fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Η μάνα και ο γιος της

21 Απριλίου 2008 | 02:00 π.μ.

...από την Αγγελική

Μια σχέση που διαφέρει από μάνα σε γιο, αλλά έχουν όλες κάποια στοιχεία που είναι όμοια και μάλιστα θα πω ότι είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της τόσο περίεργης ανεξήγητης σχέσης. Είναι αυτή η σχέση που φέρνει σε δύσκολη θέση τον γιο και ίσως κάποιες φόρες την μάνα.


 Η γυναίκα όταν γεννήσει το γιο της, έτσι τον ονομάζει από την πρώτη στιγμή που τον παίρνει αγκαλιά, δικό της γιο, αμέσως μπαίνει στην διαδικασία της αποκλειστικότητα!

Μην σας ακούγεται τρελό, έτσι είναι η πραγματικότητα. Είναι αυτό το ρημάδι το οιδιπόδειο σύμπλεγμα, που δημιουργείται από την πρώτη επαφή και διαρκεί για αρκετά χρόνια. Ίσως και για πάντα.
Αυτό λοιπόν το σύμπλεγμα πρέπει να το καταλάβουμε όσες έχουμε γιους και να προσπαθήσουμε να το καταπολεμήσουμε, πριν να είναι αργά. Είναι μια κατάσταση που αν συνεχίσει να υπάρχει και μετά τον έβδομο χρόνο του παιδιού, τότε του δημιουργούνται άλλου είδους προβλήματα, που το ακολουθούν σχεδόν σε όλη την διάρκεια της ζωής του.
Αρχίζει λοιπόν να φωλιάζει μέσα της ο φόβος  για  την απομάκρυνσή του, είτε για τις σπουδές του, είτε για το μεγάλο βάσανο των άντρων που λέγετε στρατός, είτε γιατί θα τον δει κάποια στιγμή να ντύνεται γαμπρός και να μπαίνει ανάμεσά τους μια άλλη γυναίκα! Περνά από κάποια στάδια παραφροσύνης θα έλεγα και αυτά θα προσπαθήσω να περιγράψω, με αρκετό χιούμορ αλλά και με πολλές αλήθειες.
Όσο λοιπόν  είναι μικρός τον έχει γύρω της και κάτω από την φούστα της, όπως λέμε χαρακτηριστικά. Όταν όμως ο μικρός αρχίζει να μπαίνει στην εφηβεία και να θέλει να νιώσει ελεύθερος, να νιώσει ανεξάρτητος από την φούστα της μάνας του και να ψάξει για άλλες φούστες πιο κοντές ίσως και πιο στιλάτες, ξεπροβάλει ο φόβος της μάνας.

 

Αρχίζει λοιπόν:
- Ποιο ήταν αυτό το κοριτσάκι αγάπη μου, που σε πήρε τηλέφωνο; Ήθελε κάτι για το σχολείο ;
- Όχι ρε μανά κάτι άλλο ήθελε.
- Τι αγόρι μου, θέλεις να μου πεις ;
- Δεν θέλω και δεν μπορώ τώρα ίσως κάποια άλλη φορά !
Το πρώτο χτύπημα ήρθε! Πάει στον άντρα της…. «Μα να μου πει έμενα, άσε με τώρα ! Εσύ δεν μιλάς; Ξέρεις κάτι ; Μίλησες καθόλου μαζί του ;» κτλ
Αγώνας δρόμου αρχίζει για την μάνα από εκείνη την στιγμή. Βάζει το εαυτό της να τρέχει να προλάβει όλες τις αλλαγές και εξελίξεις που συμβαίνουν στον γιο της, μήπως και αυτός ξεφύγει ή τον αρπάξει καμία πονηρή κοπελίτσα μεγαλύτερη και της τον κάνει άντρα από τόσο νωρίς ! Το μυαλό της φτιάχνει συνεχώς σενάρια. Από την άλλη χαίρετε που είναι αντράκι το αγόρι της και τον κυνηγούν οι κοπελίτσες, αλλά γι’ αυτήν «είναι ακόμα νωρίς !».
Όμως και σε λίγο πιο μεγάλη ηλικία, όταν ο γιος αρχίζει:
- Μάνα σήμερα θα μείνω στον Γιώργο, γιατί θα έρθουν κάποιες φίλες και φίλοι να δούμε όλοι μαζί ταινία!
Πρώτο καρδιακό! Ναι αγόρι μου να μείνεις, τα άλλα παιδία θα φύγουν ή θα μείνουν; (εννοώντας πάντα τα θύλακα παιδία).
- Οι γονείς του Γιώργου θα είναι εκεί; Και διάφορα τέτοια...
- Όχι δεν θα είναι και δεν ξέρω αν θα μείνουν αλλά παιδία .
Φεύγει και η μανά τρέχει στο τηλέφωνο, έλα Κατερίνα έρχεται εκεί ο μικρός μου (15 -16 ετών) θα είσαστε σπίτι ;

 

