Προσθήκη Σχόλιου

You‘ve got new mail


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

Έγραψε ο/η Kaiti / 9 Ιουλίου 2007 στις 10:02 π.μ.

Symfono me tin Ariadni kai nomizo pos eisai poly mperdemeni genika.De xero an horises alla an to ekanes mi gyriseis piso.Na exeis konta tis files sou giati tha peraseis dyskola (to exo pathei)kai pou xereis?Isos o proin sou gyrisei kapoia mera piso.Tote omos isos na min ton theleis.

Έγραψε ο/η Η ΖΩΗ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ-ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ,ΗΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΑΙ / 9 Ιουλίου 2007 στις 2:05 μ.μ.

Απο τη σκοπια των 71 χρονων μου,αν μου επιτρεπεις,σου λεω οτι ο χρονος ολα τα διορθωνει.Γιαυτο ΥΠΟΜΟΝΗ-ΕΛΠΙΔΑ καιαναμονη ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Έγραψε ο/η Dimitra / 10 Ιουλίου 2007 στις 8:36 π.μ.

Καλημέρα φίλη μας!!
Θεωρώ ότι όλο το πρόβλημα σου συνοψιζεται στην πρώτη παράγραφο του email σου. Βέβαια δεν μπορείς να συνεχίσεις μία σχέση που ξέρεις ότι στην ουσία είναι"ψεύτικη". Οπότε το καλύτερο (κατά τη γνώμη μου) είναι να φύγεις.... άσχετα με το τι θα γίνει με τον πρώην σου.
Καλή τύχη !!!

Έγραψε ο/η Efie / 10 Ιουλίου 2007 στις 9:05 π.μ.

To pio simandiko einai na akoloutheis tin kardia sou.Ki an i kardia leei oti den eisai erwtefmeni me ton X. na fygeis oso pio grigora ginetai. Den yparxei tipota xeirotero apo tin koroidia,toso na koroideveis ekinon oso kai ton eafto sou. Den eisai erwtfevmeni ki amfiballw an tha diapistwseis to antitheto menontas ligo moni sou. To oti o X. einai ena kalo "paketo" den prepei na se kratisei konda tou, oute to oti ekeinos se agapaei kai se latrevei. Meneis mazi tou tosa xronia apo anasfaleia kai apo "bolema". Afou i kardia sou einai allou. Tha deis, otan peraseis ligo xrono moni sou, tha deis oti ola tha pane kalutera, den sou yposxomai oti tha 3ypniseis aurio kai tha breis to allo sou miso, alla pistepse me, einai kapou ekei exw kai se psaxnei. Oso gia ton prwin sou, kopelia, OUTE ME SFAIRES ta pisogyrismata. Sto 99% twn periptwsewn den odigoun se aisio telos. Tha pligwtheis ki esy ki ekinos kai pali apo tin arxi! Mono mbrosta na koitas. Kai xwrise me ton X. oso to dynaton grigorotera - prin sou skasei me to monopetro!

Έγραψε ο/η ................. / 10 Ιουλίου 2007 στις 12:07 μ.μ.

γλυκεια μου τα ιδια λαθη τα εχουμε κανει ολες μας....καποιες αγαπες ειναι καλυτερα να μενουν στο παρελθον σαν ομορφες αναμνησεις......τωρα που εισαι μακρια του εχεις κρατησει μονο τα καλα στοιχεια του πρωην σου για να εφυγες ομως μακρια του τοτε καποιος λογος θα υπηρχε.....περασα κι εγω απο αυτη την κατασταση και υστερα αφου εχασα εναν ανθρωπο που με λατρευε και γυρισα στον πρωην ηρθε η απομυθοποιηση του......οταν μια σχεση τελειωσει υπαρχει καποιος λογος....πρεπει να προχωραμε μπροτα και να μην κοιταμε πισω.....να ξερεις ομως πως πλεον ειναι δυσκολο να βρεις εναν σωστο αντρα που σε προσεχει και σε σκεφτεται για αυτο πριν φυγεις απο την σχεση σου αυτη κατσε και ζυγισε τα υπερ και τα κατα......

