fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Το λαχείο που λέγεται «πεθερά» !

12 Μαΐου 2008 | 08:00 π.μ.

...από την Αγγελική

Η μάνα που ξαφνικά χάνει το γιο της από μια άλλη γυναίκα, που ποτέ δεν θα καταλάβει "τι της βρήκε και την πήρε", ονομάζεται αγαπητές μου Πεθερά!! 

Οι πολυσυζητημένες, δύσκολες πεθερές, είναι συνήθως αυτές οι μανάδες που γίνονται σπαστικές, ζηλιάρες, ενοχλητικές, γκρινιάρες και ότι άλλο κακό μπορεί να βάλει ο ανθρώπινος νους. Το χειρότερο όμως είναι, ότι ποτέ δεν σε αποδέχονται σαν το άλλο μισό του κανακάρη τους!


Θα πρέπει βέβαια εδώ να ξεκαθαρίσουμε, ότι όλες οι πεθερές δεν είναι ίδιες. Φυσικά και υπάρχουν μανάδες που βλέπουν τη νύφη τους σαν δεύτερο παιδί τους και την αγκαλιάζουν από την πρώτη στιγμή με ανυστερόβουλη και ειλικρινή αγάπη. Την αποδέχονται σαν νέο μέλλος της οικογένειάς τους και πασχίζουν για το πώς θα στηρίξουν και θα βοηθήσουν το ζευγάρι στα δύσκολα πρώτα τους βήματα. Είναι μανάδες που σκέπτονται έξυπνα και καταλαβαίνουν, ότι πάνω απ’ όλα προέχει η ευτυχία του παιδιού τους, γεγονός που μπορεί να έρθει μόνο μέσα από ένα επιτυχημένο και στέρεο γάμο.

Έλα όμως, που δυστυχώς αυτός δεν είναι ο κανόνας!

Όλες μας έχουμε ακούσει ή το χειρότερο, ζήσει, πολλά τέτοια παραδείγματα ανυπόφορης πεθεράς, αμέτρητα θα έλεγα.  Επέλεξα λοιπόν να σας γράψω, για την «κακιά πεθερά», αλλά και την γνώμη μου για την αντιμετωπίσει αυτής της σχέσης.

Η μάνα (πεθερά) μαθαίνει από τον γιο της, ότι έχει ζητήσει την κοπέλα του για γάμο ! Αρχίζει λοιπόν να του λέει διάφορα, του τύπου «είσαι μικρός, είσαι κούκλος κι αυτή δεν μου φαίνεται τόσο κατάλληλη» ή «εσύ αγόρι μου, αξίζεις να βρεις μια καλύτερη»  κτλ!

 

Από εδώ αρχίζει και ο αγώνας «κατς» με την υποψήφια νύφη!

Αρχίζουν οι παρατηρήσεις: «Αγγελική να πάρεις άσπρο νυφικό, μακρύ και όχι στενό!»

- Μα ξέρετε, διστακτικά ακόμη η Αγγελική, θέλω να είναι κοντούλικο από μπροστά και με μεγάλη ουρά, από την άλλη μου αρέσει το νυφικό να έχει χρώμα !

- Απαπαα. Όχι κοπέλα μου με χρώμα - σκέφτηκε από μέσα της «καλά λέω εγώ ότι δεν κάνει για εμάς αυτή» - ξέρεις με χρώμα πήρε και της αδελφής μου η νύφη και όλοι την κορόιδευαν!

Σκέφτηκε η καημένη η Αγγελική «τώρα τι να της πω , άντε να μην τις χαλάσω χατίρι και μαλώσουμε, ακόμη δεν γίναμε νύφη με πεθερά !»

- Εντάξει θα δούμε μόνο λευκά νυφικά μητέρα!

Χαρά η άλλη, χμμ τα κατάφερα πέρασα το δικό μου !

Η Αγγελική στον γαμπρό. «Αγάπη μου, η μαμά σου δεν θέλει με χρώμα και εγώ το όνειρο μου ήταν να πάρω με χρώμα νυφικό !»

- Έλα καρδιά μου, ας τις κάνουμε το χατίρι, ένα γιο έχει και θέλει το γάμο του να τον κάνει όπως ονειρεύεται τόσα χρόνια!

- Ναι, αλλά και εγώ χρόνια τον ονειρεύομαι, τέλος πάντων είδα ένα αρκετά καλό νυφικό και το κλείσαμε!

 

- Τάσο, έλα μια στιγμή που σε θέλω, φωνάζει η μάνα-πεθερά.

- Ορίστε τι θέλεις ρωτάει ο γιος.

- Θέλω να βάλεις την γυναίκα σου στην θέση της και να μην ζητά τέτοια παράλογα πράγματα !