- Όχι καλή μου, εγώ με τον Μπάμπη θα βγούμε, για αυτό και κανόνισε ο μικρός να έρθουν συμμαθητές και φίλοι του να δουν ταινία .
- Ξέρεις, μου είπε ότι θα είναι και κοπέλες εκεί !
- Άστα, κι έμενα με σκαει αυτό. Καλά, οι μάνες των κοριτσιών, που τις εμπιστεύονται και τις αφήνουν να πάνε μαζί με αγόρια σε ένα σπίτι; Θα θελα να ξέρα, δεν έχουν λογική αυτές οι γυναίκες ;
- Να σου πω, θα πάρεις εσύ δυο φόρες τηλέφωνο και άλλες δυο εγώ, για να ελέγχουμε την κατάσταση, εντάξει ;
- Ναι – ναι,  θα πάρω !
Δεύτερο χτύπημα και μάλιστα μεγάλο. Αυτή η βράδια είναι βασανιστική, περνούν από το μυαλό της τρελές εικόνες. Όπως το αγοράκι της σε ένα δωμάτιο με μια «μουλάρα» από επάνω του να τον ζουλάει κτλ. Οπότε και παίρνει το πρώτο τηλέφωνο.
- Έλα αγάπη μου, όλα καλά; Φάγατε κάτι, πως περνάτε; Είστε πολλά παιδία; Μην το ξημερώσετε. Και σε παρακαλώ βαλε κάτι στο στόμα σου !
Απαντήσεις του γιου :
- Ναι, ναι, ναι, άντε ρε μάνα κλείσε χάνω την επαφή με την εξέλιξη του θέματος.
Εξελίξεις του θέματος; Επαφή; Λέξεις που βασανίζουν τον μυαλό της, κρατιέται με νύχια και με δόντια να μην πάρει αμέσως  τηλέφωνο ξανά !
Την δεύτερη φορά, παίρνει και λεει:
- Να βάλεις πυτζαμουλες μην κρυώσεις το βράδυ!
Κι έρχεται κατακούτελα η απάντηση:
- Δεν πήρα, θα κοιμηθώ γυμνός !

 

Δεν πιστεύει αυτά που ακούν τ’ αυτιά της, αδύνατο να κλείσει μάτι όλο το βράδυ και την άλλη ήμερα έρχεται και το κερασάκι στην τούρτα! Γυρίζει ο μικρός στο σπίτι με ένα χαμόγελο πονηρό!
- Καλώς το μου, έλα καρδιά μου να σου βάλω κάτι να τσιμπήσεις για πρωινό, γιατί είναι τα μάτια σου κόκκινα τι έπαθες ;
- Μάνα εχθές ήταν μια τέλεια βραδιά! Τα έφτιαξα με τη Μελίνα, γ__ώ τα κορίτσια η Μελίνα, πολύ καλό κορίτσι σου λεω !
Έμφραγμα!

Πετάγεται ο πατέρας :
- Για έλα αγοράκλα μου να πεις τι έγινε.
Με το που τελειώνει η συζήτηση με τον πατέρα , πέφτει επάνω στον πατέρα η μάνα .
- Λέγε ποια είναι, που την ξέρει, πόσων χρόνων είναι και που μένει !
Εκείνος γελάει και της απαντά:
- Άσε ρε γυναικά, το παιδί είναι σε ηλικία, που ψάχνει να την κάνει την κουτσουκέλα!
- Τι; Είναι μικρός! Δεν έχεις καθόλου μυαλό, είναι μόλις 16 ετών !
- Εεε για ηρέμησε, είναι ότι πρέπει, έχουμε μιλήσει εδώ και καιρό και για τα μέτρα προφύλαξης .


Εδώ η μάνα αντιλαμβάνεται πλήρως, ότι πλέον ο πατέρας είναι πιο κοντά στο γιο της και αυτή πρέπει να δείξει σεβασμό σε αυτό !
Έρχεται η πρώτη απομάκρυνση και διαρκής μάλιστα, ο βραχνάς που λέγεται «στρατός» . Άρε ανώνυμη μάνα, κλάμα που ρίχνεις !
Που θα το πάνε το παιδί μου ! Αχ και έρχεται χειμώνας και θα κρυώνει στην σκοπιά ! Δεν γίνετε να πληρώσουμε να μην πάει ; Ρε Μπάμπη, δεν παίρνεις κανένα γνωστό να βάλουμε μέσον να τον φέρνουν εδώ κοντά, να εδώ στην Αυλώνα !  Τι είναι μια ώρα δρόμος να πηγαίνουμε κάθε Σαββατοκύρακο να τον βλέπουμε και να του πηγαίνω και τα αγαπημένα του φαγητά !
Έξαλλος ο πατέρας ! Αγανακτισμένος και ο γιος !
Μαύρη περίοδος για την μάνα, άσχημο χτύπημα!

 