Έγραψε ο/η ΕΛΕΝΗ / 11 Ιουλίου 2007 στις 2:16 μ.μ.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΗΣ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΣΟΥ ΚΑΝΤΩ. Η ΑΛΗΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΣΑΚΟΝΕΣΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΣΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ ΠΩΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΗ ΝΑ ΠΛΗΓΩΘΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΗΣ. ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΕΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Έγραψε ο/η Agnostos / 13 Ιουλίου 2007 στις 9:37 π.μ.

Tin typissa tin skefteste oles pou ekane oti ekane.
Ayton poy einai mazi tis toso kairo kai ton apataei
me skepseis kathimerina ton skeftike kamia sas?
Alla vevaia, oles oi gynaikes eiste to idio. Eseis
mono pligoneste. Oi andres einai gourounia etsi?

Έγραψε ο/η CHRISTINA / 13 Ιουλίου 2007 στις 10:04 π.μ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΣΤΟ
ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ

ΚΑΤΑΡΧΗΝ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥΜΕ.....
ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΣΑΝ ΘΥΜΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΠΑΤΑΕΙ ΜΕ ΣΚΕΨΕΙΣ....ΗΜΑΡΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ???ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΑΦΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΔΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΤΑΙ......

ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΝΩ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ....
ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ...ΘΑ ΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΝ.....

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΓΩΝΟΝΤΑΙ Ή ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ.....ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ.....Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΜΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΙΟ ΕΥΘΡΑΣΤΟΣ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟΣ ΠΙΟ ΕΠΙΡΡΕΠΗΣ....
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...
ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ....ΓΙΑΤΙ???
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ....
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΙΚΡΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΕΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ...

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΚΛΙΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ .....
ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.....

Έγραψε ο/η !!!! / 15 Ιουλίου 2007 στις 12:27 μ.μ.

Φίλε άγνωστε ξεχνάς κάτι πολύ βασικό... όλο το πρόβλημα ξεκινησε απο έναν άντρα ... κλασσικό εγωιστή!!! μετα η κοπέλα πελάγωσε και έκανε λάθος κινησεις...!

Έγραψε ο/η Φανή Κ / 22 Ιουλίου 2007 στις 6:33 μ.μ.

αυτά τα πράγματα είναι δύσκολα και πολύπλοκα συνάμα,


Ο πρώην σου, είμαι σίγουρη ότι, για οποιοδήποτε λόγο και αν τον έκανες πέρα, σκέφτεται την εγκατάλειψη ενώ ήταν αποφασισμένος να προσπαθήσει για σένα.

Δεν ξέρω πόσο εύκολα εξαντλείται η υπομονή σου, ιδιαίτερα για κάτι που αγαπούσες και λαχταρούσες τόσο, όσο περιγράφεις, και φεύγεις με άλλον άντρα.Εγώ σίγουρα θα έδινα τότε την ευκαιρία που ζητούσε αν ένιωθα έτσι, σίγουρα. Δεν είναι πλέον θέμα εγωισμού του, αν δε θέλει ούτε να το σκέφτεται.

Προχώρησε μπροστά, άλλωστε το σημαντικό είναι να έχεις κάποιον άνθρωπο που θα είναι κοντά σου από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα και να δέχεσαι αγάπη από αυτόν.Αν το έχεις αυτό, δε βρίσκω λόγο να συνεχίσεις να σκέφτεσαι τον πρώην σου.

Έγραψε ο/η roula / 24 Αυγούστου 2007 στις 10:05 π.μ.

Akrivos to idio mou symbainei ki emena...ki ego 2 xronia eimai me to paidi kai nomizei pos eimai i idaniki gynaika!alla an rotisei ton proin mou den nomizo na tou pei pos eimai..tou ferthika anorima,aperiskepta kai to exo metaniosei.tou exo zitisei suggnomi alla den milame pia!den ksero an me skefetai pia i an me misei..eixe kanei tosa sxedia gia emas kai ego ton afisa se diskoli epoxi pou me xreiazotan.i kopela pou exei einai omorfi kai kali apo osa exo mathei diladi!euxomai konta tis na vrei tin orimotita,tin evgeneia,ton sevasmo,tin ektimisi kai pano apo ola tin agapi pou den vrike apo mena!!!alla ton agapo oso tin zoi mou..einai o monadikos antras pou agapisa pote!kai isos na einai adiko gia to paidi pou eimai tora alla ta sinaisthimata den ta kserizoneis..apla iparxoun!!!

