fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Τα ερωτικά ταξίδια του μυαλού

14 Απριλίου 2008 | 02:01 π.μ.

...από την Αγγελική

 

- Συγνώμη βρε Αγγελική μου, αλλά τι να της κάνω της κακούργας ; Αφού το βράδυ της ανεβαίνει η λίμπιντο και δεν μπορούμε 

να την ησυχάσουμε ! Κι είναι μόλις έξι μηνών, που να την αφήσω να ζευγαρώσει από τώρα. Για τέτοια είμαστε ;

Αν δεν καταλάβατε, η συζήτηση είναι με τη γειτόνισσα μου, που έχει μια πανέμορφη γατούλα που μπήκε στα «ντουζένια» της κι εδώ και μια βδομάδα, μας ξενυχτάει με τις ερωτικές της αναζητήσεις. Λετε τελικά να έχουν και οι γάτες ερωτικές φαντασιώσεις ;

Καλά, ας αφήσουμε την πλάκα κι ας έρθουμε στο προκείμενο. Η άνοιξη έχει κάνει για τα καλά αισθητή την παρουσία της και «γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε», λίγο πολύ αυτή η αλλαγή μας ψιλοεπηρεάζει, νέες γυναίκες γαρ... !

Ασυνείδητα το μάτι μας - χωρίς να το θέλουμε - όλο και κάπου θα σκαλώνει...! Το μυαλό ενίοτε, μπορεί και να κάνει κανένα ταξιδάκι σε κάποια τρελή ερωτική φαντασίωση.
Τι είναι όμως πραγματικά η φαντασίωση και συγκεκριμένα η ερωτική φαντασίωση ;

Φαντασίωση είναι το δικαίωμα καθενός στην ερωτική απόλαυση μέσω τις φαντασίας!

Σεξουαλική φαντασίωση, είναι οι τρελές εικόνες και τα ερωτικά σενάρια με σεξουαλικό περιεχόμενο, τα οποία βλέπουμε και τα δημιουργούμε στο μυαλό μας και ο σκοπός τους είναι να μας αυξήσουν την σεξουαλική απόλαυση!

Άντε κορίτσια πάμε για το «με τους ωραιότερους άντρες των ονείρων μας, αλλά και πάλι μόνο στα όνειρα!!»

Ίσως το περιεχόμενο μιας ερωτικής σκηνής να είναι με την σεξουαλική άγνωστη κυρία της διπλανής πόρτας, ίσως  να είναι μία νύχτα πάθους με έναν ηθοποιό ή τον υδραυλικό που μας έφτιαξε το νεροχύτη.

Ίσως να είναι μία ερωτική φαντασίωση με τον ή τη σύζυγο μας ή με τον καλύτερο του φίλο. «Αχ και να έμπαινε ξαφνικά στην φαντασίωση ο καλός σου και να ανακάλυπτε με ποιον το κάνεις στην φαντασία σου …αχ τι θα γινόταν»

Τώρα για το πού θα τοποθετήσουμε (μέρος – τόπος – πράγμα) την ερωτική μας πράξη, είναι και αυτό δική μας επιλογή και γούστο...

 

Ίσως να είναι στο κρεβάτι μας, στην κουζίνα ένα ζεστό μεσημέρι, στο ασανσέρ του γραφείου, στο ιατρικό κρεβάτι, στο μπαλκόνι μετά από ένα καβγαδάκι, στο αυτοκίνητο με ανοιχτά τα παράθυρα στην ακροθαλασσιά, αδιαφορώντας για τους περαστικούς…..  ή βιαστικά στο στενό δοκιμαστήριο ενός  μεγάλου πολυκαταστήματος.

Όμως  το περιεχόμενο μιας αχαλίνωτης σεξουαλικής φαντασίωσης δεν έχει όρια, παρά μόνο αυτά που βάζουμε  εμείς με την απεριόριστη φαντασία μας.

Η φαντασία, είναι αυτό που μπορεί να φέρει την απόλαυση!
Για να μπορέσουμε  να νιώσουμε τη μέγιστη απόλαυση από τη σεξουαλική επαφή, χρειάζεται να γνωρίζουμε τόσο το σώμα μας, όσο και  το σώμα του συντρόφου μας.

Η ανατομία όμως από μόνη της δεν είναι αρκετή αν δεν έχουμε και τη γνώση για το τι πραγματικά μας αρέσει στον έρωτα. Θα πρέπει λοιπόν να καταφέρουμε να μάθουμε τα μυστικά τόσο του κορμιού μας όσο κι αυτά του συντρόφου μας !
«Ποιος ξέρει με πόσες με έχει απατήσει, ξανθές ή μελαχρινές…»
Το μόνο όριο λοιπόν  για μία φαντασίωση, είναι τα «θέλω» μας και τα «θέλω» του συντρόφου μας. Μόνο που αυτά τα «θέλω», θα πρέπει να είναι πραγματικά κοινά. 

