fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

ΕΡΕΥΝΑ - Men’s thoughts… – Τους ρωτήσαμε!

5 Νοεμβρίου 2007 | 09:42 π.μ.

..από την  Αριάδνη Γερασιμίδου

Μετά από ένα εξαντλητικό καλοκαίρι τριγυρνώντας στις παραλίες με το μαγιό και τη πετσέτα ψάχνοντας φίλους και γνωστούς να απαντήσουν στο παρακάτω ερωτηματολόγιο, επιτέλους θα δείτε τα αποτελέσματα! Ω, ναι! Σας το είχα υποσχεθεί και επιτέλους είναι έτοιμο. Ζήτησα την άποψη 100 ανδρών σε συγκεκριμένες ερωτήσεις και παρακάτω θα δείτε τι μου απάντησαν μαζί και με τη δική μου άποψη.

Ενδεικτικά να αναφέρω πως ο μικρότερος κύριος ήταν στα 18 ενώ ο μεγαλύτερος στα 32. Το μεγαλύτερο ποσοστό που απάντησε τις παρακάτω ερωτήσεις ήταν άνθρωποι ανωτέρας εκπαίδευσης, ηλικίας μεταξύ 23 και 27. Για πάμε!  

1. Παρατηρείς κάποια αλλαγή στην επικοινωνία των ανθρώπων σήμερα;


Ναι σε ποσοστό 96% 
Όχι σε ποσοστό 4% 
Personal opinion: Ουάο! Συντριπτική η πλειοψηφία που βλέπει πως η επικοινωνία στην εποχή μας έχει αλλάξει. Δε θα το αναλύσω σε αυτό το άρθρο μου, απλά θα συμφωνήσω μαζί με τα αρσενικά αφήνοντας πίσω το ερώτημα «γιατί;»!


2. Το internet (chatting - dating) βελτιώνει τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων;


Ναι σε ποσοστό 24% 
Όχι σε ποσοστό 76% 
Personal opinion:  Και σας πληροφορώ πως το 85% όσων απάντησαν χειρίζονται πολύ καλά τους υπολογιστές τους. Αυτό που όμως μου εξομολογήθηκαν είναι πως μπορεί το internet να μη βελτιώνει τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων αλλά πλέον όλοι το χρησιμοποιούν γι’ αυτό το λόγο.


3. Πλησιάζεις εύκολα μια γυναίκα που σου αρέσει;


Ναι σε ποσοστό 20% 
Όχι σε ποσοστό 80% 
Personal opinion:  Χμμμ... Δε μου αρέσει αυτό που βλέπω εδώ. Καθόλου. Απομακρύνθηκαν οι άντρες έτσι ξαφνικά; Αλλάξαμε ρόλους; Ή αυτό σχετίζεται άμεσα με την πρώτη μου ερώτηση;

 

4. Η τελευταία σχέση που είχες ήταν πάνω από 3 μήνες;
Ναι σε ποσοστό 64% 
Όχι σε ποσοστό 36% 

Personal opinion: Κάπως καλύτερα εδώ τα πράγματα αλλά και πάλι το ποσοστό του 36% δείχνει πως αρρωσταίνουν οι μακροχρόνιες σχέσεις, κάτι επίσης ανησυχητικό...


5. Θα έκανες σχέση με μια κατά 10 χρόνια μεγαλύτερη σου;
Ναι σε ποσοστό 40% 
Όχι σε ποσοστό 60%
 
Personal opinion: Δε θα ήθελα να σχολιάσω κάτι σε αυτό το σημείο αλλά είναι προφανές πως αρκετά μεγάλο ποσοστό ανδρών θα έκανε εύκολα σχέση με μια μεγαλύτερη του κατά 10 χρόνια. Εξάλλου ο έρωτας χρόνια δε κοιτά!

 

 

6. Πιστεύεις πως η νέα γενιά στο θέμα του έρωτα βαδίζει σε καλό δρόμο;
Ναι σε ποσοστό 23% 
Όχι σε ποσοστό 77%
 
Personal opinion:  Ουάο και εδώ! Θα συμφωνήσω με τη πλειοψηφία των ανδρών που πιστεύει πως η νέα γενιά δε βαδίζει σε καθόλου καλό δρόμο και να πω πως το 23% που προέκυψε ήταν από άνδρες ηλικίας μεταξύ 18 και 21.

