fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Sexual etiquette

15 Οκτωβρίου 2007 | 07:34 π.μ.

 

Ένας άντρας διηγείται γραφικά την πρώτη του φορά στην  " Lili και οι γυναίκες Χειροκροτούν (και υποκλίνονται.)

 

«Μάθαμε όλοι να πηδάμε και ξεχάσαμε να μάθουμε κανόνες συμπεριφοράς.»

Η φίλη μου μπορεί να τα έλεγε λίγο άκομψα, και να γυρίσανε κάποια κεφάλια στο καφέ, αλλά είχε δίκιο.
Το μυαλό μου πήρε στροφές. Θα έβρισκα έναν ομολογουμένως «καλό εραστή» με λίγη έρευνα και θα έγραφα ένα άρθρο για το savoir vivre του κρεβατιού, όπως το θέλουν οι γυναίκες. Τελικά δεν ήταν τόσο εύκολο.
Μετά από 1246496746980970 τηλεφωνά, τον βρήκα.


Πέτρος 32 χρονών. Άντρας.
 
«Μεγάλωσα με τις 3 αδερφές μου και τις φίλες τους όποτε πάντα άκουγα τα παράπονα τους, ετσι, όταν ήρθε η ώρα, αν και νευρικός, ήμουν προετοιμασμένος τι να κάνω και τι όχι.»

Η πρώτη του φορά.
 «Πριν το ραντεβού, πήγα στην τουαλέτα και πλύθηκα καλά και αυτό ικανοποιήθηκα Ήξερα ότι για πολλές γυναίκες είναι ξενερωτικό μόλις έχουν αρχίσει να φτιάχνονται να τελειώσει ο άντρας στο τρίλεπτο,  δείχνει απειρία και λίγο εγωιστική τάση, ειδικά αν μετά πρέπει να περιμένει ή ακόμα χειρότερα να πρέπει να σκύψει να σε περιποιηθεί. Ο στοματικός έρωτας, για την γυναίκα, είναι δώρο, όχι υποχρέωση, και όταν στην δίνει με την καρδιά της, βλέπεις αστεράκια.
Κατά την διάρκεια του σεξ, της μιλούσα, για τις γυναίκες είναι σημαντικό κομμάτι της σεξουαλικότητας τους η επικοινωνία, όπως είναι για μας το οπτικό. Μου ‘ρθε κάνα δυο φορές να της πω ότι την αγαπάω-πιτσιρικάς ήμουν, γυμνό είδα και έχασα το φως μου- αλλά κρατήθηκα, αφού δεν το πίστευα στ’ αλήθεια δεν θα έκανα καραγκιοζιλίκια. Το να της μιλάω πάντως, απέδωσε, άρχισε να κουνιέται και να ανταποκρίνεται. Επειδή ήταν η πρώτη φορά, δεν της μίλησα πρόστυχα, άσχετα αν πέθαινα να της πω για το πώς ένιωθα τα…προσόντα της. Η ζωή δεν είναι σαν τις τσόντες με μεικ απ στις ρόγες , χαμηλό φωτισμό και ξενέρα μουσική στην οποία η πρόθυμη παρθένος σου δίνει τα πάντα με ευκολία. (αν και δεν θα με χάλαγε καθόλου).

 

Είχα υπομονή που ήταν ντροπαλή, και δεν είχα τρελές προσδοκίες ότι θα μου κάνει όλες τις στάσεις του Κάμα Σούτρα. Είχαμε καιρό  γι’ αυτά
Πρόσεξα μικρολεπτομέρειες που προδίδουν απειρία ή εγωισμό, όπως το να μην πέσω πάνω της με όλο μου το βάρος, να μην της πατήσω τα μαλλιά με τον αγκώνα μου, της έδειξα ότι καταλάβαινα πόσο ευάλωτη ειναι. Ειδικά όταν την χάιδεψα ήμουν έξτρα απαλός και αγχωμένος. Θυμόμουν τι είχε πει μια φίλη της αδελφής μου και όλες είχαν ξεσπάσει σε παλαμάκια και γέλια.
« Οι περισσότεροι δεν ξέρουν να χαϊδέψουν, πέφτουν σαν αρκούδα και δεν  καταλαβαίνουν ότι αφού είναι διπλωμένο και κρυφό, πρέπει να είναι και ευαίσθητο, δεν είναι το κουμπί του κοντρόλ.»
Πρόσεξα να μην βάλω τα δάχτυλα μου μέσα της πριν να είναι τελείως ερεθισμένη και υγρή και  πριν η κλειτορίδα της να έχει διπλασιαστεί σε μέγεθος. Φυσικά πριν  είχα πλύνει τα χέρια μου και είχα τα νύχια μου κοντά και καθαρά.