 

Το περιεχόμενο των φαντασιώσεων - πολλές φορές - δεν αφορά μόνο τον ερωτικό μας σύντροφο αλλά και κάποιο άλλο πρόσωπο. (βλέπε Brad, βλέπε Kevin Costner, βλέπε George Clooney) Ο τελευταίος είναι και δική μου φαντασίωση, αλλά και στην φαντασίωση μου από μακριά τον κοιτώ, τι κακό και αυτό !!

 Άλλες φορές πάλι  μπορεί να φαντασιωνόμαστε μια ερωτική επαφή με περισσότερους από ένα σύντροφο ταυτόχρονα ή να περιλαμβάνει περίεργα παιχνίδια - όχι το ξύλο δεν το μπορώ, αλλά και τα πολλά άτομα με χαλάνε. Θα ερχόμουν σε πολύ δύσκολη θέση αν μου ζητούσε ο καλός μου κάτι τέτοιο... Απαπα !!

Κι εάν εσύ που θες πολλούς, στην τελική δεν είσαι πώς να το πω…να βρε αδερφάκι μου .. να τους ικανοποίησης όλους, τότε σε λένε και ξενέρωτη ή ξενέρωτο !!
Κάτι το οποίο όμως αγνοούμε, όπως λένε και οι επιστήμονες, είναι ότι οι φαντασιώσεις δεν είναι πάντα τόσο ερεθιστικές όταν γίνονται πραγματικότητα και είναι προτιμότερο να μένουν κριμένες στο μυαλό μας.


Αχ, αυτή η φαντασία... Τώρα θυμήθηκα και ένα παλιό σουξέ που έλεγε «φαντασία μου πλανεύτρα, είσαι η πιο μεγάλη ψεύτρα» και ότι πολλές φορές μέσω αυτής «εκτονώνουμε» τα συναισθήματα μας για πρόσωπα ή καταστάσεις, οι οποίες αν γινόντουσαν στην πραγματικότητα, θα μπορούσαν ίσως να μας φέρουν σε δύσκολη θέση.
«Τι είπες; Θέλεις να το κάνεις στο μπαλκόνι ; Τρελάθηκες ρε γυναίκα ;»  Κι από μέσα του «Λες να βρήκε άλλον και να άλλαξε γούστα ;»

Η φαντασίωση είναι ένας από τους πολλούς τρόπους που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει, για να ενισχύσει τη σεξουαλική του απόλαυση και η ανταλλαγή των σεξουαλικών φαντασιώσεων με το σύντροφο μας, μπορεί να μας οδηγήσει σε μονοπάτια απόλαυσης και ηδονής… Εκείνος θέλει την Hale Berry κι εγώ - τα είπαμε – τον George Clooney. Άντε τώρα να τα βρούμε  και να συνδέσουμε τις φαντασιώσεις μας !

 

Το να εκφράζουμε τις ερωτικές φαντασιώσεις που αφορούν τον σύντροφό μας, βοηθά και εκείνον με τη σειρά του να νοιώσει ελεύθερος να μας μιλήσει για αυτές. Το ζευγάρι που μοιράζεται τις φαντασιώσεις του δεν θα έπρεπε να έχει λόγους να φοβάται η να ντρέπεται, για το πως θα αισθανθεί μετά από ένα τέτοιο ερωτικό παιχνίδι….
«Κι αν μετά από ένα τρελό τρίγωνο του αρέσει η άλλη ; Την πάτησες... Αντε τρέξε να τον μαζέψεις τώρα»
 Γιατί στον έρωτα, όλα είναι αποδεκτά ή περίπου όλα. Αφού φυσικά ότι γίνεται, έχει  τη συναίνεση και των δύο. Ο τρόπος που χρησιμοποιούμε τις φαντασιώσεις είναι καταλυτικός για την σχέση μας και για το κρεβάτι μας.