7. Έχεις κάνει one night stand (sex μιας βραδιάς);


Ναι σε ποσοστό 72% 
Όχι σε ποσοστό 28%
 
Personal opinion: Λογικό και αληθινό το βλέπω το 72%. Όταν θα δείτε και τα γυναικεία αποτελέσματα θα μπορέσετε να τα συγκρίνετε και τότε θα καταλάβετε αν και γιατί ισχύει...


8. Γάμος για σένα εστί δέσμευση και κάτι πολύ μακρινό;


Ναι σε ποσοστό 79% 
Όχι σε ποσοστό 21%
 
Personal opinion: Μμμμ... Αυτό το ποσοστό μάλλον οφείλεται στο μικρό της ηλικίας των ανδρών αφού πλέον δε σκέφτονται το γάμο πριν τα 30. Όπως με διαβεβαίωσαν όμως το έχουν στα μακρινά τους σχέδια σχεδόν όλοι.


9. Θέλεις να εκδικηθείς την πρώην σου για κάποιο λόγο;
Ναι σε ποσοστό 22% 
Όχι σε ποσοστό 78%
 
Personal opinion: Εντάξει κορίτσια δε κινδυνεύουμε! Μάλλον η εκδίκηση είναι γυναικείο προσόν. Οι περισσότεροι με την ερώτηση αυτή δε το σκέφτηκαν καν και απάντησαν αμέσως αρνητικά. Οπότε μικρό το ποσοστό των ανδρών που πιστεύουν πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. 


10. Πιστεύεις πως θα βρεις ποτέ το άλλο σου μισό;


Ναι σε ποσοστό 72% 
Όχι σε ποσοστό 28%
 
Personal opinion:  Αισιοδοξίες μεγάλες βλέπω! Εγώ πάντως τους το εύχομαι! Για τους αισιόδοξους δεν έχω να πω κάτι, αλλά για το 28% που απάντησε αρνητικά έχω να πω πως μου φάνηκαν ιδιαίτερα πληγωμένοι αν κρίνω από το κατσούφιασμα με το που διάβασαν την ερώτηση.

 

11. Έχεις σχέση αυτή τη περίοδο;
Ναι σε ποσοστό 52% 
Όχι σε ποσοστό 48%
 
Personal opinion: Oh my God! Σχεδόν οι μισοί μου φίλοι (τα καλύτερα παιδιά!) είναι ελεύθεροι άντρες που υπάρχουν εκεί έξω και εσείς κλαψουρίζετε πως δε μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο; Πάλι γυρνάμε μάλλον στην πρώτη ερώτηση...


12. Έχεις κάνει σεξ με κάποια που δεν ένιωσες ποτέ συναισθήματα;


Ναι σε ποσοστό 84% 
Όχι σε ποσοστό 16%
 
Personal opinion: Τα συμπεράσματα τα αφήνω σε εσάς αφού βασική προϋπόθεση όσων ανδρών έκαναν το ανώνυμο ερωτηματολόγιο ήταν να απαντήσουν με ειλικρίνεια.

 

13. Έχεις απατήσει ποτέ κάποια σύντροφο σου;


Ναι σε ποσοστό 72% 
Όχι σε ποσοστό 28%
 


Personal opinion: Αν ήσασταν δίπλα μου τώρα και με κοιτούσατε θα βλέπατε ένα φαρδύ ψιλοειρωνικό χαμόγελο με τα αποτελέσματα αυτής της ερώτησης! Ο λόγος; Το 28% που βλέπω είναι πολύ αισιόδοξο και σημαντικό για μένα που ακόμα υπάρχουν άνδρες που δεν έχουν απατήσει τη σύντροφο τους! Τίποτα άλλο...

 
 14. Ζεις με τη λογική να περνάς καλά σε μια σχέση και ό,τι προκύψει;


Ναι σε ποσοστό 52% 
Όχι σε ποσοστό 48%
 
Personal opinion: Σχεδόν οι μισοί άνδρες που απάντησαν δεν κάνουν μια σχέση μόνο για περνούν καλά και ότι γίνει. Πάλι καλά! Υπάρχουν όμως οι άλλοι μισοί που το κάνουν...