- Δηλαδή ρωτά, τι ζήτησε ;

- Να, πήγαμε για νυφικό και κόντεψα να πάθω έμφραγμα με αυτά που ζητούσε να δει! Κάτι έξαλλα με όλη την πλάτη γυμνή και παρά πολύ κοντά, το βυζί σχεδόν από έξω και πάει λέγοντας, αχ τι να σου λέω παλικάρι μου, ρεζίλη γίναμε!

- Μα έμενα μου είπε, ότι απλά ήθελε με χρώμα και εσυ όχι,  τι είναι όλα αυτά που λες τώρα ;

- Ποια πιστεύεις τώρα αγόρι μου, έμενα ή εκείνη ; Ωρύεται η μάνα. Από πότε αυτή πηρέ την ποιο πάνω θέση από μένα, μου λες; Είναι δυνατόν η μάνουλα να λέει ψέματα ή να λέει πράγματα τα οποία δεν συνέβησαν, γιατί να το κάνω έχω κανένα λόγο !( έχει και παρά έχει, να την δίωξη μακριά του αυτό θέλει). Για μάζεψέ την, που σου έβαλε αμέσως μόλις ήρθαμε λόγια, ότι τάχα μονό αυτό ήθελε για να βγάλει έμενα κακιά! Εγώ ξέρω πόσο άσχημα ένιωσα και πόσο με υποτίμησε μέσα στα μαγαζιά με τον τρόπο που μου μιλούσε! Αλλά μην κοιτάς που δεν στα λέω, δεν θέλω να σας βάλω να μαλώσετε!

Όλα αυτά πάνε και έρχονται σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας του γάμου !

Από αυτή την στιγμή η πεθερά θα αναιρεί και θα βάζει πολλά παραπάνω από αυτά που είπε ή θέλησε να κάνει η νύφη της. Θα βάζει πάντα λόγια στον γιο της και θα μειώνει την νύφη της, όπου και αν βρεθούν μόνες τους

Πάντα θα απαιτεί από τον γιο της, να πιστεύει αυτή και όχι την «άλλη», πάντα θα επιδιώκει να τον κατευθύνει και να τον έχει κοντά της όσο γίνεται περισσότερο.

 

Όμως το θέμα αυτό την πεθεράς, πιστεύω ότι πρέπει η κάθε νύφη να το βάλει στην σωστή θέση από την αρχή! Για το πως θα γίνει αυτό – άμα σου πέσει το λαχείο - θα σας  δώσω κάποια στοιχεία, που τα θεωρώ βασικά για να γίνει μια καλή αρχή και να οικοδομηθεί μια όσο το δυνατόν πιο υγιείς, ισότιμη και αρμονική σχέση !

Ποτε μην πατέ για ψώνια οι δυο σας, τουλάχιστον στην αρχή. Θα επιδιώκετε να έχετε μαζί σας και τον γιο και άντρα σας. Έτσι ώστε, να μην μπορεί να σας κατακρίνει αργότερα. Σας λέω στην αρχή, γιατί όλα από την αρχή κρίνονται, εκεί που ακόμη είμαστε αδύναμες να την βάλουμε στην θέση της. Εκεί λοιπόν έχουμε συνεχώς τον γιο της αλλά και άντρα μας μαζί μας !
Πρέπει να μιλάμε μαζί του κάθε βράδυ για το τι θέλουμε να κάνουμε ή να φτιάξουμε και να του ζητάμε να είναι αυτός που θα τα ανακοίνωση στην οικογένεια του, βάλτε τον  μπροστά στη μάχη να μην σας πιάνουν οι βολές της !
Όταν σας μιλήσει άσχημα και υποτιμητικά δείξτε υπομονή και γυρίστε την πλάτη . Όταν όμως με το καλό δεις τον δικό σου, πάρε το ύφος το παραπονιάρικο και πες του με πλήγωσε πολύ η μάνα σου, εξήγησε τι σου είπε χωρίς σάλτσες όμως, δεν είναι αυτό που πρέπει να κάνεις . Θέλει λίγο νάζι και παράπονο αλλά πάντα την αλήθεια!
Όταν σε καρφώνει μπροστά του μείνει αμίλητη. Όταν μείνετε μόνοι, εξήγησε του ότι αυτά δεν είναι σωστά και ότι εσυ δεν της μίλησες άσχημα ποτέ. Βάλε τον στην θέση σου λέγοντας, «αν σου μιλούσε ο πατέρας μου έτσι, πως θα αισθανόσουν;» Δείξε του, πως είναι να σε μειώνουν χωρίς λόγο !
Να λες πάντα ότι συμβαίνει στον καλό σου ! Όμως πρόσεχε μόνο την αλήθεια, γιατί ο διάολος έχει πολλά ποδαράκια !
Θα μπορούσα να σας γράψω πολλά τέτοια, μιας και είμαι παντρεμένη εδώ και 14 έτη και μάλιστα παντρεύτηκα σε μικρή ηλικία, μόλις στα είκοσι χρόνια μου, οπότε καταλαβαίνετε ότι έχω μια πολυετή πείρα με πεθερά . Όμως μια συμβουλή την οποία μου τη έδωσε η μάνα μου, βέβαια όταν μου την έδωσε αλλά και για πολλά χρόνια μετά δεν μπορούσα να το καταλάβω….. ποιο είναι αυτό: «Να αγαπήσεις την πεθερά σου, γιατί αυτή γέννησε και μεγάλωσε το παλικάρι που αγαπάς και θέλεις για άντρα σου !»