Ο τρόπος, που θα εκμυστηρευτείς στο σύντροφό σου το ακριβό σου «ερωτικό μυστικό», είναι ουσιαστικός παράγοντας για την επιτυχία και την κοινή σας απόλαυση.
Όχι ξαφνικά, θέλω να ….. στο κήπο.
Σιγά - σιγά γίνετε η αγουρίδα μέλι, όπως λένε και οι παλαιοί.
Οι επιδράσεις των φαντασιώσεων στη σεξουαλική μας συμπεριφορά, μπορεί άλλοτε να είναι  θετικές και άλλοτε αρνητικές. Αν βέβαια είναι αρνητικές, τότε την έχασες την φαντασίωση.
Όταν  μοιράζεσαι τις φαντασιώσεις σου και εκείνος τις δίκες του μαζί σου, τότε το ζευγάρι γεύεται ακόμα μία μορφή ηδονής.
Από την άλλη αν ένα  άτομο αποφασίσει να κρατήσει για τον εαυτό του τις φαντασιώσεις του και παράλληλα έχει μία αρμονική σεξουαλική ζωή, τότε και σε αυτήν την περίπτωση η επίδραση είναι θετική… «Ας το κρατήσω για μένα καλύτερα, γιατί βλέπω να τον θίγει το θέμα του George»
Αν όμως η φαντασίωση  αντικαθιστά την σεξουαλική πράξη, με τη σεξουαλική φαντασίωση και τον μοναχικό αυνανισμό, τότε αρχίζεις να περνάς στο περιθώριο και στη ερωτική μοναξιά. Κι εδώ μοναξιά αμάν! Άλλο καλό τραγουδάκι θυμήθηκα. «Μόνο στα όνειρα μπορώ να σε αγγίξω» ή το άλλο που λεει «Μόνος μου το πέρασα και αυτό, με βαρύ τσιγάρο σέρτικο»

Όχι λοιπόν στην ερωτική μοναξιά, ναι στην ερωτική φαντασίωση που συμφωνούν και οι δυο. Όχι στην απομόνωση της φαντασίας, ναι στην επεξήγησή της στον σύντροφό μας. Όχι στα κρυμμένα όνειρα, ναι στην σωστή λειτουργία της φαντασίας !
Εμπρός κορίτσια ας βάλουμε την φαντασία ακόμη μια φορά να μας δείξει το σωστό κρεβάτι με τους σωστούς άντρες που δέχονται ότι και οι γυναίκες έχουν ερωτικές επιθυμίες και φαντασιώσεις!
Προσοχή όμως, πως και πότε θα τις μεταφέρετε, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα !!

ΥΓ: Και πάλι με διάθεση για σχολιασμό και πλακίτσα  από μένα για εσάς , που σας έχει επηρεάσει η άνοιξη και έχετε χάσει λίγο το ...μπούσουλα !!

Σχετικά Άρθρα

Cunnilingus….χωρίς στραμπούληγμα της γλώσσας

Τα ταμπού της κρεβατοκάμαρας

Βαρέθηκα να είμαι “single”

icon Προσθήκη Σχόλιου

Τα ερωτικά ταξίδια του μυαλού


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

Έγραψε ο/η nti / 14 Απριλίου 2008 στις 1:10 μ.μ.

Αγγελική, μάλλον από την πολύ δουλειά και το θέλω άδεια αφεντικό, που τελικά δεν την πήρες ακόμη, σε έχει επηρεάσει και η άνοιξη ,και έχεις κεφάκια και όρεξη για πολλά πειράγματα .Είναι πολύ καλό το άρθρο σου με πολλές κρυμμένες αλήθειες για τις φαντασιώσεις μας ,που ντρεπόμαστε να τις παραδεχτούμε .Οι ερωτικές φαντασιώσεις ειδικά των γυναικών βγαίνουν πολύ δύσκολα στο σύντροφο από φόβο μήπως παρεξηγηθούμε η μήπως το πάρει αλλιώς και αρχίσουν οι γκρίνιες . Παρολαυτα να σου πω ότι έχεις ένα πολύ εξυπνο τρόπο να σχολιαζεις και να δινεις μια άλλη τροπη στα κειμενα σου όπως και να τα κανείς διασκεδάστηκα και όχι απλά ένα τυπικό άρθρο που δίνει οδηγίες .
Υ.γ πες σε παρακαλώ το όνομα του αφεντικού σου και το τηλέφωνο του να του πω ότι δεν είσαι καλά και πρέπει να πάρεις επείγοντος άδεια γιατί αλλιώς δεν σε βλέπω καλά , την άλλη εβδομάδα πιθανόν να μας έχεις πιο καυτό θέμα!
Φιλική η παρατήρηση μου.

Έγραψε ο/η elena / 14 Απριλίου 2008 στις 1:32 μ.μ.

dwste adeia sthn aggelikh! swsth h prolalisa . Alla kai h aggel me ta keimena ths mas anebazei h mas problimatizei!
mia fantasiwsh poy exw einai na denw opws thn foto ton antra moy kai na ton bgazw bolta, xaxaxa plaka kanw mhn axrisete na moy thn lete ! Alla kai o George poly kalh fantasiwsh

Έγραψε ο/η katerina / 15 Απριλίου 2008 στις 9:11 μ.μ.