Έρχεται  και η τελευταία, αλλά και η μεγαλύτερη περίοδος που η μάνα κάθε μέρα - άντε να μην τα παραλέω - έχει να κάνει με το γιο της!
Αυτή, είναι η περίοδος που εκείνος σε ηλικία 27 ετών, έχει τελειώσει της σπουδές του και έχει αρχίσει να σταδιοδρομεί. Αυτό, ήταν το καλύτερο δώρο που της έκανε ποτέ. Ξαφνικά όμως, εκεί που όλα είναι μέλι γάλα και η σχέση τους έχει ξαναβρεί την ισορροπία της, της λεει:
- Μάνα θα μείνω με την Φωτεινή, θα νοικιάσουμε μαζί ένα σπίτι!
Τι ήταν αυτό ; Φαρμακώνεται πάλι η γυναίκα! Τι τον έπιασε πάλι και την ταλαιπωρεί!
- Καλά αγόρι μου, αυτή η κοπέλα ακόμη δεν τελείωσε τις σπουδές της, εσύ δουλεύεις ώρες. Πότε θα σου μαγειρεύει, πότε θα σου πλένει τα ρούχα σου. Εσύ κάθε μέρα πρέπει να είσαι στην τρίχα ! Μήπως θα έπρεπε να το ξανά σκεφτείς. Δεν είναι σωστό!! Εσύ θα συντηρείς το διαμέρισμα; Οι γονείς της τι λένε ; ( άμυαλοι άνθρωποι ή θέλουν να μου τον τυλίξουν)
- Ξέρεις τι βάσανα έχει η συγκατοίκηση αγόρι μου ;
Από εδώ και πέρα, μπαίνουμε σε ένα άλλο στάδιο που ονομάζεται «Η ΠΕΘΕΡΑ !»
Αυτό θα το δούμε πιο αναλυτικά αργότερα.

Όμως, ποτέ αυτή η γυναίκα που γέννησε ένα γιο, δεν θα δεχτεί ότι το αγοράκι της έχει μεγαλώσει ! Ούτε ότι μπορεί αυτό το μικρό αγοράκι να είναι ώριμο να πάρει αποφάσεις !
Είπαμε η μάνα λεει ο γιος μου και το εννοεί …είναι ο δικός της γιος και μόνο δικός της!

 

Σχετικά άρθρα

Πατέρας και κόρη

Μίλησε για το sex στο παιδί σου

Ίδια η μάνα μου!

icon Προσθήκη Σχόλιου

Η μάνα και ο γιος της


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

Έγραψε ο/η ........ / 21 Απριλίου 2008 στις 4:22 μ.μ.

ΚΑΘΕ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΗ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΝΝΟΙΑ. ΥΠΟΤΗΘΕΤΕ ΠΩΣ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ. ΤΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΤΑΣΡΕΦΗ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ''ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ''. ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ.

Έγραψε ο/η ΜΑΡΙΑ / 22 Απριλίου 2008 στις 9:04 π.μ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΝΑΙ ΚΟΡΗ Η ΘΑ ΝΑΙ ΑΓΟΡΙ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΘΩ ΕΓΩ. ΤΡΕΙΣ ΓΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ, ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 1.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΤΙ ΛΕΜΕ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΘΕΡΕΣ!!!!

Έγραψε ο/η ILIAXTIDA / 22 Απριλίου 2008 στις 8:27 μ.μ.

καλα, τα ίδια λέμε όλες πριν γίνουμε μανάδες! εμένα ο γιός μου είναι 15 μηνών κι από τώρα μεταξύ σοβαρού και αστείου λέω ΄"σιγά μην τον αφήσω να μου τον πάρει καμια!" δεν μπορείτε να φανταστείτε την έννοια του Οιδιπόδειου! έρχεται από μόνο του, αλλα και από την πλευρά των παιδιών το ίδιο! το μικρό μου "πιτσιποπάκι" μόλις τον σύζυγό μου να με αγκαλιάζει τον σπρώχνει!! το φαντάζεστε? είναι κάτι "αόρατο", πάνω από εμάς!

Έγραψε ο/η efialtis / 23 Απριλίου 2008 στις 1:42 μ.μ.

Πριν έρθει το παιδί, θα πρέπει να είσαι ικανή ως μητέρα να το υποδεχτείς σαν ένα ανεξάρτητο ον, σαν ένα αυτόνομο άτομο, όχι μόνο σαν παιδί σου. Μην το κάνεις κάνεις κτήμα σου μην είσαι κτητική γιατί η ζωή του φυλακίζεται

Έγραψε ο/η ΜΑΡΙΑ / 24 Απριλίου 2008 στις 9:19 π.μ.

ΣΥΜΦΩΝΩ!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΑΣ, ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ, ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΤΡΑΣ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ, ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΡΘΕΙΣ, ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΤΟΝ ΕΛΕΧΓΟ ΑΥΤΗ ΕΚΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ. ΕΥΤΗΧΩΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΩΤΗΣΗ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΑΝΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΖΗΛΕΥΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ Ο ΓΙΟ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 50 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΒΑΛΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ. ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ 2 ΓΙΟΥΣ ΒΛΕΠΕΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΥΤΗ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΗΣ ΓΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ. ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΗ ΟΜΟΡΦΑ ΕΝΩ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΑΠΟΤΟΜΑ. ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΕΣ ΝΥΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΕΜΕΝΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙΔΙΠΟΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ...

Έγραψε ο/η ....... / 24 Απριλίου 2008 στις 11:12 π.μ.

ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ. ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΚΑΙ ΜΑΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΕΝΕΡΓΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ.

Έγραψε ο/η Ζέτα / 28 Απριλίου 2008 στις 11:29 μ.μ.

Αυτό το θέμα μάνα-γιος, καθώς και πατέρας-κόρη είναι πραγματικά άρρωστο! Είμαι 18 και αισθάνομαι πολύ τυχερή που οι γονείς μου δεν είναι έτσι! Που φρόντισαν και να προσέχω και να είμαι ανεξάρτητη!