Σοφή κουβέντα !

Τα υπόλοιπα σχόλια δικά σας !

 

Σχετικά άρθρα

Δουλειά, σπίτι, μαμά, σύζυγος ….

TOXIC ΠΕΟ..PLE 2ο (Τύπος Γ και Δ)

Αχ μοναξιά μου

icon Προσθήκη Σχόλιου

Το λαχείο που λέγεται «πεθερά» !


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

Έγραψε ο/η anna / 13 Μαΐου 2008 στις 11:51 π.μ.

ωραια τα λες ολα Αγγελικη αλλα καποιες δεν αλλαζουν ποτε!μια τετοια εχω και εγω!

Έγραψε ο/η katerina / 13 Μαΐου 2008 στις 3:02 μ.μ.

Και να κάνεις υπομονή και να μην λες τίποτα και να τα ανέχεσε όλα.....αλλά μέχρι πότε??? Δυστυχώς και εγώ έχω άσχημες εμπειρίες κι δεν είμαι καν ακόμα παντρεμένη. Πρέπει να είμαι καλή και ευγενική και να λέω σε όλα ναι ναι ναι αλλά ποτέ κανείς δεν με ρώτησε εμένα αν είμαι καλά ή όχι. Σε τέτοιες περιπτώσεις εύχομαι να μην είχα σχέση καθόλου.

Και όχι γιατί δεν έχω καλό άντρα αλλά γιατι δεν μας πέρνουν στα σοβαρά ποτέ. Και τουλάχιστον σε εμένα μόνο με τις προσβολές με έχουν.

Και πραγματικά εύχομαι να μην γίνει σηζήτηση μόνο με νύφες εδώ μέσα. Όπως γίνεται πάντα. Να υπάρχη μια αλλαγή στο θέμα και να έχουμε και τις απόψεις από την άλλη μεριά. Να βγάλουμε τα αποθημένα μας αλλά να υπάρχει και μια ανταπόκριση. Είτε είναι καλή είτε είναι άσχημη. Έτσι τουλάχιστον θα υπάρχει ενδιαφέρον.

Έγραψε ο/η mary / 14 Μαΐου 2008 στις 2:03 μ.μ.

Δεν φταίνε μόνο οι πεθερές έχω να πώ εγώ,αλλά φταίνε και τα αγοράκια τους που τους επιτρέπουν να μιλάνε έτσι στις γυναίκες που επέλεξαν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους και υποτίθεται οτι τις αγαπούν και τις προστατεύουν απο όλους και απο όλα....

Έγραψε ο/η Maria / 28 Ιουλίου 2008 στις 5:07 μ.μ.

Έχω κι εγω πεθερά. Χτες πήγαμε με τα πεθερικά μου έξω για φαγητό κι εκείνη με το έτσι θέλω είναι δεύτερη φορά που το κάνει πήγε κι έκατσε μπροστά. Ανακατεύεται γενικά. Δε θέλω να της μιλάω. Με ρωτάει για τα κληρονομικά μου. Μια φορά με ρώτησε αν έχουν οι γονείς μου πολύ περιουσία και κάτι τέτοια. Τη σιχαίνομαι. Συζώ τρία χρόνια με τον άντρα μου, παντρεμένη ένα χρόνο και μου χει κάνει τη ζωή κόλαση. Ποτέ βέβαια μπροστά του. Μόνο στο τηελ΄ςφωνο ή όταν συμβεί να είμαστε μόνες πράγμα που αποφεύγω όπως ο διάβολος το λιβάνι. Αλλά τι να κάνω. Αγαπητές φίλες είμαι στα όρια της απόγνωσης. Μένω και μακριά πολύ απο τους δικούς μου αστα να πάνε.

Έγραψε ο/η jenny / 29 Ιουλίου 2008 στις 6:59 π.μ.

ΕΧΩ ΔΥΟ ΝΥΦΕΣ ΑΛΛΑ…..

ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Βιαζόμουνα .Να φτάσω .Στην Τράπεζα.Την είδα μπροστά στις σκάλες της εισόδου. Της πολυκατοικίας. Στο ένα χέρι κρατούσε σφιχτά το μαύρο πορτοφολάκι. Της.Στο άλλο το μπαστούνι και μία σακούλα. Από το σουπερ-μάρκετ. Λίγα πράγματα
Γιαούρτι ACTIVIA και ρυζόγαλο. Πολίτικο!
Η ματιά της φώναζε. Βοήθεια. Το στόμα ήταν κλειστό και επιφυλακτικό. Τα σκαλοπάτια ήταν τρία όλα και όλα. Ανυπέρβλητα! Δεν ξέρω πόσο κουρασμένη ήταν και ποιο πρόβλημα υγείας είχε. Σίγουρα δεν μπορούσε να κάνει το βήμα. Μόνη της. Την πλησίασα και την ρώτησα .Αν θέλει βοήθεια. Γύρισε και με κοίταξε .Με ζύγισε καλά .Δέχτηκε. Την έπιασα αγκαζέ και την στήριξα. Απαλά. Παράλληλα ,για να ελαφρύνω λίγο την στιγμή την ρώτησα για τα γιαούρτια .Αν πράγματι έχουν την πολυδιαφημιζόμενη επίδραση. Στην ομαλή λειτουργία. Του εντέρου. Ιδιαίτερα ομιλητική έπιασε αμέσως. Το θέμα .Με ενθουσιασμό . .Ναι!είναι πάρα πολύ ικανοποιημένη άσχετα αν. Είναι λίγο ακριβό .Έδωσε 5 ευρώ για τα γιαουρτάκια και το ρυζόγαλο. Το ρυζόγαλο είναι η αδυναμία της. Από μικρή. Η μητέρα της ,της το έκανε συχνά. Ήταν Σμυρνιά. Η κανέλλα πάνω στο βραστό ρύζι του προσθέτει ιδιαίτερη γεύση. Άσχετα αν .Σφίγγει .Λίγο. Το έντερο.
Μόλις μπήκαμε .Στην πολυκατοικία μου ζήτησε να την πάω .Μέχρι το ασανσέρ. Άλλα 7 σκαλοπάτια. Η γιαγιά ήθελε και άλλη βοήθεια. Και άλλη συζήτηση. Εγώ βιαζόμουνα να φτάσω .Στην τράπεζα. Συνήθως οι κυρίες .Μεγάλης ηλικίας. Δεν ανοίγονται .Εύκολα .Στους ξένους. Φοβούνται να μην τους επιτεθούν και τις ληστέψουνε. Έχουνε γίνει πολλά. Τελευταία. Τα δελτία ειδήσεων είναι γεμάτα με πληροφορίες. Για αλλοδαπές που μπαίνουν .Στα σπίτια των υπερηλίκων. Ληστεύουν και δέρνουν. Είναι χαρακτηριστικό. Πάντα σε αυτά τα δελτία ειδήσεων φταίνε οι ξένοι. Οι έλληνες είναι αρνάκια του Θεού. Ούτε κλέβουν. Ούτε δέρνουν!
Όταν φτάσαμε στο ασανσέρ μου ξεφούρνισε. Το παράπονο .Της.Έχει δύο νύφες αλλά…δεν έρχονται να την δουν. Οι δύο της γιούς εργάζονται πολύ και δεν προλαβαίνουν. Την θυμούνται μόνο. Στις γιορτές. Όταν τηλεφωνούν .Για ευχές.
Δεν ξέρω αν η γιαγιά έλεγε ψέματα. Δεν ξέρω αν ανήκε στις σπαστικές, ζηλιάρες, , γκρινιάρες και άκρως ενοχλητικές πεθερές. Δεν ξέρω αν οι πολυάσχολες νύφες εργάζονται και για αυτό .Δεν προλαβαίνουν. Μήπως η κυρία ήταν η κλασσική μεσογειακή πεθερά και ,σαν μητέρα ,ήταν φορτική με υπερβολικές απαιτήσεις; Από αυτές που ενώ ο γιός είναι 30 ετών τον ταΐζουν ακόμα στο στόμα. Όταν αρρωστήσει; Μήπως ήταν από αυτές τις μανάδες που αρνούνται την ωρίμανση .Των αγοριών τους; Από αυτές που αρνιούνται την καταλληλότητα της φροντίδας άλλης γυναίκας απέναντι. Στον γιόκα; Δεν θα μάθω ποτέ .Την απάντηση. Βιαζόμουν .Να φτάσω .Στην Τράπεζα.

Έγραψε ο/η FANI / 29 Ιουλίου 2008 στις 1:45 μ.μ.

H ΠΡΩΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΧΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΟΥΤΕ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΝΑ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕ. ΞΑΝΑΕΦΤΙΑΞΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΠΙΑ. ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣΑ ΗΤΑΝ 1,5 ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 2 ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ. ΠΙΟ ΚΑΚΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΚΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΕΝΟΙΩΘΕ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ,ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ , ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΟΑ ΟΛΑ ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΗΣ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΥΦΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΖΑΚΧΑΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ. ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ. ΟΥΤΕ ΕΚΕΙΝΟΥ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙΝΗΣ . ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΧΩ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΥΠΕΡΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ. ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΩ ΕΝΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΛΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ 20 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΗΜΕΡΩΣΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ. ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ . ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ. ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΟΘΕΤΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΕΓΩ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ......ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ.