 

 Ασχολιόμουν συνέχεια με το στήθος της, ήξερα πόσο σημαντικό κομμάτι είναι.. Ήταν λίγο πεσμένο αλλά  δεν έδειξα να με πειράζει, και όταν άρχισα να το σφίγγω και  να το δαγκώνω χάρηκα που δεν χρειάστηκε να προσέξω ιδιαίτερα μην και πονέσει, και έδειξε να της αρέσει.
Πρόσεχα τις αντιδράσεις της και κρατούσα τις ορμές μου, ακόμα και αν θέλησα κάποια στιγμή να την βάλω στα τέσσερα και να της χτυπήσω τα υπέροχα κωλομέρια της. Κρατήθηκα. Ήξερα ότι αν το ήθελε, θα το είχε δείξει με τέντωμα προς τα πίσω όταν της χάιδεψα την πλάτη χαμηλά, άντ’ αυτού όμως μαζεύτηκε και σε δευτερόλεπτα ήταν στεγνή.
Πάλι.
Αν δεν υγραίνεται η γυναίκα, 8 στις δέκα, υπάρχει λόγος.
Δεν έχει χαλαρώσει, κάτι της την έχει σπάσει, κάτι την έχει φοβίσει, ή το κάνει για να ευχαριστήσει εσένα…Οι περισσότερες φοβούνται ότι τις χρησιμοποιούν και γι’ αυτό πρόσεχα πολύ να της δείξω ότι με ενδιαφέρει να νιώθει άνετα, όμορφα.

 

Προσωπικά την γυναίκα την θέλω να μου δίνεται και να φτάνει σιγά σιγά μαζί μου στα άκρα. Δεν θέλω να «τον» βάζω σε ένα απρόθυμο κορμί μόνο και μόνο για να νιώθω ότι «γάμησα». Θέλω να μου τα δώσει όλα και χωρίς παραμύθιασμα από πλευρά μου.

Δεν ήθελα φεγγάρια και γελοιότητες, αλλά να υπάρχει μουσική, να της χαϊδεύω το πρόσωπο, να την κοιτάω στα μάτια, να την αγκαλιάζω όσο ήμουν μέσα της..
Φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να την πάω σε τουαλέτες ή στο αυτοκίνητο όπως είχα δει να κάνουν κάτι φίλοι μου. Αυτό τους γύρισε άλλωστε μπούμερανγκ γιατί η γυναίκα ένοιωσε φτηνή και ξενέρωσε.

 
Αν δεν είχα βρει το σπίτι μου εύκαιρο, θα μάζευα λεφτά να πάμε σε ξενοδοχείο ή θα πήγαινα σε φίλο μου, κάτι θα έβρισκα.
 Είχα αγοράσει εγώ τα προφυλακτικά  και  ενώ ήταν άπειρη και με είχε διαβεβαιώσει ότι δεν είχε κάνει πολλά πράγματα με άλλους, δεν ένιωσα τόσο άνετος να την φιλήσω κάτω γιατί είχα σκασμένα χείλη. Φυσικά δεν έδειξα ούτε σιχαμάρα ούτε κολλήματα με το σώμα μου, Έδωσα το καλό παράδειγμα, αφού ήθελα μία γυναίκα στο κρεβάτι χωρίς χαζά ταμπού. Στις μέρες μας, όμως δυστυχώς, πρέπει να προσέχεις. Λίγο καιρό αργότερα πήγαμε μαζί για εξετάσεις.
Μετά από αυτό τρελαθήκαμε στο στοματικό, και αν και δεν ξυριζόταν, ήταν καθαρή και το απόλαυσα πραγματικά. Στην αρχή ντρεπόταν να με αφήσει αλλά την έπεισα να δοκιμάσει μόνη της τον εαυτό της πριν, και αν  η γεύση της ήταν εντάξει, να με αφήσει. Πετάξαμε  τα προφυλακτικά με γεύσεις. Αυτό και αν το απόλαυσα.
Ήξερα από την αδερφή μου που ταλαιπωρήθηκε πολύ με κονδυλώματα  ότι ο μισός αντρικός πληθυσμός έχει τον ιό HPV  που είναι ποικίλος και μια μορφή του είναι υπεύθυνη για τον καρκίνο  του τραχήλου της μήτρας. Η αδερφή μου τελικά αναγκάστηκε να κάνει καισαρική αντί να γεννήσει φυσιολογικά.