Έγραψε ο/η george-S101 / 10 Οκτωβρίου 2007 στις 3:35 μ.μ.

Aυτο είχα σήμερα που με ρώτησες...Κοιτα να δείς τι κάνει καμια φορά η ζωή!

Σήμερα έκανα το βήμα (η μάλλον το πισωγύρησμα)...
Φανηκα λ@κ@μ@ς...Φάνηκα γουρούνι και ψεύτης.

Είπα όμως την αλήθεια και γι'αυτό νιώθω καλά. Μαζί νιώθω χαλια όμως που πλήγωσα έναν μοναδικό ανθρωπο! Μακάρι να με συνχωρέσει κάποτε για το κακό που της έκανα. "Είσαι ο χειρότερος που είχα" μου είπε και έφυγε...Η καρδιά μου είναι αλλού όμως...Είμαι ψευτης του εαυτού μου πρώτα και μετά των άλλων. Δεν μπορείς να φανταστείς πως είναι το συναίσθημα να σε παρακαλάει κάποιος για συνχωρεση και να μετανιώνει για τα λάθη που έκανε...Από μικρός ήξερα οτι η εκδίκηση είναι ανθρώπινο συναίσθημα.Η ΣΥΝΧΩΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΪΚΟ ΠΡΟΣΟΝ.

Με έκανε κομμάτια οταν την είδα να κλαίει και να μου λέει άργησα να καταλάβω ποσο πολύ σημαντικός είσαι για μένα.

Δεν ξέρω που θα πάει...Δεν ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον μαζί της.

Το μόνο που ξέρω είναι την ηθελα και την θέλω σαν τρελός...

Μακάρι να μην έκανα ένα τόσο μεγάλο κακό σε κάποιον χωρίς λόγο...

Έγραψε ο/η Aria.G / 1 Δεκεμβρίου 2007 στις 2:26 μ.μ.

Εχει ανοίξει αντίστοιχο θέμα στο forum του site
και υπάρχουν απαντήσεις.
http://fe-mail.gr/forum/viewforum.php?f=18

Για να ανοίξετε το παραπάνω link θα πρέπει να
γραφτείτε ως μέλη στο forum μας.

Έγραψε ο/η Danai / 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 6:27 μ.μ.

kopelia kati paromoio egine k m mena k tn prwhn m!m tn monh diafora oti egw hmoun o X stn dikia s istoria!kalhtera n t peis tn alh8eia mporei stn arxh n ekneuristei alla niwsei anakoufisei!Mn t peis psemata giati an t katalabei 8 tn plhgwseis perissotero!akou k mena kati 3erw!t exw perasei ola auta!

Έγραψε ο/η Me / 21 Μαρτίου 2011 στις 10:59 μ.μ.