ή βιαστικά στο στενό δοκιμαστήριο ενός μεγάλου πολυκαταστήματος.
καλη φαντασιωση!

Έγραψε ο/η ΚΟΡΥΦΑΙΑ / 15 Απριλίου 2008 στις 12:29 μ.μ.

μμμ Αγγελικουλα τι κειμενακι καλο ειναι αυτο!!!!αλλα δεν μπορώ να κάνω σχολιασμό...για ευννόητους λόγους...και σεβασμό!!!!!!!!!χαχαχα!!!πολύ καλό όμως και όπως πάντα με το δικό σου ιδιαίτερο στυλ!!!

Έγραψε ο/η triada / 16 Απριλίου 2008 στις 9:01 π.μ.

ayth h anoiksh ta kanei ola mas eksytarei thn fantasia mas,oxi oti den janei apomonh ths taksidia ,alla thn anoiksh einai pio erwtika tha elega.Theloyme na fygoyme meton syntrofo mas theloyme na kanoyme ola ayta poy den kaname mexri twra, blepe dokimsthrio,ansanser,fysh(tha syplhrwsw egw),kai oti allo thelei o kathenas.Omws posoi antres dexontai na toys pei h gynaika toys thelw na kanoyme ayto.. ? anarwtieme posoi ?alla tetoia mera shmera mono gia boltes kai treles einai!
kai o brad omws einai yperoxos!:))
kalhmera

Έγραψε ο/η katerina / 16 Απριλίου 2008 στις 11:49 π.μ.

ego pantos eixa fantasioseis me enan filo enos proin mou,ton opoio sunantisa meta apo xronia k kaname tis fantsioseis mou pragmatikotita..den itan apla teleia,auto pou perimena, itan KALUTERO apo auto pou perimena!koritsia kante ntou sta arsenika pou sas aresoun...mporei na apogoiteuteite alla mporei k na vreite ton pragmatiko erota i apla na perasete kala ;)

Έγραψε ο/η katerina / 16 Απριλίου 2008 στις 11:50 π.μ.

ego pantos eixa fantasioseis me enan filo enos proin mou,ton opoio sunantisa meta apo xronia k kaname tis fantasioseis mou pragmatikotita..den itan apla teleia,auto pou perimena, itan KALUTERO apo auto pou perimena!koritsia kante ntou sta arsenika pou sas aresoun...mporei na apogoiteuteite alla mporei k na vreite ton pragmatiko erota i apla na perasete kala ;)

Έγραψε ο/η maria / 16 Απριλίου 2008 στις 8:16 μ.μ.

mas eksitareis thn fantasia mas ! poly kalo keimeno! katallhlo gia thn epoxh ola ta eidh psaxnoyn to zeygeri toys

Έγραψε ο/η Άσωτη / 16 Απριλίου 2008 στις 8:27 μ.μ.

Αγγελικούλα, ζάχαρη το κείμενο !
Το κακό βέβαια είναι ότι τις φαντασιώσεις μας, δύσκολα τις λέμε στο «σύζυγο». Ενώ πολύ πιο εύκολα τις αποκαλύπτουμε σε μια παράλληλη σχέση – που δυστυχώς ή ευτυχώς μας βρίσκεται - και πολύ εύκολα και άμεσα είμαστε έτοιμες να την απολαύσουμε μαζί του.

Έγραψε ο/η fantasia / 16 Απριλίου 2008 στις 8:36 μ.μ.

Εχω πολλες φαντασιωσεις ομως δεν μπορω να σας τις γραψω αναλυτικα γιατι η Αγγελικη θα με μαλωσει. Ομως μπορω περιληπτικα
1. στην εισοδο μια τυχαιας πολυκατοικιας
2.μεσα σε ενα κινηματογραφο
3.επανω στο γραφειο
4.με μια φιλη...κλπ
μην ξεχασετε ποτε εαν δεν δοκιμασεις δεν μπορεις να πεις οτι δεν σου αρεσει!

Έγραψε ο/η ssxwe / 2 Απριλίου 2010 στις 11:37 μ.μ.

to kruo stithoskopio sto stithos tou george clooney einai apolausi. doksa ton erwta pou uparxoun koinotites gia heartbeats opws to heartbeatpleasure.com, pou timoun tis fantasiwseis mas, kai briskoume auto pou theloume. :)

 
Τελευταία άρθρα