Είχα έναν συμμαθητή που ήταν ακριβώς έτσι η μάνα του κι αυτός κρεμόταν στην κυριολεξία από τα φουστάνια της! Αυτός με γούσταρε αλλά φοβόταν να το δείξει και γιατί φοβόταν μη φάει χυλόπιτα, αλλά και λόγω της μαμάκας του! Δεν λέω βέβαια, από την άλλη ήταν για καλό που δεν έκανα τίποτα μαζί του γιατί δεν ήταν για μένα, και απορώ και τι του είχα βρει! Τεσπά...Ευτυχώς που έγινε έτσι και είμαι τώρα με έναν παίδαρο (όχι μπάζο σαν τον συμμαθητή μου!), ανεξάρτητο, πολύ ώριμο ατο μυαλό για την ηλικία του (γενικότερα Θ-Ε-Ο! Καμία σχέση με τους συνομιλήκους του!), με μη οπισθοδρομικούς γονείς, όπως ακριβώς και οι δικοί μου, και όλα μέλι γάλα!

Πάντως οι περισσότεροι γονείς επιβεβαιώνουν την ατάκα: "Οι πιο ακατάλληλοι άνθρωποι για να γίνουν γονείς είναι οι γονείς!"...Δεν καταλαβαίνουν ότι πρέπει να καθοδηγούν σωστά το παιδί τους χωρίς να το καταπιέζουν και να το εμποδίζουν να ανεξαρτητοποιηθεί!

Χριστός Ανέστη!

Έγραψε ο/η XRISTINA / 29 Απριλίου 2008 στις 3:00 μ.μ.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΟΡΗ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΑΝΑ ΜΕ ΓΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!
ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΓΙΟΣ???
ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ!!!
ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ??
ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ, ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ,ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ...ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ!! ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΦΥΛΟΥ!!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΝΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΓΑΠΗ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥΣ...
ΑΝ ΕΙΣΑΙ 55 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ, Ο ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!
ΑΛΛΑ ΑΝ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ,ΑΝΕΡΑΣΤΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΨΑΧΝΕΙΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ!!!!
ΟΠΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΥΝΑΨΕΙΣ ΣΤΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙΣ????
ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΡΩΣΤΟ!!!!!!!!!

Έγραψε ο/η .......... / 29 Απριλίου 2008 στις 4:28 μ.μ.

XRISTINA αν και λες πως εχεις παιδι δεν νομιζω πως αυτο που λες το πιστευεις. εδωσες μια απαντηση λες και εισαι ενα κοριτσακι 10 χρονων. συγνωμη που θα στο πω αλλα αυτο που λες δεν στεκη. η μανα προσπαθη για το καλητερο για τα παιδια της ειτε ειναι αγορια ειτε ειναι κοριτσια. η υπερβολικη αγαπη δεν ειναι καλο. το ξερεις καλα και εσυ. σιγουρα εχουμε χαση καποον ολοι ετσι. οσο για το που θα στραφη μια γυναικα αν δεν περνη αυτο που θελει απο το συντροφό της συγουρα δεν ειναι στο γιο της. γιαυτο στο αγγυουμε εγω.

Έγραψε ο/η XRISTINA / 30 Απριλίου 2008 στις 8:55 π.μ.

ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ!!!
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΑΥΤΟΣ/ΑΥΤΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ??????!!
ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!
ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ!!!
ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!!
ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!
ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΑΣΑ ΚΑΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΧΟΡΔΗ????
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΕ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ!!!!!!!!!
ΠΟΙΟΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΜΟΥ ΛΕΣ??? ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΕΓΩ???
ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ???
ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ??????

Έγραψε ο/η ΜΑΡΙΑ / 30 Απριλίου 2008 στις 9:25 π.μ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ. ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ. Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 56 ΧΡΟΝΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΜΕΣΑ. ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ ΚΡΑΜΑΣΤΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΡΕΥΤΟΣ. ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΘΛΙΜΜΕΝΗ (ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΖΗΣΑ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ, ΤΗΝ ΕΒΡΙΖΕ, ΕΤΡΩΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.) ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ, ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΚΑΚΟΦΑΝΗΚΕ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΗΡΕ. ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ;;;; (ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ). ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΛΙΜΜΕΝΗ ΠΑΛΙ. ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ.(ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΘΑ ΨΗΣΗ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΦΕ. ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΑΣΩ ΘΑ ΤΟ ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΝΕ).ΑΛΛΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΣΠΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΕΙΝΑΙ "ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΕ ΝΑ ΗΡΕΜΟ" ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΕΥΤΗΧΩΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ.... ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ.....

Έγραψε ο/η ......... / 30 Απριλίου 2008 στις 9:38 π.μ.

Γλυκια μου ΧΡΙΣΤΙΝΑ ουτε σε ξερω ουτε με ξερεις γιαυτο ασε τι μιγα να πεταξη. Με λενε Ελενη αν ειναι αυτο που σε απασχολη.Και φυσικα την γνωμη μας λεμε εδω μεσα και εγω το ιδιο εκανα. Εσυ το παρεξιγης το θεμα. Το ειπες και απο μονη σου οτι αυτο που λες ειναι αρρωστο και εγω σου ειπα πως αυτο που λες δεν στεκει αν θες να στο αναλυσω πιο πολυ. Θα κοιταξη το γιο για να μην την κρεινη ο κοσμος. Για σκεψου τι λες κοριτσι μου.Και αυτο που λεω οτι ξερεις ειναι οτι σιγουρα στη ζωη μας ολοι χανουμε εναν ανθρωπο απο την υπερβολικη αγαπη που του δινουμε. Αγανακτανα και μετα φευγουν. Διαβασε την κοπελα τι γραφη παρακατω . Οαντρας της απαντα αταλληλα στην μητερα του. Ειναι που αγαπατε τοσο τα παιδια σας που στο τελος σας αφηνουνε. Και αν θες λεπτομεριες θα συ πω εγω.