Εγώ χώρισα με τον πρώην μου γιατί με απάτησε ένα καλοκαίρι που κάναμε ξεχωριστά διακοπές. Αμφιβάλλω αν ισχυαν βέβαια τα όσα είπε. γιατί ποιος θα σε απάταγε και θα στο λεγε θα καμάρωνε και τα σχετικλα?Απλά δεν έβγαζε κάπου αυτή η απόσταση και ήθελε να φύγει κάνοντας εντύπωση. Και τι κατάφερε? Να χάσει την κοπέλα που νοιάστηκε για αυτόν περισσότερο από όλες στη ζωή του. Δεν ήξερε να αγαπάει. Ήταν ο ενθουσιώδης τύπος που δεν έκανε μεγάλες σχέσεις. Κ εγώ ήμουν μία εξαίρεση στον κανονά. Μακριά μου ξαναθυμήθηκε τα παλιά. Ξέχασε πως ήταν να μαστε μαζί. Σας πληροφορώ πως με το που τελείωσε το καλοκαίρι θυμήθηκε πάλι τα πάντα. Μου μίλαγε έβαζε γνωστούς...έκανε τα πάντα. Από μένα εισέπραξε απαξίωση!Τέλος. Μια μεγάλη διαγραφή απο κινητό φεισμπουκ και κάθε τρόπο επικοινωνίας.Κάναμε να μιλήσουμε μήνες...εγώ τον ξέχναγα όλο και περισσότερο...Ώσπου ένα βράδυ τον είδα σε ένα όνειρό μου...αυτό συνεχίστηκε για 3 μέρες. ώΣΠου ξαφνικά πάλι βρέθηκε μπροστά μου μέσω τραγιικών συμπτώσεων. Απο μένα...πλεόν ούτε κουβέντα μαζί με παρέες ήθελαν να με κάνουν να ζηλέψω...ανώφελα!Καιγόμουν αλλά δεν το δειχνα. Ξαναχαθήκαμε! άλλοι μερικοί μήνες που ήταν χωρίς αυτόν κ πάλι ένα όνειρο. Και μετά αυτός που επιδίωξε επικοινωνία. Ήθελε να συναντηθούμε να μου εξηγήσει πολλά...αφού του έψισα το ψάρι στα χείλη δέχτηκα.Το αποτέλεσμα είναι να αρχίζουμε να βγαίνουμε...αυτός να ζητάει σχέση κι εγώ να αρνούμαι. Οι ρόλοι είχαν αντιστραφεί, Μηνλυματα εξομολογήσεις...κατάφερα να τον κάνω πάλι άνθρωπο αλλά δεν τον εμπιστεύτηκα ούτε λεπτό. Ήταν σε δοκιμασία...δεν σκόπευα να την ξαναπατήσω. Όταν τον άφησα να νιώσει πως είμαι λίγο δεδομένη αμέσως χαλάρωσε...Σε ένα καβγά μας βγήκε με τους φίλους του "ενώ είπε πως είχε μια δουλειά" χωρίσ να στείλει ούτε ένα μήνυμα μέσα σε 7 ώρες ενώ υποτίθεται πως θα μπορούσαμε να τελειώσουμε η απάντηση του ήταν αδιαφορώ πες εσυ τι θες να γινει με μας....Αυτό ήταν.Νιώθοντας με δεδομένη και πως θα υποχωρήσω δεν νοιάστηκε. Και ποιο ήταν το μήνυμα μου? 12 η ώρα το βραδυ ένα "ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ"....ΤΠΤ άλλο. Μία εκδίκηση για το πως μου είχε φερθεί και πως με κατηγορούσε για κάθε προβλημα που ήταν δικό του. Τώρα είμαι καλά. ΩΩΩΩ ναι...πλ καλα...Αλλά ακόμα ανατριχιάζω στην σκέψη του...ακόμα τρέμω οταν τον βλέπω. Λιώνω για αυτόν...΄΄ισως το μεγαλύτερο κόλλημά μου.Το αγόρι που με τρελαίνει χωρίς να ναι κούκλος και ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ όμως έτσι ειναι.....έτσι ειναι αυτό που λέμε χημεια΄...έλξη...αλλά όχι αγάπη. Αυτός θα ναι το παιδί που θα κοβόμουν αλλά δεν θα εμπιστευομουν. Ένας πρώην που θα θελα να μαστε συνέχεια μαζί αλλά ξεροντας πως δεν θα πετυχει. Η ατάκα του ήταν " Δεν ξέρω αν μπορώ να αγαπήσω...αλλα το χω φτάσει με σένα τόσο κοντά όσο με καμία άλλη...σε σκεφτομαι...μόνο εσένα σκέφτομαι στα δύσκολα μόνο με σένα μπορώ να προσπαθήσω για κάτι παραπάνω" Φοβάμαι να πληγωθώ και δεν ξαναγυρίζω όμως κι εγώ με όποιον βγαίνω και ας λιώνει για μένα στο πίσω μερος του μυαλού μου έχω τον πρώην μου. Ξέροντας πως μάλλον κανείς δεν θα με κάνει να τον θέλω τόσο....δεν ζητά τον κύριο τέλειο...αλλα να βγω μέσα απο αυτό το παιχνίδι,..

Έγραψε ο/η ευα / 19 Απριλίου 2011 στις 11:51 μ.μ.