 

Όταν τελειώσαμε νύσταζα τρελά και είχα και δουλειά την άλλη μέρα αλλά έκανα ότι θα έκανα αν κάποιος με είχε καλέσει σπίτι του για φαΐ. Κάθισα λίγο ακόμα, δεν έφυγα μόλις «έφαγα» Μιλήσαμε σε πολύ φιλικό τρυφερό τόνο, χωρίς όμως ξαφνικά να έχει γίνει ο φιλαράκος μου με τον οποίο θα πάμε για γκόμενες. Δεν ήμουν ερωτευμένος αλλά από την άλλη δεν θα της φερόμουν ούτε εχθρικά ούτε αδιάφορα, θα ήταν σαν να της έδειχνα ότι με ένοιαζε μόνο αυτό που είχε ανάμεσα στα πόδια της.
 
Σκέφτηκα εγώ πως θα ένιωθα αν  κάποιος ήθελε να με κάνει παρέα μόνο και μόνο για να του κάνω το τραπέζι ή να του δανείσω λεφτά και μετά μου το έδειχνε κιόλας.
Και τελικά καλά έκανα γιατι  έμαθα ότι όλες οι γυναίκες, όσο απελευθερωμένες και να είναι ή να δείχνουν, άμα τους φερθείς με πραγματική κατανόηση, αφήνονται. Βγαίνει από μέσα τους μια απίστευτη γλύκα και σεξουαλικότητα που κανένας άντρας που τις «γαμάει» δεν έχει δει. Το σεξ και τα «παρτάκια» δεν μου έλειψαν ποτέ, κι ας μην είμαι Ο κούκλος. Βρήκα το μυστικό. Υπομονή και ενδιαφέρον..
Όσο για την κοπελίτσα εκείνη, είναι κολλητή μου, 14 χρόνια τώρα.
Πέρα του ότι με ευχαριστεί που της έδωσα μια θετική «πρώτη φόρα», όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε η καλύτερη διαφήμισή μου ανάμεσα στις φίλες της.»

 

icon Προσθήκη Σχόλιου

Sexual etiquette


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

Έγραψε ο/η Valeria / 17 Οκτωβρίου 2007 στις 8:05 μ.μ.

Lili μόνη σου τα 'γραψες, ο Πέτρος είναι εντελώς μυθικό πρόσωπο. Παίζει να είναι και το "φίλτρο" του συγγραφέα στην μέση βέβαια, αλλά αν όντως πρόκειται για αυτό το ποσοστό που κρατάω για πισινή, σε παρακαλώ να δημοσιεύσεις το τηλέφωνο του παιδιού να του μιλήσουμε. Όσο όσο τέτοιο κελεπούρι.

Έγραψε ο/η ins0mnia / 21 Οκτωβρίου 2007 στις 10:10 π.μ.

Πόσο υποκριτικό βρήκα το κείμενο, δεν μπορώ να σου περιγράψω. Και όχι επειδή δεν συμφωνώ ή πιστεύω ότι δεν ισχύει. Ισχύει για πολύ κόσμο. Αλλά για επίσης πολύ κόσμο πιστεύω ισχύει και ότι έχω να πω παρακάτω.

Χωρίς να το χω διαβάσει το συγκεκριμένο κείμενο, πάντα έκανα το παν για να περνάει καλά ο άλλος, και μετά να περνούσα εγώ καλά. Κι αυτό το έβλεπα στον εαυτό μου όχι μόνο στο σεξ αλλά και σ' άλλα πράματα.
Μέχρις σημείου κάποτε αγχωνόμουν (μερικές περιπτώσεις ακόμα και σήμερα αγχώνομαι, αναλόγως την προσωπικότητα που έχω δίπλα μου), τουλάχιστον για εκτός σεξ (μερικές περιπτώσεις και εντός, αναλόγως την προσωπικότητα που έχω δίπλα μου) καταστάσεις, να περνάν οι γύρω μου καλά.
Είναι που ενστερνίζομαι την αρχή, "αν κάνεις τους άλλους να περνάν γύρω σου καλά, αυτό αναπόφευκτα σε κάποιο σημείο θα γυρίσει στην μάπα σου". Φυσικά στην διάρκεια του χρόνου και μέσα απ τις εμπειρίες μου ενστερνίστηκα και το γεγονός ότι πρέπει εγώ πρώτα να είμαι ο εαυτός μου, (και αυτό δεν το συγχέω με τον χαμελεοντισμό κάποιων που κάνουν ότι να ναι για να ταιριάξει στον απέναντι τους) και να περνάω εγώ καλά, και μετά αυτό αναπόφευκτα θα μεταδοθεί και στον άλλον δίπλα σου, είτε λέγεται σύντροφος είτε φίλος