Έγραψε ο/η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ / 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 1:58 π.μ.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΘΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ!!ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΑ,ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΝΙΩΣΩ ΣΑΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΥΤΕΡΗ.Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΝΑ ΜΕΝΩ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ,ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ Η ΚΟΥΛΟΥΡΑ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΎΤΗΚΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΗΣΥΧΊΑ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ,ΑΦΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩ ΤΟΤΕ Η ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ!!!!
ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΡΩΤΑ ΧΤΥΠΑΓΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΝΟΙΓΑΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΕΠΕΜΕΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΑΝΟΙΓΑΜΕ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΚΟΙΤΑΓΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ!ΝΑ ΑΝΟΙΞΗ Η ΓΗ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΊΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ,ΠΟΙΟΣ ΜΠΗΚΕ,ΠΟΙΟΣ ΒΓΗΚΕ,ΤΙ ΩΡΑ ΕΦΥΓΕ,ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΤΙ ΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ,ΑΝ ΕΛΕΙΠΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΠΟΥ ΠΑΩ!!!ΟΥΦ ΜΠΟΥΧΤΙΣΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ,ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΙΛΗΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ,ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΔΥΣΤΥΧΏΣ,ΠΑΛΙΟΣ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΙΆ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΝΙΓΗ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ!ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ,ΟΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΩ,ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΑΝ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΤΡΕΙΣ ΝΥΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΥΠΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΩ........

Έγραψε ο/η Νίκη / 5 Νοεμβρίου 2008 στις 3:43 π.μ.

Θα ήθελα να σας μιλήσω για τη δική μου πεθερά για να πάρετε λίγη δύναμη και να βρείτε κι εσείς την ιδανική!
Λοιπόν, η πεθερά μου είναι νεότατη, πανέμορφη και ιδιαιτέρως έξυπνη. Την ημέρα που τη γνώρισα ήμουν κάπως επιφυλακτική και μαζεμένη (βλέπετε είχα άσχημες εμπρίες) και δεν ανταλλάξαμε και πολλές κουβέντες. Έβλεπα όμως ότι προσπαθούσε να με κάνει να νιώσω άνετα. Έφυγα από το σπίτι της χαρούμενη και ανυπομονώντας την ευκαιρία για να την γνωρίσω καλύτερα. Βλεπόμαστε ελάχιστα γιατί ζούμε σε διαφορετικές πόλεις αλλά πραγματικά χαίρομαι όταν μας επισκέπτετε. Δε μου έχει δημιουργήσει πότε πρόβλημα ούτε στη ζωή μου αλλά ούτε και στη σχέση μου με το γιό της. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε μας είχε επισκεφθεί και μου έδωσε την ευκαιρία να την γνωρίσω καλύτερα και να νιώσω πραγματικά ευτυχισμένη που βρέθηκε στο δρόμο μου. Δε μας βάζει λόγια και στους καυγάδες μας με υποστηρίζει κι ας έχω άδικο... Με εμπιστεύεται και το ίδιο και εγω, μιλάμε για πράγματα που δε θα μπορούσα να συζητήσω με κανέναν άλλο και δε γίνετε βάρος στο πρόγραμμά μου. Ακολουθεί τη ρουτίνα της ζωής μου και προσπαθεί πάντα να με ξεκουράσει από τις δουλειές του σπιτιού. Όπως καταλαβαίνετε στεναχωρήθηκα πολύ που έφυγε και ανυπομονώ να φτάσουν τα Χριστούγεννα! Εύχομαι όλα τα ζευγάρια να έχουν πεθερές σαν τη δική μου και να νιώσουν τη στοργικότητα και την αγάπη τους! Επίσης, ελπίζω να μην αλλάξει η συμπεριφορά της δικής μου και γίνει ''κακιά πεθερά''!

Έγραψε ο/η ΜΑΡΙΑ ΛΕΡΟΣ / 7 Νοεμβρίου 2008 στις 3:00 μ.μ.

ΠΑΙΔΙΑ,Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΠΕΘΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΝΥΦΗ!ΕΤΣΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ,Η ΠΕΘΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΟΙ ΝΥΦΟΥΛΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ''ΓΙΝΑΤΙ'' ΤΙΣ ΤΥΦΛΩΣΕΙ!!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΕΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΚΑΙ Σ'ΕΜΕΝΑ..ΕΓΩ ΜΑΛΙΣΤΑ,ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ,ΕΙΜΑΙ Η ΚΟΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΧΑΡΙΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ Ο ΘΕΟΣ..ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ,ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΖΗΣΑ ΤΟ ''ΓΟΛΓΟΘΑ'' ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ....ΟΧΙ,ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΩ ΕΣΑΣ ΤΙΣ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ......ΔΙΔΑΓΜΑ ΖΩΗΣ ΟΜΩΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ Δ Υ Ο ΟΨΕΙΣ, Δ Υ Ο ΣΚΟΠΙΕΣ, Δ Υ Ο ΔΙΚΙΑ.........