15. Προτιμάς τις σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις;


Ναι σε ποσοστό 84% 
Όχι σε ποσοστό 16%
 


Personal opinion: Λοιπόν... Ή εγώ έχω πολύ καλά παιδιά φίλους και γνωστούς ή οι άνδρες δείχνουν πλέον να προτιμούν τις μακροχρόνιες σχέσεις αλλά δε μπορούν να τις έχουν αν κρίνω από τις απαντήσεις της παραπάνω ερώτησης 4.

 

 

 

 

Τι συμπεράσματα βγάλατε; Εγώ πάντως αρκετά όσο ξανακοιτάω το ερωτηματολόγιο. Ρίξτε άλλη μια πιο προσεκτική ματιά στα ποσοστά και αγνοώντας αυτή τη φορά τα σχόλια μου.
Ααα και δε τελειώσαμε εδώ! Τα καλύτερα δε τα έχετε δει ακόμα. Τις ίδιες ακριβώς ερωτήσεις έκανα σε άλλες τόσες γυναίκες και αρκετές απαντήσεις ομολογώ δε τις περίμενα έτσι. Λίγο υπομονή λοιπόν έως την άλλη εβδομάδα για να δείτε και τις γυναικείες απόψεις!

Το γυναικείο ερωτηματολόγιο μπορείτε να το δείτε εδώ.
Έρευνα - Women’s thoughts! – Τις ρωτήσαμε!


Αριάδνη Γερασιμίδου
agerasimidou@fe-mail.gr

icon Προσθήκη Σχόλιου

ΕΡΕΥΝΑ - Men’s thoughts… – Τους ρωτήσαμε!


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

Έγραψε ο/η Nick... / 5 Νοεμβρίου 2007 στις 2:55 μ.μ.

Pragmati isxyoun auta... Ego pantos perimeno na do kai tis apantiseis sto gynaikeio erotimatologio..! Ayto sigoura tha exei poly perissotero endiaferon!

Έγραψε ο/η NeVeN / 5 Νοεμβρίου 2007 στις 3:54 μ.μ.

Καλησπέρα σας κιας το βλέπετε πρωί.
Οι στατιστικές έρευνες είναι συνήθως το ίδιο αρεστές όσο και αντιπαθητικές σε πολύ κόσμο, μεν γιατί βλέπει κανείς τι και πως απαντάει ο κόσμος, και δεΝ γιατί δεν έχουν απαντήσει οι ίδιοι.

Αφού εγώ συμμετείχα σαυτήν την "έρευνα" μπορώ να πω οτι το μόνο σκοτεινό σημείο σε όλο το άρθρο, ήτανε ο τύπος στην φωτογραφία δίπλα στην ερώτηση 13, που εκτός απο γιεγιές ακούει και BLINK 182. Αν η αφίσσα δεν είναι για το γνωστο (?) συγκρότημα τότε το παίρνω πίσω, αν και εξακολουθεί να με εκνευρίζει.

Σοβαρά μιλώντας (...) οι Fe-mail females δεν ξέρω κατα πόσο θα συμφωνήσουν με το εν λόγω στατιστικό αποτέλεσμα. Απότι φαίνεται είμαστε όλοι καλά παιδιά κιας έχουμε ρίξει κέρατο (13) στη κοπέλα που έχουμε κάνει μαζί της σεξ χωρίς συναισθήματα (12) αφού ζούμε με την λογική "να περνάμε καλά" (14) παρόλο φυσικά που προτιμάμε τις σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις (15) πιστεύοντας πως θα βρούμε το ταίρι μας (10) για κάτι πολύ μακρινό (8). Τώρα βέβαια το ίντερνετ βελτιώνει την κατάσταση (2) ώστε να πλησιάσουμε την γυναίκα που μας αρέσει (3) αν και αυτό αποτελεί μια προς το άσχημο αλλαγή στην επικοινωνία (1). Στο φινάλε, αφού μιλάμε για one night stands (7) γιατι να τις εκδικηθούμε (9); Δεν ξέρω για του υπόλοιπους, πάντως εμένα με αγαπάω πολύ...(6)!