Το άκρως υποκριτικό που ένιωσα το κείμενο προήλθε όταν ανακάλεσα στην μνήμη μου συγκεκριμένες γυναίκες που αφού με γάμησαν, με παράτησαν στην άκρη του κρεβατιού. Όχι, δεν κοιμήθηκαν μετά σαν βόδια, ήταν τελείως "ευαίσθητες" πραγματικά. Αφού πέρασαν καλά, έκατσαν και σκέφτηκαν τι δουλειές πρέπει να κάνουν την επόμενη μέρα, έστειλαν κι ένα μήνυμα δεν ξέρω και εγώ που και τέλος. Αποσβολωμένος να κατανοήσω την γυναικεία φύση τους κοιτούσα εγώ άλλο βόδι (για κάποιες δεν πρέπει να τρώμε την παραμύθα της γυναικείας ευαίσθητης φύσης).

Και αφού στριφογυρίζει στο κεφάλι σου και αναρωτιέσαι για μένα προσωπικά αυτή την στιγμή που το διαβάζεις αυτό θα σου το απαντήσω χωρίς να έχεις κάνει καν την ερώτηση: όχι, εγώ γυναίκα δεν "γάμησα" για να την γαμήσω αλλά πάντα ήθελα να "ξεζουμίζω" το καλύτερο απ αυτήν. Πέραν της χημείας που πρέπει να χεις με έναν άνθρωπο και να ταιριάξουν τα αρώματα και να το παίξεις ως άλλος Ζαν Γκρενουϊγ και να πετύχεις τον τέλειο συνδυασμό ανάμεσα στο άρωμα του κορμιού της και το δικό σου ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ να αναφωνήσεις από μέσα σου "ΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΑΖΕΙ ΚΑΥΛΑ" ... ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ λοιπόν πρέπει μετά από κει να παιχνιδίσεις με τα χρώματα της ίριδας, να περάσεις από όλο το ουράνιο τόξο, μέχρι σημείου να παρακαλάτε και οι δυο να βγάλετε τα ρούχα σας και μετά να “χώσεις” ότι να ναι όπου να ναι.

Αλλα…

ΝΑΙ ΡΕ Πούστη μου υπάρχει και ένα αλλά. Εμείς οι άντρες είμαστε κουτάβια πάντα. Και αναζητώντας το μουνί μπορούμε να ρίξουμε κάθε αντίσταση, μέτρο, κάστρο, οχυρό, αξία και αξιοπρέπεια για να ικανοποιήσουν (οι περισσότεροι την ματαιοδοξία τους, άλλοι την λαγνεία τους) και προσωπικά εγώ, την αναζήτηση κάποιας βαθύτερης “αγάπης” γιατί ώντας ανασφαλής συναισθηματικά (δείξτε μου έναν-μια που δεν είναι) ψάχνω το δρόμο για μια ζεστή αγκαλιά. Το ίδιο και οι γυναίκες, είμαι σίγουρος, τουλάχιστον αυτές που έχουν τα κεφάλια τους στην θέση τους. Απλά γυναίκες και άνδρες τις περισσότερες φορές ψάχνουν με διαφορετικές μεθόδους, πηγαίνουν από άλλα μονοπάτια (αν έστω και μοιάζουν λίγο αυτά τα δυο μονοπάτια, το ονομάζουμε σχέση, αν χτίζουν μαζί το μονοπάτι τότε αγάπη) και καταλήγουν εκατέρωθεν σε αδιεξοδικά συμπεράσματα οτι είναι πολύ διαφορετικοί για να συμβιώσουν υπό οποιαδήποτε μορφή συμβίωσης(αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).
Έτσι λοιπόν αργά ή γρήγορα θα καταλήξουμε στο απόφθεγμα που είχε πει κάποτε ο Κεννεντυ: “Μην αναζητάς τι μπορεί να κάνει ο σύντροφος σου για σένα, αλλά τι μπορείς να κανείς εσύ για τον σύντροφο σου”. Και αυτή είναι η πεμπτουσία των διαφορετικών περιπτώσεων τόσο στις σχέσεις των ανθρώπων όσο και στο σεξ, όσο και στις διαφορετικές προσωπικότητες που συναντάμε στην διάρκεια της βόλτας μας πάνω από αυτό τον πλανήτη.