ΧΑΙΡΕΤΩ.

Έγραψε ο/η viki / 7 Νοεμβρίου 2008 στις 3:38 μ.μ.

Εμένα δε με ενδιαφέρει τι κάνει η πεθερά. Με ενδιαφέρει να μην ανακατεύεται. Κι όταν έμαθε ότι παντρευόμαστε το πρώτο πράγμα που μου είπε όταν με πήρε παραπέρα ήταν να νοικιάσω το νυφικό μου και να μην το αγοράσω. Μου είπε διάφορα πράγματα. ¨οτι ακόμα και αν δεν την αφήνω να έρχεται στο σπίτι μου να βλέπει το γιο της αυτή θα βρίσκει τρόπο να τον βλέπει ότι κι αν γίνει..κι εγώ τώρα που είμαι πολύ τρυφερό άτομο και γουτσου γουτσου και το μονο που ηθελα ηταν η αγκαλια εμεινα εκει καγκελο. Τωρα λεω και το υποστηριζω πως ακομα και να πεθαινει δε θα σταθω διπλα της στο παραμικρο γιατι εχει κανει κι εχει πει πολλα. Αν εχω αδικο να μου το πειτε.

Έγραψε ο/η Κατερίνα / 8 Απριλίου 2009 στις 11:07 π.μ.

Ένα έχω μόνο να πω: ΒΟΗΘΕΙΑ!

Κάθε φορά που με παίρνει τηλέφωνο, αφού το κλείσουμε, βάζω τα κλάμματα...
Είναι απίστευτη! 9 χρόνια συνεχίζει ακάθεκτη! Έχω προσπαθήσει ευγενικά να της μιλήσω αλλά τίποτα... Αυτή το βιολί της.
Ως τώρα: μου έχει αποφασίσει πώς ακριβώς θα είναι ο γάμος μου, ποιοί θα είναι οι καλεσμένοι, τί χρώμα θα βάψω τους τοίχους του σπιτιού μου (γιατί αυτό το μπεζάκι που είναι το αγαπημένο ΜΟΥ χρώμα είναι χάλια λέει!), πως θα πάρω μπλε καναπέ, πως δε πρέπει να δουλεύω ("κάτσε εκεί που είσαι μια χαρά είσαι! Τί θέλεις να δουλέψεις;" το είπε 1,2,3...100000 φορές!), πώς θα έχω τα μαλλιά μου, πώς θα φέρομαι, ότι θα κόψω το κάπνισμα, ότι ΑΝ είναι να δουλέψω ΘΑ γίνω δασκάλα (!!!) γιατί θα μπορώ να έχω αρκετές άδειες για τα παιδιά μου (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ!!!), ...

Η λίστα είναι ατέλειωτη! Φυσικά τίποτα σε τίποτα αυτά δεν έχει περάσει το δικό της και ούτε πρόκειται. ΑΛΛΑ με κάνει πολύ δυστυχισμένη ΚΑΘΕ φορά που μιλάμε και η ψυχολογική πίεση και ο υποβιβασμός που νιώθω είναι απίστευτου μεγέθους συναισθήματα που επηρεάζουν την καθημερινότητά μου!
Πριν 1 χρόνο έμαθα από το σύντροφό μου ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια της σχέσης μας δεν είμασταν ευτυχισμένοι και "κάτι δεν πήγαινε καλά" επειδή ΕΚΕΙΝΗ του μιλούσε καθημερινά και τον επηρέαζε (και ποιός ξέρει τί του έλεγε για μένα!). Και μιλάω για 9 χρόνια σχέση συνολικά!

Συγνώμη για την έκταση του μηνύματός μου. Απλά είμαι τόσο στεναχωρημένη ΜΟΝΙΜΑ πια, που σκέφτομαι ακόμη και σε ψυχολόγο να πάω, για να μη μεταφέρω αυτές μου τις στεναχώριες στους καημένους τους γονείς μου (πάνω-κάτω τα ξέρουν, αλλά...) που είναι άρρωστοι.

Δράστε από την αρχή!!! Μετά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Εγώ έτσι την πάτησα, επειδή ως χαρακτήρας είμαι πάντα ευγενική και διακριτική προς όλους...

Έγραψε ο/η καιτη / 28 Απριλίου 2009 στις 3:26 π.μ.