Έγραψε ο/η XRISTINA / 30 Απριλίου 2008 στις 9:46 π.μ.

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΝΗ,ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΟΡΘΡΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΛΕΣ!
ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!
ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟ ΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΗ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ???
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!
Ο ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΘΕΛΕΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!
ΕΞΑΣΚΗΣΟΥ!!!!!!!!!
ΜΑΡΑΚΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ!!
ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ,ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!!

Έγραψε ο/η XRISTINA / 30 Απριλίου 2008 στις 9:46 π.μ.

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΝΗ,ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΟΡΘΡΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΛΕΣ!
ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!
ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟ ΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΗ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ???
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!
Ο ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΘΕΛΕΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!
ΕΞΑΣΚΗΣΟΥ!!!!!!!!!
ΜΑΡΑΚΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ!!
ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ,ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!!

Έγραψε ο/η XRISTINA / 30 Απριλίου 2008 στις 9:49 π.μ.

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΝΗ!!
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΑ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ" ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ!!
ΠΕΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΓΟΜΕΝΑ!!!
ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΝΗ

Έγραψε ο/η ΜΑΡΙΑ / 30 Απριλίου 2008 στις 10:19 π.μ.

ΕΛΕΝΗ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΝΝΩΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΒΡΙΖΕΙ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΛΟΓΙΚΟ;;; ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΟΧΙ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ;;; ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ. ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ "ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ". ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ. ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΠΙΤΗΔΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, π.χ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΑΓΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΠΗΓΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟΤΕ ΗΡΘΕ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΤΑΝ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΑΦΗΣΕ ΧΡΕΟΣ ΣΤ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ, Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ. ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΤΙ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΙΓΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΗ Ο ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ "ΔΕΗ, ΝΕΡΟ.ΟΤΕ, ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΙΣ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΙ ΕΞΟΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;;; ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ 1500 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΓΕΤΑΙ ΜΑΜΑ ΧΡΩΣΤΑΩ ΔΟΣΕΙ ΤΟΥ ΑΜΑΞΟΥ. ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ,ΤΟ ΝΟΙΚΙ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ. ΕΤΣΙ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ. ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ. ΣΕ 2 ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΟΥΛΕΥΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ 8-9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΕΙ. ΚΑΙ ΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ. 4 ΔΑΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΥΓΚΙΝΙΕΤΑΙ. ΤΟ ΓΑΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ. ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.

Έγραψε ο/η eleni / 30 Απριλίου 2008 στις 12:42 μ.μ.

Μαρία........μόνη σου είπες πριν πως: ο άντρας μου βλέπει τι γίνεται και της απαντά κατάλληλα. Δεν νομίζω πως έγραψα πουθενά ότι την βρίζει??? Μιλάς ότι έχετε χέη και ότι η πεθερά σου τα κάνει όλα εξεπήτιδες.

Και εγώ πάνω σε αυτό έχω να σου πω ότι από την μερία του άντρα μου ο πεθερός μου δεν βλέπει, δεν περπατάει, δεν τρώει μόνος του και πολλά άλλα που δεν νομίζω πως πρέπει να γραφτούν εδώ. Ηπεθεράμου απο την μερία της παραπονιέται πως δεν μπορεί και ότι έχει ξεφύει από το προγραμμά της κτλ. Αυτό έχε αποτέλεσμα ο άντρας μου να πηγαίνει στην δουλειά του και όσος χρόνος του απομένει για να ξεκουραστή να πηγαίνει εκεί ''ΣΥΝΕΧΕΙΑ'' και όταν εγώ φέρω ατίρηση μου λέει η πεθερά μου: δεν είσαι της οικογενείας μην μιλάς. Μα έλα αγόρι μου στης 3 το δράδυ μα έλα 6 το πρωί. Και αυτό γιατι φέρνουμε παιδιά στον κόσμο και τα κάνουμε όπως θέλουμε.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ......εδώ μέσα δεν κοιτάμε τα ορθογραφικά λάθη ή τα συντακτικά. Αν θες να κάνεις μαθήματα να πας σε σχολείο να το κάνεις αυτό. Δεν μπορώ να μπένω όποτε θέλω στο internet οπότε και βιάζομαι.
Ίσως να έχεις δίκιο για την φράση ''10 χρονών παιδί'' Νομίζω πως πρέπει να σου πω κάποια πράγματα έτσι να τα έχεις υπόψη σου. Είμαι 21 χρονών και δυστυχώς δεν έχω παιδιά και ούτε ξέρω αν θα καταφέρω ποτέ να κάνω.
Στη δική μου οικογένεια είμαστε 4 αδέρφια και δυστυχώς δεν είχα και δεν έχω την πολυτέλεια που έχουν πολύ.
Οι γωνείς μου είναι χωρισμένη και γιαυτό δουλεύω από όταν πήγαινα ακόμα σχολείο. Τώρα πλέον κάνω δύο δουλείες και καίά φορά τα βράδια προσέχω παιδάκια.