Επίμονα ρωτούσα την κοπέλα ενός κολλητού μου, “Τι κανείς εσύ για να περνάει καλύτερα ο σύντροφος σου” και όχι δεν ήταν καμία παιδούλα 20-25 χρονών, αλλά 38 παρακαλώ ΚΑΙ ναι το μόνο που απάντησε διπλωματικά και μονολεκτικά ήταν “Προσπαθώ”. Και φυσικά η ίδια είχε την εξής απαίτηση: εν μέσω θυέλλης που ο κολλητός κατακερματίζεται επαγγελματικά, όταν αυτός θα έβλεπε κάποιο funny-mail της μετά να της το ανέφερε “Α μπράβο ρε Κατερίνα, ήταν πολύ διασκεδαστικό, και μου φτιάξε την ημέρα”. Άσχετο αν αυτός έχει μετακινηθεί απ την μια πόλη στην άλλη λόγω επαγγελματικών και ετοιμάζεται να το ξανακάνει λόγω των ίδιων λόγων, και το αφεντικό του κοντεύει να πτωχεύσει κι αυτός να μείνει χωρίς δουλειά, απλήρωτος 6 μήνες. Και όχι δεν πρόκειται για μένα, ζω τον κολλητό μου και θέλω και μπορώ να αφουγκράζομαι ενεργητικά, τα προβλήματα των άλλων (χθες μιλήσαμε και θα της ρίξει σούτι). Φυσικά αυτό είναι γενικότερο πρόβλημα, που δεν ακούμε ενεργητικά τον άνθρωπο που είναι δίπλα μας (αλλά αυτό είναι πάλι άλλο θέμα).

Με απλή λογική καταλήγει κανείς ότι υπάρχουν γυναίκες και γυναίκες, βόδια και βόδια, αρκούδες και αρκούδες και πολλά άλλα ζώα ρσενικά και θηλυκά , διαφορετικά τόσο σε είδος όσο και μεταξύ των ειδών προσωπικότητες. Και επειδή λατρεύω την ισορροπία, πριν αβίαστα νιώσετε άσχημα για όλες τις ανοργασμικιές επαφές που είχατε κύριες μου και ταυτόχρονα νιώσετε υπέροχα που το κείμενο στο οποίο απαντώ sexual etiquette σας δίνει απεριόριστη βολικότητα και how-convenience

Άρα είναι άκυρο να πετάς μια ρετσέτα σε ένα post-ακι στο ιντερνετ και όλα μέλι γάλα. Καλές είναι οι συμβουλές, αρκεί φυσικά να μην έχουν υπογραφή Κωστοπουλου και Nitro (πραγματικά είναι εμετικό όταν βλέπεις 20 τρόπους που να την κάνετε να “γυνει” Jumbo) ή Cosmo-girl (most things in there are hilarious). Και πραγματικά ελπίζω να το διαβάσουν και πολλοί άντρες το συγκεκριμένο κείμενο Sexual etiquette, γιατί όχι μόνο περιέχει εύστοχες παρατηρήσεις, αλλά είναι εν μέρει μια δικαίωση για εμάς τους “μαλάκες” , που δεν είμαστε τσογλάνια κόπανοι και γαμιάδες γαμίκουλοι (και πολλές φορές οι γυναίκες τραβιούνται από αυτούς).
Και πάλι ελπίζω αυτοί που θα διαβάσουν το κείμενο του Πέτρου 32 ετών τουλάχιστον να προσποιηθούν ότι κάνουν αυτά που λέει μέσα, γιατί για να τα κατανοήσουν και να τα κάνουν κτήμα τους, είναι και δύσκολο και χρονοβόρο και πολλές φορές θέλεις και κάποια συγκυρία για να τα ακολουθήσεις (έχω μεγαλύτερη αδερφή)