Pragmatika kopela m diavasa to arthro sou kai anatrixiasa!!!!gia na eimai oso pio eilikrinis ginete exo perasei AKRIVWS tin idia katastasi.akrivos omos..thes na s po ti ekana;;Imoun( k eimai akoma) k ego g poli kairo me enan X opos k esi m ton opoio dn imoun erwteumeni stin arxi eidika gt de mporousa n kseperasw ton prwin m me tipota..imoun toso kollimeni p vriskomastan kamia fora m ton prwin parolo p k autos eixe ksekinisei kt kainourio omos me to kairo siniditopoihsame ti katastasi k eipame -Ma kala ti kanoume??? auto eina anwfelo.mporei n agapiomaste kata vathos k oi 2 omos exoume paei parakatw.g na proxorisoume parakatw auto simainei oti teleiwsame apo keino to simeio k epeita..de ginete na ksanagyrisoume o 1 ston allo..einai poli adiko auto.sumfwnisame st oti oti teleiwnei teleiwnei g panta.pas mprosta!!de koitas pote pisw auto panta tha se ponaei!!to kalo me mena toul itan oti mpika sto peirasmo n dokimasw na gyrisw k ekei katalaba oti den evgaze kapou..polles fores an to thes toso polli apla to dokimazeis n deis pou tha vgei..k pou ksereis;ego toul to katalaba suntoma..etsi loipon simera vriskomai m ton X o opoios me voithise uperarketa na kseperasw ton prwin afou tou ta eipa ola kai eimaste mia xara!!kai pame k gia sovara..ksereis k kati;;pote oi megaloi mas erwtes den ekatsan san sxeseis ''zwis"..apo diki m empeiria afou afises ton X keep going kai sou euxomai ta kalutera..apla mi ksexnas kati..KANE AUTO POU GOUUSTAREIS PANTA!!Dokimase kai ta kala kai ta kaka.k tha sou vgei se kalo...;)))

Έγραψε ο/η hallo / 31 Ιανουαρίου 2017 στις 10:25 μ.μ.

Θέλω να καταθέσουν το πώς ένας γιατρός αγάπη σώσει το σπίτι μου μετά από 4yrs του γάμου! Είμαι gonna κάνει αυτή τη σύντομη, όλα συμβαίνουν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Πριν από 2 μήνες κάποιος εισαγάγει μου σε αυτή την αγάπη ο γιατρός ποτέ δεν πιστεύουν σε ξόρκια μέχρι έδωσα μια δεύτερη σκέψη να σκεφτόμαστε το παρελθόν μοναξιά έχω περάσει χωρίς το σύζυγό μου, η διασκέδαση bbq μαζί, το κόμμα παραλία, Απόκριες, Χριστούγεννα κλπ I δεν θέλω να είναι μόνος του τρέχοντος έτους το μόνο που ήθελα είναι να γιορτάσουμε αυτό επάνω έρχονται τα Χριστούγεννα με την οικογένειά μου. Έκανα μέχρι το μυαλό μου για να επικοινωνήσετε με τον γιατρό αγάπη (Δρ Goko), θ επικοινώνησε μαζί του και μου έδωσε κουράγιο που είμαι gonna έχει ο σύζυγός μου πίσω στο σπίτι αν πιστεύω. Είπε ότι ήρθε στην Αμερική για να βοηθήσει τους ανθρώπους να πάρουν πίσω όλα όσα έχουν χαθεί, να επανενώνει σπασμένα σπίτια και πολλά άλλα !!! Ι υπό-go των διαδικασιών και μου είπε και δήλωσε μετά από 2 ημέρες ο σύζυγός μου είναι το gonna μου τηλεφωνήσει. Είπα στον εαυτό μου ότι αυτό δεν θα συμβεί, αυτό είναι ένας άνθρωπος που δεν με κάλεσε για περισσότερο από 3ετών "lol". Είδος αστείου ούτως ή άλλως, στο 2ο ημέρα υπερύψωσης πιστεύουν ότι πήρα μια κλήση από έναν άγνωστο αριθμό λέγοντας «Το μέλι είναι μου Ken" WOW! ότι ήταν ένα θαύμα .. Ο σύζυγός μου είναι πίσω στο σπίτι, ακόμα και μου αγόρασε ένα χρυσό κόσμημα για να αποδείξει πόσο θλιβερό είναι να μου έχουν μείνει ολομόναχος σε αυτά τα τελευταία χρόνια. Είμαι τόσο Bliss λέξεις από μόνες τους δεν μπορούν να εκφράσουν τη χαρά στην καρδιά μου ώστε να μπορώ να υποσχεθεί είμαι Θα το μερίδιο αυτό μαρτυρία για τον κόσμο των μεγάλων δυνάμεων του. Απλώς να αναλάβει από τα τέλη του πατέρα του, τις εξουσίες του είναι τόσο γνήσια, είναι ειλικρινής και πολύ ενθαρρυντικό ... Επίσης ειδικεύονται σε? Εγκυμοσύνη ξόρκι να συλλάβουν μωρό, Αν θέλετε ο / η σύζυγος σας να είναι δικό σου για πάντα, Αν έχετε κουραστεί από το αίσθημα της μοναξιάς και ενιαία και έτσι Πολτοποιούμε περισσότερο. Πάντα λέμε ΝΑΙ στις ανάγκες σας .... επικοινωνήστε με τον dr.gokosspiritualcaster@gmail.com Whatsapp 2348056398964. Ευχαριστώ