Ciao bella!

Έγραψε ο/η lexus / 11 Ιουνίου 2008 στις 1:28 μ.μ.

Oi gynaikes exoun xefygei teleios...
Teleios omos... To diko tous erotimatologio deite...

Έγραψε ο/η Georgia / 7 Ιανουαρίου 2010 στις 8:17 μ.μ.

Οι άντρες στο θέμα της απιστίας ήταν πάντα φευγάτοι.Οι γυναίκες τα τελευταία χρόνια ξεφύγαμε.Σύμφωνα με την έρευνα οι περισσότεροι άντρες κάτω των 30 έχουν απατήσει την σύντροφο τους και συνουσιάζονται με όποια να'ναι κ ας μην έχουν κανένα συναίσθημα για την περιστασιακή ερωτική τους παρτενέρ.Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά,οτι ζούμε σε μια ζούγκλα.Αριάδνη και οι άνω των 30 μπορεί να'ναι συναισθηματικά ανώριμοι κ να θέλουν τις εφήμερες σχέσεις ή να απατούν τις συντρόφους τους.Ένα έχω να πω.Σε αυτην την ζωή παίρνουμε αυτό που δίνουμε.Όσοι φέρονται άσχημα στους γύρω τους,κάποια στιγμή θα εισπράξουν κ αυτοί κακή συμπεριφορά από τους συνανθρώπους τους.Κ οι άντρες που έχουν το γονίδιο της απιστίας,να μην κάνουν σχέση με κοπέλες που εχουν αρχές κ ΄θέλουν μια σταθερή σχέση.Το ίδιο ισχύει κ για τις γυναίκες,που κ αυτές δεν πρέπει να παίρνουν στο λαιμό τους τα καλά αγόρια.Κάποιοι άντρες μπορεί να έχουν τραυματικές εμπειρίς από παλιές σχέσεις τους ή μπορει να έχουν ένα κακό πρότυπο πατέρα κ γι'αυτόν τον λόγο να απιστούν.Επίσης πολλοι είναι ανασφαλείς κ ζητάνε την επιβεβαίωση άπο διάφορες γυναίκες.Κ οι γυναίκες φταίνε,γιατί πολλές ξέρουν οτι ο άλλος είναι παντρεμένος ή δεσμευμένος κ κάνουν παράνομη σχέση μαζί του.Εντωμεταξύ οι άντρες βολεύονται,γιατί έχουν την γυναίκα που τους ταίζει,τους πλένει,τους σιδερώνει κ τους έχει σαν πασάδες κ έχουν κ την γκομενίτσα,η οποία τους ευχαριστεί στο κρεβάτι.Οι Έλληνες άντρες είναι οι Βεδουίνοι της Ελλάδας.Κ μετά βρίζουν τους ομοφυλόφιλους,επειδή έχουν διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις.Οι ομοφυλοφιλοι άντρες είναι πιο άντρες από πολλούς ετεροφυλόφιλους άντρες,γιατί οι ομοφυλόφιλοι σέβονται τις γυναίκες περισσοτερο από τους ετεροφυλόφιλους.

Έγραψε ο/η Georgia / 8 Ιανουαρίου 2010 στις 1:26 π.μ.

Θα μας τρελάνουν οι άντρες.Από την μια απιστούν και κάνουν σεξ της μιας βραδιάς κ από την άλλη μας παριστάνουν τα παιδιά του κατηχητικού,που θέλουν να βρούν ένα καλό κορίτσι για σοβαρή σχέση.Αφού θέλουν να κάνουν σταθερές κ μακροχρόνιες σχέσεις,τότε γιατί δεν κοιτάνε γύρω τους τις κοπέλες που θέλουν κ αυτές τις σοβαρές σχέσεις;;;Μετά λένε οτι η ψυχή της γυναίκας είναι άβυσσος.Η δική τους ψυχή τι είναι;;;Από την μια θέλουν τον παράδεισο,αλλά τελικά επιλέγουν την κόλαση.

Έγραψε ο/η Elli / 10 Δεκεμβρίου 2011 στις 5:26 μ.μ.

Teleioooo!

 
Τελευταία άρθρα