Και κάτι τελευταίο. Παρατηρήσατε πόσες φορές είπα την λέξη εγώ. ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ? Όχι πέρα για πέρα όχι. Γιατί μπορεί η τύχη να με βοηθήσει να χω σαν χρησμούς κάποιες αδερφικές γυναικείες σκέψεις, αλλά δεν ήταν και αναγκαίο να τις ακολουθήσω. Εγώ ακολούθησα τον σκληρό δρόμο της μη συμβατικής αναζήτησης μέσα από τις σχέσεις μου, τους προβληματισμούς της εφηβείας (που ελπίζω να διαρκεί μέχρι σήμερα στα 29 μου) και εγώ τα έκανα πράξη, και εγώ πέρασα στην απέναντι πλευρά για να γίνω και πολύ μαλάκας μετά από μια μεγάλη ερωτική απογοήτευση και εγώ πλέον δεν νιώθω μαλάκας εξʼ ου και στην προηγούμενη παράγραφο το έβαλα σε “”. Εν τέλει τι θέλουμε απ την ζωή μας είναι η σύντηξη των θεωριών και των πράξεων μας.

Εσείς , άντρας ή γυναίκα, πόσο καλά πετυχαίνετε αυτήν την σύντηξη?

Έγραψε ο/η aikaterini / 25 Οκτωβρίου 2007 στις 11:35 π.μ.

οι ανθρώπινες σχέσεις δεν υπόκεινται σε κανόνες γιατί από μόνο του το συναίσθημα (που άλλωστε διαφοροποιεί τους ανθρώπους από τα ζώα και τα μηχανήματα) δεν ακολουθεί λογική συνοχή. ΑΛΛΑ το να φέρεσαι στον συντροφό σου (εφήμερο ή μόνιμο) με σωστό τρόπο είναι θέμα παιδείας και συμπεριφοράς. Επιπλέον δείχνει όχι μόνο σεβασμό για το άτομο που επέλεξες αλλά και αυτοσεβασμό για την επιλογή σου. Προσωπικά έχω την εξής άποψη: όταν κάποιος έχει άσχημη συμπεριφορά, δεν το παίρνω κατάκαρδα (εφόσον εγώ είμαι εντάξει απέναντί του) αλλά καταλαβαίνω ότι ο ίδιος έχει πρόβλημα (και την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια για να μην αποκτήσω και εγώ). Όταν φέρεται σωστά το εκτιμώ γιατί ξέρω ότι το αξίζω και επιπλέον τον επικροτώ για να συνεχίσει να έχει αυτήν την συμπεριφορά. Σε καμία περίπτωση δεν βασίζω την αξία μου εξ ολοκλήρου στην συμπεριφορά του συντρόφου μου.
΄Τώρα για το άρθρο τολμώ να πώ και εγώ ότι η συγγραφή του μου θυμίζει γυναικείο χέρι, εκτός αν η τόση τριβή με το γυναικείο φύλο χάρισε στον συγγραφέα και αυτό το χάρακτηριστικό.

Έγραψε ο/η Lili / 29 Οκτωβρίου 2007 στις 10:31 π.μ.

Καλημερες,
χαιρομαι ιδιαιτερα που το αρθρο εξυσε τις πληγες που ευελπιστουσα να ξυσει, και υπηρξε επικοινωνια, μοιρασμα, αποψεις.
Το θεμα της συμπεριφορας, και ειδικα στο κρεβατι (ή γιατι υπαρχει το κρεβατι) ειναι ενα μεγαλο αγκαθι και το βλεπω οπου παω.
Φυσικα και το κειμενο εχει γυναικειο χερι και ο Πετρος, οπως και η φιλες μου σε αλλα αρθρα, σπανιως ειναι υπαρκτα προσωπα, αλλα αμαγαλμα, κραμα ανθρωπων που γνωριζω, που αγαπω, που μισω, που παρατηρω, που ακουω...ακομα και τον εαυτο μου.

Ο πετρος θα μπορουσε να ειναι υπαρκτος (στην τελικη δεν ειπα οτι φοραει κοκκινη μπερτα και πεταει, αλλα οτι εχει τα ματια και τα αυτια του ανοιχτα, και σκεφτεται -πριν ενεργησει- τις επιπτωσεις των πραξεων του στους γυρω του....)και κατα καποιο τροπο, ειναι, κατα το 70-80%, μονο που δεν τον εχω γνωρισει στην Ελλαδα, ειναι αληθεια....δεν εχει μεγαλωσει πιστευωντας οτι ο διπλα του ειναι αναλωσιμος, και τι μπορει να παρει ακαι δεν εχει περιεργα κολληματα με την σεξουαλικοτητα της γυναικας, δεν κατηγοριοποιει...