Και τι θέλω να πω με αυτά???

Κάνουμε παιδιά τα φέρνουμε σε μια ορισμένη ηλικία και μετά ή δεν τα βοηθάμε καθόλου ή από την πολύ αγάπη δεν τα αφήνουμε είναι ευτυχισμένα.

Σου εύχομαι η κόρη σου να είναι ή μάλλον να γίνει υτό που επιθυμής πραγματικά.
Και αυτό που εγώ προσπαθούσα να πω και εσύ έλεγες πως έχουμε πρόβλημα επικοινωνίας και να κάνω εξάσκηση είναι οτί ΝΑΙ!!!! η μητρότητα είναι το παν και αξίζει τα πάντα και ας μην είμαι μάνα αλλά πραγματικά ας κάνυμε κράτει.

Σε αυτό που εμείς τσατιζόμαστε με τις πεθερές μας ας μην το κάνουμε και εμείς στα παιδιά μας. Να τα αγαπάμε, να τα φροντίζουμε και πολλά άλλα μα μέχρι ένα σημείο. Κάποια στιγμή πλήτουν από όλα αυτα. Έχω περάση κάποια πράγμτα στη ζωή μου και δεν το λέω για κακό μα ούτε για να έρθουμε σε αντίθεση. Ίσως να λέμε το ίδιο πράγμα με διαφορετική άποψη.
Τώρα όπως τα πάρετε....

Έγραψε ο/η XRISTINA / 30 Απριλίου 2008 στις 1:08 μ.μ.

ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ, ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ,(ΔΗΛ. ΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣΑΝ Ή ΑΝ ΠΗΓΕΣ Ή ΟΧΙ ΣΧΟΛΕΙΟ) ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ!!
ΠΡΟΣΠΑΘΩΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΚΟΜΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ!!!
ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ!!
ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΣΑΙ???
ΤΗΣ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗΣ ΝΥΦΗΣ??Ή ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ?? (ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!)
ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΩΡΑ...ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ..
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΝ ΥΓΕΙΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΧΑΡΩ ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!

Έγραψε ο/η eleni / 30 Απριλίου 2008 στις 1:16 μ.μ.

Εγώ ότι είχα να πω το είπα. Προσπάθησα να σου εξηγίσω πως η υπερβολική αγαπη δεν είναι καλο. Δεν θέλεις να το καταλάβης. Οσο για τα προσωπικά μου όπως λες ξαναδιάβασετα γιατι μάλλον δεν κατάλαβες τίποτα. Δυστυχώς είμαστε εντελώς διαφορετικές στις αντιλήψης μας και εδώ είναι η διαφορά. Κάποτε ίσως καταλάβης τι εννοώ αν είχες περάση κάτι παρόμιο με εμένα.Γεια σου!

Έγραψε ο/η eleni / 30 Απριλίου 2008 στις 1:18 μ.μ.

Α !!! Απο πια μεριά ειμαι? Ετσι δεν ρώτησες?


Του πληγωμένου παιδιού. Αυτό είμαι.

Γιατί και εγώ τέτοια μάνα είχα. Σαν εσένα

Έγραψε ο/η ΜΑΡΙΑ / 30 Απριλίου 2008 στις 1:19 μ.μ.

ΕΛΕΝΗ ΜΑ ΔΕΝ ΤΣΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΑΡΤΟ ΚΑΚΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΑΝΑΙΣΘΙΣΙΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΑΡΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΟΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ, ΤΑ ΧΑΝΤΑΚΟΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΡΓΟΤΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΠΩΣ ΝΑ ΚΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΡΕΩΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ. ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΙΔΗ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΑ ΛΑΘΗ.
ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, ΑΝ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΗ, ΨΕΥΤΡΑ, ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΥΤΗΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ π.χ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ. ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΗΣ.
ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΛΕΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΣΧΕΣΕΙ ΜΗΤΕΡΑΣ-ΓΙΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΡΡΩΣΤΙΜΕΝΟ ΠΑΘΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Έγραψε ο/η eleni / 30 Απριλίου 2008 στις 1:23 μ.μ.

Αυτό είπα και εγώ ΜΑΡΙΑ και δεν αμφέβαλα για αυτα που είπατε. Αυτό προσπαθώ και εγώ να πω. Την ίδια ζωή που κάνεις κάνω. Δεν είμαι ανέστητη. Αλλά είμαι μικρή ακομά και κάποια πράγματα τ αζω ακόμα.

Έγραψε ο/η XRISTINA / 30 Απριλίου 2008 στις 1:25 μ.μ.

ΜΑΝΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΙΧΕΣ???
ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ???
ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ??
ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ!!
ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ??????????????
ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ..ΔΗΛ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΣΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!
ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΘΕΩΡΕΙ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ...ΑΦΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ!!!
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ???
ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΛΗΡΕΙΣ????????

Έγραψε ο/η eleni / 30 Απριλίου 2008 στις 1:30 μ.μ.

Δεν μίλησα για την μητέρα σου. Μίλησα για εσένα. Ότι έχω μια μάνα με τον ίδιο χαρακτήρα όπως εσυ. Το παιδί μου και τι στον κόσμο. Και τι κατάθερε??? Ούτε με σπόυδασε ούτε τίποτα. Κλίσμένη μέσα ήμουν. Και όταν άνοιξα τα φτερά μου να φύγω δεν με βοήθησε καθόλου. Λυπάμαι Χριστίνα μου αν νομίζης ότι σε προσβάλλω με αυτά που λέω μα τα έχω περάση και απλά λέω όχι υπερβολική αγάπη.