αν ξερατε τη δικη μου πεθερα θα τα ειχατε δει ολα.εχει βρισει ολη μου την οικογενεια παντα πισω τους φυσικα εχει βρισει εμενα και ολο μου το σοι.στην αρχη με ρωταγε για την περιουσια μετα ποση περιουσια εχουν παρει τα αδελφια μου μετα τι θα μου δωσουν.παντρευομαστε ηθελε να διαλεξει το νυφικο χωρισ φυσικα να το πληρωσει
αλλα ηθελε να πληρωσει το κοστουμι του γαμπρου της.
οταν βγηκαν οι φωτογραφιεσ του γαμου δεν της αρεσαν γιατι δεν ειχαν σε πολλεσ την κορη της και εγω το ειχα κανονισει με τον φωτογραφο.
κανω παιδι δημιουργει ολοκληρο πανικο γιατι την αγριοκοιταξα και επαθε εγκεφαλικο.
βαφτιζουμε το παιδι με το ονομα της αλλα κατοπιν εορτησ μασ ειπε οτι της ηταν αδιαφορο.
για να μην τα πολυλογω τσακωνομαι 7 χρονια με τον ανδρα μου για αυτην.
εχει κανει τοσα πολλα μου εχει πει τοσα πολλα και εγω παντα απλα την ακουω.
προσφατα την ακουσα να συνομιλει με αλλον για μενα και το μισοσ της πραγματικα ειναι απιστευτο.
στον κοσμο φυσικα λεει οτι με λατρευει.με εχει προσβαλλει τοσες πολλες φορες που θα ηθελα 2 μερες και δεν θα τελειωνα .
αν συναντησετε τετοια μην παντρευτειτε καθολου.

Έγραψε ο/η anastasia / 20 Ιουλίου 2009 στις 12:47 μ.μ.

Δε ξερω τι ειναι καλυτερο,να καθισετε να δεχεστε τις προσβολες και τον εξεφτελισμο με υπομονη και διακριτικοτητα η να ξεκαθαρισετε μια και καλη τη θεση σας με τη ''πεθερα'' σας!.Εγω δεν ειμαι ακομα παντρεμενη αλλα εχω 7 χρονια σχεσης και παμε για γαμο.Για καλη μου τυχη μενω μακρια απο τους γονεις του αντρα μου και δεν εχω πολλα πολλα μαζι τους.Πριν λιγο καιρο ομως για καποιες κοινωνικες υποχρεωσεις αναγκαστικα να παω στο χωριο που μενουν και να μεινω εκει για μικρο διαστημα.Ολα μπροστα μου ηταν τελεια.Δε το πιστευα,ελεγα επιασα το λαχειο με τοσο καλη πεθερα.Το μετα ομως με τρομαξε διπλα.Καλυτερα να με προσεβαλε μπροστα μου παρα απο πισω μου.Και δε σταματησε εκει.Προσεβαλε με το χειροτερο τροπο τους δικους μου.Ειμαι σε ασχημη κατασταση γιατι δε το περιμενα αυτο,κατι που με βαζει σε σκεψεις να αναθεωρησω τα περι γαμου.Ποιος ο λογος να την υπομεινω?Σας παρακαλω,εσεις που ειστε εμπειρες,αν μπορουσατε να με συμβουλεψετε.Δε θελω να πληγωσω τους γονεις μου λεγοντας τους αυτα....Ευχαριστω πολυ.

Έγραψε ο/η ρουσα / 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 5:21 μ.μ.

ολα τα εχω ακουσει ολα τα εχω παθει ελπιζω να μου εβαλαν μυαλο για το καλυτερο μελλον των γιον μου.
η πεθερα μου μενει απο κατω τα τελευταια 5 χρονια των 22 χρονων γαμο μου.
πονηρη αυτη αλλα ποιο πονηρη εγω εχω καταφερει και παρακολουθω τα τηλεφωνα της αυτα που
εχουν ακουσει τα αυτακια μου για μενα δεν λεγονται. σε λιγες μερες θα μιλησω στο γιο της και αν δεν τα μαζεξει να φυγουμε ας μηνει μαζι της.
α ι σιχτιρ αυτος και αυτη

Έγραψε ο/η NTAIZH / 18 Νοεμβρίου 2009 στις 2:15 μ.μ.

ΕΜΕΝΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ 1ο ΧΡΟΝΟ ΣΧΕΣΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ. ΟΛΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ, ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΧΕΡΙΑ. ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΞΗΓΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΜΟΥ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΜΑΙ, ΠΑΡΌΛΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥΣ: ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΧΕΡΙΑ... ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Έγραψε ο/η lemon_jelly / 19 Νοεμβρίου 2009 στις 3:13 μ.μ.