Υπαρχει μια γενικη ελλειψη ανθρωπιας, μια ελλειψη εσωτερικης ευγενειας και την ελλειψη αντιληψης του τι ειναι η γυναικα. (Το τι ειναι ο αντρας αφορα αλλους αρθρογραφους, εγω ειδικευομαι στις αναγκες της γυναικας, και δυστυχως εχω ηδη το πιατο μου γεματο. Χωρις να δειχνω αναισθησια στους αντρες, δεν μπορω να κανω και πολλα να τους βοηθησω στα θεματα που τους απασχολουν.)
Αλλ κυριως υπαρχει μια ελλειψη ικανοτητας αγαπης, φιλιας στις γενικες σχεσεις, κατι που γινεται πιο εκδηλο στις ερωτικες σχεσεις που θυμιζουν πολεμο. Ψυχρο πολεμο.


Μια τελευταια επισημανση, που κανω κατα καιρους.

Οταν καποιος γραφει ενα αρθρο, υπαρχει μεσα και η υπερβολη, η σατιρα, μια ομαδοποιηση. Δεν γινεται να μιλαει το αρθρο προσωπικα στον/για τον Τακη, στην/για την Αννα, στην Σοφια, και να τους συμπεριλαμβανει ολους...Ομως θεωρω οτι ειναι επιτυχια αν ο αναγνωστης ετσι νιωθει πιθανον, και θελει να συμμετασχει παραθετωντας την συμφωνια του ή διαφωνια του.

Να εχετε μια πραγματικα υπεροχη μερα. :)Έγραψε ο/η nancy / 25 Ιανουαρίου 2008 στις 9:41 π.μ.

ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΕΔΩ! ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΡΥΦΕΡΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΦΘΗΝΗ. ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ, ΕΓΙΝΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΩ.

Έγραψε ο/η γιαννης Καρας / 29 Μαρτίου 2010 στις 12:18 π.μ.

... ναι στα σιγουρα ο αντρας ειναι ενα κτηνος.Η γυναικα ομως κρυβει μεσα της εναμισυ κτηνος...δυστυχως.

Έγραψε ο/η Georgia / 29 Μαρτίου 2010 στις 3:56 π.μ.

Mister Γιάννη δεν υπάρχουν γυναίκες κ άντρες κτήνοι,αλλά άνθρωποι που είναι καλοί κ είναι κατ'ουσίαν άνθρωποι κ άνρωποι που είναι κτήνοι ή απάνθρωποι.

Έγραψε ο/η γιαννης καρας / 30 Μαρτίου 2010 στις 3:25 π.μ.

Κυρια Γεωργια ο σχολιασμος μου ηταν και ειναι μεταφορικος .Αναφερομαι στις συχρονες γυναικες που ειναι παγιδευμενες στον κυνισμο της εποχης με αποτελεσμα να πληγωνουν ολους εμας τους αρσενικους που στην τελικη αποδεικνυεται οτι ειμαστε μονο μαγκια και φιγουρα οπως το παγωνι οκοκκορας και ολα τα αρσενικου γενους εμβια οντα σ' αυτον τον πλανητη.

Έγραψε ο/η Georgia / 30 Μαρτίου 2010 στις 5:01 π.μ.

Μπράβο κύριε Γιάννη που αποδέχεστε οτι υπάρχουν κάποιοι άντρες που κοκκορεύονται για τις κατακτήσεις τους στους φίλους τους κ επιδεικνύουν τις όμορφες συντρόφους τους.Τέτοιου είδους άντρες είναι κυρίως οι εμφανίσιμοι με τις πολλές κατακτήσεις,που αρέσκονται στις εφήμερες σχέσεις με πολύ νεαρές κοπέλες,γιατί δεν θέλουν δεσμεύσεις κ γάμους.Κ μερικές γυναίκες αρέσκονται στις εφήμερες σχέσεις.Πάντοτε όμως η ζωηρή γυναίκα κακοχαρακτηρίζεται,ενώ ο ζωηρός άντρας θα θεωρηθεί μάγκας από τους φίλους του κ δεν θα στιγματιστεί από την κοινωνία.

 
Τελευταία άρθρα