Με κατλαβάνεις τώρα?

Έγραψε ο/η ΜΑΡΙΑ / 30 Απριλίου 2008 στις 1:33 μ.μ.

ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΓΩ 23 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ 20 ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΤΣΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΩ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΕΓΩ ΕΦΥΓΑ. ΕΥΧΟΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ...

Έγραψε ο/η ΜΑΡΙΑ / 30 Απριλίου 2008 στις 1:34 μ.μ.

ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΓΩ 23 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ 20 ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΤΣΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΩ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΕΓΩ ΕΦΥΓΑ. ΕΥΧΟΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ...

Έγραψε ο/η XRISTINA / 30 Απριλίου 2008 στις 1:37 μ.μ.

ΕΛΕΝΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΘΕΡΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΛΕΣ?????????????
ΠΟΤΕ ΜΙΛΗΣΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ??????
ΕΓΩ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΛΥΠΑΜΑΙ...ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!!!!!!
ΚΛΕΙΝΩ

Έγραψε ο/η eleni / 30 Απριλίου 2008 στις 1:41 μ.μ.

Δέχομαι αυτά που λες και σου εύχομαι το καλύτερο. Και εγώ μόνη μου είμαι. Ούτε οι γωνείς μου στέκονται ούτε πεθερικά ούτε αδέρφια ούτε κανείς. Μπορει να είμαι καταχρεωμένη να μην έχω κάποιον να μιλήσω να βγω να ξεσκάσω αλλά αυτό μου ήταν γραμένο να πάθω. Αυτό είναι και το πρόβλημα σε όλη την ιστορία.

Έγραψε ο/η eleni / 30 Απριλίου 2008 στις 1:45 μ.μ.

Και πάλι δεν κατάβες. Αυτό που μας κανουν η πεθερες αυτο πρεπει να μην κανουμε στα παιδια μας. Η Μαρια μιλάει για πεθερα εσυ μιλησες για την κόρη σου. Τι δεν καταλαβενεις επιτελους. Η υπερβολικη αγαπη που δειχνουμε στα παιδια μας μας ριχνει στα ματια τους. Οταν μεγαλωσουν τα θελουμε κοντα μας μα εκεινα εχουν τις γυναικες τους. Και εκει η πεθερες φαινονται κακες. Ποσο πιο απλα πρεπει να στο πω. Η μαρια καταλαβε τι λεω εσυ που κολας?

Έγραψε ο/η XRISTINA / 30 Απριλίου 2008 στις 2:05 μ.μ.

ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ??????????????????????????????????
ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ??????????????????????????????????
ΕΣΥ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ????
ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ???
ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΩ!!
ΟΤΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΠΕΘΕΡΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!
ΕΓΩ ΘΑ ΧΑΡΩ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΥΤΥΧΗΣΕΙ!!!!!!!
ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΣ????

Έγραψε ο/η XRISTINA / 30 Απριλίου 2008 στις 2:09 μ.μ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ!!!!!!!!!!
ΑΣ ΤΗΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!
ΜΑΡΙΑ ΜΙΛΑ!!!!!!!!!!!!1

Έγραψε ο/η eleni / 30 Απριλίου 2008 στις 2:14 μ.μ.

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΗ ΑΥΤΗ Η ΣΗΖΗΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΟΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΓΝΩΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ. ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΜΑΝΑ ΜΕ ΓΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Η ΜΑΡΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.

ΠΟΥ ΒΡΕ ΚΟΡΙΣΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΛΑΘΟΣ. ΤΙ ΚΑΚΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΛΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ.???

Έγραψε ο/η XRISTINA / 30 Απριλίου 2008 στις 2:24 μ.μ.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!
ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!
ΝΑΙ!!
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΚΟΠΟΙΩ,ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!
ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ!!!
ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΚΙΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΨΥΧΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ????????????

Έγραψε ο/η ILIAXTIDA / 30 Απριλίου 2008 στις 2:28 μ.μ.

πιστεύω πως αν θέλετε μπορείτε να ανταλλάξετε τα e-mails σας και να αντιπαρατίθεστε εκεί! είμαι της γνώμης πως όλοι εμείς οι υπόλοιποι δεν είμαστε υποχρεωμένοι να διαβάζουμε τις χαιρεκακίες που ανταλλάσετε μεταξύ σας-μάλλον θα προτιμούσαμε να διαβάσουμε κάτι πιο σχετικό για το άρθρο. Όσο για τις κυρίες που διαφώνησαν με το Οιδιπ΄΄οδειο που έγραψα παραπάνω, ίσως μάλλον δεν χρησιμοποίησα τις κατάλληλες λέξεις και φάνηκα κτητική ενώ δεν είμαι! είμαι απλά μια εργαζόμενη χαζομαμά και τίποτα άλλο!

Έγραψε ο/η eleni / 30 Απριλίου 2008 στις 2:46 μ.μ.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΜΗΛΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ . ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΩ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ. Η ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ

Έγραψε ο/η ILIAXTIDA / 30 Απριλίου 2008 στις 2:52 μ.μ.

