fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Mercy fuck (2° μέρος)

10 Ιανουαρίου 2008 | 02:24 μ.μ.

...από τη " Lili"  

Η άλλη όψη

 "Εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ" είπε η Κλαίρη από το διπλανό γραφείο.
"Δεν μ' ενδιέφερε ίσως αρκετά ο άλλος τόσο ώστε να του χαρίσω τον εαυτό μου, δε 'πα να έσκαγε στο κλάμα; Να σκάσει να πλαντάξει! "

Ήταν και αυτό μια άποψη. Η Κλαίρη βέβαια είναι από τους τύπους των γυναικών των οποίων η πιο μακροχρόνια σχέση της μετρούσε μετά βίας 2 εβδομάδες.
Η σημερινή εποχή μετά την σεξουαλική απελευθέρωση και την έλευση των περιοδικών που απενοχοποιούν κάθε ερωτική πράξη, το φαινόμενο του mercy fuck τείνει να εκλείψει, τουλάχιστον στις ηλικίες των 27 και άνω.
«Εγώ Το έκανα μια φορά  με τον τότε κολλητό μου που ήταν ερωτευμένος μαζί μου 3 χρόνια και μετά με έβρισε κιόλας.» πετάχτηκε η Σοφία ενώ πληκτρολογούσε
«Θυμάμαι που σκέφτηκα: Δε φτάνει που σε άφησα, αφού μ’ έπρηξες στο μπουρ-μπουρ και σε λυπήθηκα, θες και τα ρέστα από πάνω.»
«Το μετάνιωσες;» την ρώτησα
« Ναι, χάλασε η φιλία μας και τελικά δεν πέρασα και καλά, ήταν μια καταστροφή. Δεν με τράβαγε, δεν ήθελα καν να με φιλήσει αλλά το έκανα γιατί επηρεάστηκα, ότι μπορεί τελικά να ήταν αυτός ο άντρας που μου ταίριαζε, αφού έχω μια τάση να μπλέκω με «κακά παιδιά».
Τι είναι αυτό λοιπόν που μας φέρνει στο σημείο να κάνουμε έρωτα κάποια στιγμή στην ζωή μας με κάποιον που δεν μας έλκει;
Υπερβολικός συναισθηματισμός ;  Ανάγκη για στοργή σε μια ξεκάθαρη αλλά κρυφή συναλλαγή; Πειραματισμός και περιέργεια; Ανωριμότητα; Η έλλειψη αυτοπεποίθησης και αυτό-εκτίμησης;


Έρευνες έχουν δείξει ότι όσο πιο νέα είναι μια γυναίκα, τόσο πιο εύκολα υποκύπτει στον πειρασμό να προσποιηθεί στο κρεβάτι και να κάνει έρωτα, από ανάγκη αποδοχής, φόβο απόρριψης και επιθυμία επαφής. Δηλαδή χωρίς να ξέρει καλά-καλά  το "γιατί".
Η ανάγκη αποδοχής, η ανάγκη επιβεβαίωσης,  η ομαδοποίηση και η διάθεση να είμαστε "αρεστές", πολλές φορές θολώνει τα όρια, ειδικά σε μικρές ηλικιες,  με όλες τις επιρροές όταν καλά-καλά δεν ξέρεις τι άνθρωπος είσαι και τι θες να γίνεις και ανακαλύπτεις τις αδυναμίες σου.

 

Οι συνέπειες :
Έχω την εντύπωση ότι όταν κοιμάσαι με κάποιον που δεν θέλεις, ουσιαστικά προδίδεις το ίδιο σου τον εαυτό. Για χάρη κάποιου άλλου.
Περνάς το μήνυμα στο υποσυνείδητο σου, ότι ο άλλος έχει μεγαλύτερη αξία και βαρύτητα από σένα και ενισχύεις έτσι το ήδη υπάρχον πρόβλημα.
Και ενώ μπορεί να νιώθεις κάποιο είδος ανωτερότητας επειδή «δίνεις», κατά βάθος, γίνεσαι θύμα γιατί  δίνεις πολύ περισσότερα απ’ ό,τι νομίζεις.
Την δύναμή σου και την ικανότητα σου να λες «όχι».
Τα «όχι» είναι απαραίτητα στην ζωή μας!
 
Καθορίζουν τα όριά μας, το μέχρι που μπορεί να εισβάλλει κάποιος, το τι θέλουμε σαν άτομα και κατά πόσο είμαστε  έτοιμες να το ανακοινώσουμε στον δίπλα και να διεκδικήσουμε τα ίδια δικαιώματα.
Τα παιδιά έχουν την τάση να μην λένε όχι ή να το λένε υπερβολικά, ψάχνοντας ακόμα την ταυτότητά τους και δοκιμάζοντας τα όρια των άλλων - των γονιών τους.
Σαν ενήλικες δυναμικές έξυπνες γυναίκες, οφείλουμε να είμαστε αληθινές στον εαυτό μας και να του συμπαραστεκόμαστε σε κάθε του απόφαση και ανάγκη.
Με κάθε «ναι» και με κάθε «όχι», χτίζουμε την προσωπικότητα που θα μας κάνει την γυναίκα που αύριο θα γίνει λειτουργικός ενήλικας, στέλεχος, συνεργάτης, σύζυγος και μητέρα.

 

Η δική του εκτίμηση

Πήρα τον Τάσο αγκαλιά. Ήταν πληγωμένος ο εγωισμός του και αναμοχλεύτηκαν κάποιες αντιλήψεις, που ούτε ο ίδιος δεν θα ήθελε να παραδεχτεί στον εαυτό του.

Ότι θα προτιμούσε να είμαι ανέγγιχτη και χάρη στην λογική του επιβαλλόταν στον εαυτό του.
« Εσύ δεν κοιμήθηκες ποτέ με κάποια που δεν ήθελες; Κάποια που δεν εκτιμούσες αλλά που σου "τριβόταν"»;
Δεν απάντησε αλλά αφέθηκε στην αγκαλιά μου, δίνοντας μου να καταλάβω ότι συμφωνούσε.
«Είναι περίπου το ίδιο, αν θες. Εσένα σου «ερέθισε» το σώμα και έκανες κάτι με το οποίο διαφωνούσε το μυαλό σου και υπέκυψες, εμένα μου ερέθισε την συμπόνια.

 Χαζομάρες της νιότης…»
 
«Θα πήγαινες με σχετικά άγνωστο από συμπόνια; Ακόμα και τότε» ;
«Όχι» απάντησα « Δεν στεναχωριέσαι και δεν λυπάσαι έναν άγνωστο, αλλά κάποιον που κάποτε ερωτεύτηκες, και τώρα πιθανόν νοιάζεσαι και συμπονάς. 

 Φαντάζομαι το τότε σκεπτικό, ήταν ότι αφού δεν  μπορείς να του δώσεις την καρδιά σου, του δίνεις το σώμα σου.»
« Και μπορεί τελικά αυτό, να ήταν και το μόνο που χρειαζόταν και ήθελε» πρόσθεσε ο Τάσος.
Γύρισα και τον κοίταξα, αποσβολωμένη.
Με κοίταζε κατάματα.
Νομίζω είχε βουρκώσει.

 Mercy fuck  (1o )

Σχετικά Άρθρα

Ανθρώπινη επικοινωνία. Υπάρχει;

Ο δεκάλογος του τέλειου sex

Το μυστήριο, που λέγεται “άντρας”

 

 

icon Προσθήκη Σχόλιου

Mercy fuck (2° μέρος)


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

 
Τελευταία άρθρα