Έγραψε ο/η MARIA / 31 Ιανουαρίου 2017 στις 10:28 μ.μ.

Θέλω να καταθέσουν το πώς ένας γιατρός αγάπη σώσει το σπίτι μου μετά από 4yrs του γάμου! Είμαι gonna κάνει αυτή τη σύντομη, όλα συμβαίνουν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Πριν από 2 μήνες κάποιος εισαγάγει μου σε αυτή την αγάπη ο γιατρός ποτέ δεν πιστεύουν σε ξόρκια μέχρι έδωσα μια δεύτερη σκέψη να σκεφτόμαστε το παρελθόν μοναξιά έχω περάσει χωρίς το σύζυγό μου, η διασκέδαση bbq μαζί, το κόμμα παραλία, Απόκριες, Χριστούγεννα κλπ I δεν θέλω να είναι μόνος του τρέχοντος έτους το μόνο που ήθελα είναι να γιορτάσουμε αυτό επάνω έρχονται τα Χριστούγεννα με την οικογένειά μου. Έκανα μέχρι το μυαλό μου για να επικοινωνήσετε με τον γιατρό αγάπη (Δρ Goko), θ επικοινώνησε μαζί του και μου έδωσε κουράγιο που είμαι gonna έχει ο σύζυγός μου πίσω στο σπίτι αν πιστεύω. Είπε ότι ήρθε στην Αμερική για να βοηθήσει τους ανθρώπους να πάρουν πίσω όλα όσα έχουν χαθεί, να επανενώνει σπασμένα σπίτια και πολλά άλλα !!! Ι υπό-go των διαδικασιών και μου είπε και δήλωσε μετά από 2 ημέρες ο σύζυγός μου είναι το gonna μου τηλεφωνήσει. Είπα στον εαυτό μου ότι αυτό δεν θα συμβεί, αυτό είναι ένας άνθρωπος που δεν με κάλεσε για περισσότερο από 3ετών "lol". Είδος αστείου ούτως ή άλλως, στο 2ο ημέρα υπερύψωσης πιστεύουν ότι πήρα μια κλήση από έναν άγνωστο αριθμό λέγοντας «Το μέλι είναι μου Ken" WOW! ότι ήταν ένα θαύμα .. Ο σύζυγός μου είναι πίσω στο σπίτι, ακόμα και μου αγόρασε ένα χρυσό κόσμημα για να αποδείξει πόσο θλιβερό είναι να μου έχουν μείνει ολομόναχος σε αυτά τα τελευταία χρόνια. Είμαι τόσο Bliss λέξεις από μόνες τους δεν μπορούν να εκφράσουν τη χαρά στην καρδιά μου ώστε να μπορώ να υποσχεθεί είμαι Θα το μερίδιο αυτό μαρτυρία για τον κόσμο των μεγάλων δυνάμεων του. Απλώς να αναλάβει από τα τέλη του πατέρα του, τις εξουσίες του είναι τόσο γνήσια, είναι ειλικρινής και πολύ ενθαρρυντικό ... Επίσης ειδικεύονται σε? Εγκυμοσύνη ξόρκι να συλλάβουν μωρό, Αν θέλετε ο / η σύζυγος σας να είναι δικό σου για πάντα, Αν έχετε κουραστεί από το αίσθημα της μοναξιάς και ενιαία και έτσι Πολτοποιούμε περισσότερο. Πάντα λέμε ΝΑΙ στις ανάγκες σας .... επικοινωνήστε με τον dr.gokosspiritualcaster@gmail.com Whatsapp 2348056398964. Ευχαριστώ

 
Τελευταία άρθρα