επίσης αγαπητή μου Ελένη θα έπρεπε να κατανοείς λίγο καλύτερα τα γεγραμμένα των υπολοίπων κι έπειτα να τα σχολιάζεις! κι εφόσον σου εξηγούν τόσες φορές ότι έχεις κατανοήσει λάθος το πιο απλό που θα είχες να κάνεις είναι να αντρέξεις λίγο πίσω και να διαβάσεις για άκόμα μία φορά το πρώτο κείμενο της ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ!

Έγραψε ο/η XRISTINA / 30 Απριλίου 2008 στις 2:53 μ.μ.

XRISTINA αν και λες πως εχεις παιδι δεν νομιζω πως αυτο που λες το πιστευεις. εδωσες μια απαντηση λες και εισαι ενα κοριτσακι 10 χρονων. συγνωμη που θα στο πω αλλα αυτο που λες δεν στεκη. η μανα προσπαθη για το καλητερο για τα παιδια της ειτε ειναι αγορια ειτε ειναι κοριτσια. η υπερβολικη αγαπη δεν ειναι καλο. το ξερεις καλα και εσυ. σιγουρα εχουμε χαση καποον ολοι ετσι. οσο για το που θα στραφη μια γυναικα αν δεν περνη αυτο που θελει απο το συντροφό της συγουρα δεν ειναι στο γιο της. γιαυτο στο αγγυουμε εγω


ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ....
ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕΣ ΦΡΑΣΤΙΚΑ"εδωσες μια απαντηση λες και εισαι ενα κοριτσακι 10 χρονων. "

ILIAXTIDA ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΤΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΟΙΧΟΜΗΘΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ!!
ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ!!
ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!!
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ!!
ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΣΟΥΣ ΚΟΥΡΑΣΑ!!!

Έγραψε ο/η Cool... / 30 Απριλίου 2008 στις 4:27 μ.μ.

Αγγελική γρήγορα το θέμα με τις πεθερές, γιατί αλλιώς δεν τις βλέπω να σταματούν....
Και τα off topic κουράζουν τόοοοσο πολύ ;-)

Έγραψε ο/η Μαρία / 5 Μαΐου 2008 στις 11:59 π.μ.

Είμαι 38 χρονών κι έχω δύο αγόρια ηλικίας 10 και 7 ετών και ένα κορίτσι 5 ετών. Το μόνο που πραγματικά με ενδιαφέρει για τα παιδιά μου είναι να είναι γερά κι ευτυχισμένα στη ζωή τους. Οι επιλογές είναι δικές τους. Δεν υπάρχει περίπτωση να προσπαθήσω ποτέ να τους επιβάλλω συγκεκριμένους ανθρώπους ή δικές μου επιλογές. Μπορώ να τους πω τη γνώμη μου αλλά με το ζόρι δε γίνεται τίποτα. ¨Ολοι κάποια στιγμή κάνουμε λάθη και απο αυτά μαθαίνουμε. Και τα παιδιά μου θα κάνουν τα δικά τους λάθη, θα πληγωθούν, θα στεναχωρηθούν, θα μάθουν. Αλλιώς πως θα γίνουν πιο δυνατά και θα μπορούν να πατάνε γερά στα πόδια τους. Τα αγαπάω, τα λατρεύω και θέλω το καλύτερο για αυτά, αλλά δεν είναι ιδιοκτησία μου. Δεν κάνουμε παιδιά για να μας γηροκομήσουν και να τα παιδεύουμε. Οι επιλογές είναι δικές τους.

Έγραψε ο/η Κορίνα / 5 Μαΐου 2008 στις 2:51 μ.μ.

Μαρία μου, δεν έχω λόγια!.... Μακάρι όλες οι μανάδες να σκέφτονταν έτσι!

Έγραψε ο/η Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ / 25 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 π.μ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΛΛΑ...ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ...ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣ..... ΣΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΑ , ΒΑΘΙΕΣ ΧΑΡΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ...ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ....ΜΑΝΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΞΕΝΥΧΤΑΣ... ΑΚΟΜΗ ΞΑΓΡΥΠΝΑΣ...ΜΑΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΥΧΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΗΣ....ΜΑΝΑ ΣΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ...ΣΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΖΩΕΣ , ΣΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΑΓΑΠΕΣ.. ΠΑΛΙ...ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ...ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΜΑΡΩΝΕΣ...ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΜΕ Μ Α Λ Ω Ν Ε Σ ............ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ...ΜΟΝΟ ΕΣΥ.. ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ.....ΣΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ !!!!!!!!!!!

Έγραψε ο/η ψυχοφθορος / 6 Αυγούστου 2011 στις 1:40 π.μ.

Δεν ξερω που τα ακουσες αυτα αλλα δεν ειναι τιποτα αλλο απο φιλοσοφιες του αμπελιου.
Μιλας λες και υπαρχει μονο ενα καλουπι μανας σε ολον τον κοσμο,κατι το οποιο ειναι αδιανοητο
και οσο για το οιδιποδειο,
καποτε πριν εκατο χρονια παρεμενε ως μια σημαντικη ανακαλυψη του ανθρωπου
αλλα στο ετος 2011
ειναι μια παρωχυμενη,ξεπερασμενη και ιδιαιτερα υπερτιμημενη λαικη ιδεα
για τους πολλους.Αυτα.

 
Τελευταία άρθρα