Nταίζη μου με ποιον τρόπο απαιτούν να τους περιποιηθείς? με το ύφος? με μαστίγιο? Αν έρχονται απρόσκλητοι σπίτι σου, όχι μόνο να σταματήσεις να τους περιποιείσαι αλλά να τους το δώσεις να το καταλάβουν κιόλας..Αν είσαι μόνη σου μπορείς να κοιτάς απ΄το ματάκι της πόρτας και να μην τους ανοίγεις...αν παραπονεθούν στον άντρα σου..... "αγάπη μου δεν άκουσα το κουδούνι" "έκανα μπάνιο" "τα'κανε το παιδί " και άλλα τέτοια...εργαζόμενη μητέρα είσαι στην πόρτα προσοχή σαν τσολιάς πρέπει να είσαι?
Αν είσαι μαζί του και έρχονται, μπορείς να απέχεις με τη δικαιολογία, μαγειρέματος, διαβάσματος παιδιού ή φροντίδας του, πλυντηρίου, απλώματος κλπ. Μην τρελαίνεσαι δεν δέχεσαι επίσκεψη από τον δ/ντή του άντρα σου και πρέπει να είσαι καλοντυμένη, μακιγιαρισμένη και χαμογελαστή για να κερδίσει αύξηση ο άντρας σου......γονείς σας είναι ....δικοί σας άνθρωποι....φέρσου χαλαρά! Ας βάλει και κανά γλυκό και κανά ποτήρι νερό ο γιόκας τους να φάνε και να πιούνε...αν θέλανε δούλα και κυρά ας μπορούσε να αντεπεξέλθει ο γιος τους οικονομικά, να μενες στο σπίτι και να γεννούσες 5 παιδιά και να μουσακά και παπουτσάκια μέρα παρά μέρα...
Σε καμία περίπτωση δεν θα σε συμβούλευα να αρχίσεις τη γκρίνια στον άντρα σου ή αναφορές σε ενδεχόμενη τσιγγουνιά τους, γιατί θα προσκρούσεις σε τοίχο και θα γίνεται μπάχαλο.
Θέλει ιδιαίτερα πονηρομπαμπέσικο και ψευτοκαλοσυνάτο τρόπο έτσι ώστε να μην γίνεις δυσάρεστη και να πετύχεις το στόχο σου αργά και σταθερά με τις λιγότερες ψυχικές και άλλες απώλειες για σένα κα ιτην οικογένειά σου...
Αντε καλή τύχη!

Έγραψε ο/η lemon_jelly / 19 Νοεμβρίου 2009 στις 3:44 μ.μ.

Ρούσα, πόσο σίγουρη είσαι ότι όντως η πεθερά σου έχει ξεστομίσει προσβολές για σένα και την οικογένειά σου και δεν είναι άλλου κακόβουλη πράξη προκειμένου να σας κάνει κακό, πιθανόν επειδή σας ζηλεύει?
Υπάρχει περίπτωση να έχεις πέσει έξω αφού δική σου κρίση αρχικά ήταν η καλύτερη για την πεθερά σου?
Αν για κάποιο λόγο είσαι βέβαιη, μια λύση είναι να το συζητήσεις κατά πρόσωπον με την ίδια σε στυλ παραπόνου. Να της εκθέσεις αυτά που σε προσέβαλαν και να της ζητήσεις εξηγήσεις..
Απ' την άλλη μπορείς να ενημερώσεις το σύντροφό σου και να του πετάξεις το μπαλάκι σ' αυτόν. Είστε πολλά χρόνια μαζί! δεν μπορεί να σε απασχολεί κάτι τέτοιο να ετοιμάζεστε για γάμο και να μην το μοιράζεσαι μαζί του!
Άλλη λύση είναι να το αγνοήσεις παντελώς αν και εφόσον σου συμπεριφέρεται καλά, μένετε μακριά-τι σε νοιάζει τι σκέφτεται?μήπως αυτό που εσύ θεωρείς προσβολή για σένα και την οικογένειά σου, είναι απλώς η εκτίμηση μιας αμόρφωτης γυναίκας του χωριού?
ότι κι αν κάνεις σιγουρέψου πρώτον αν τα είπε η ίδια και για την πρόθεσή που τα είπε που μπορεί να μην είναι ωποσδήποτε κακή, αλλά απλώς διαστρεβλωμένη ή παρεξηγημένη από σένα.
Ο καθένας μας μπορεί να έχει οποιαδήποτε άποψη για τον άλλον. Δεν χρειάζεται να σε λατρεύει, ούτε να εγκρίνει εσένα και την οικογένειά σου αν δεν το θέλει αρκεί να κρατάει τα προσχήματα και να μην επεμβαίνει στη σχέση σου με το γιο της..

Έγραψε ο/η lemon_jelly / 19 Νοεμβρίου 2009 στις 3:47 μ.μ.

συγνώμη ρούσα.......στην αναστασία απευθυνόμουν!

Έγραψε ο/η Νταίζη / 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:37 μ.μ.

Καλή μου lemon jelly,
όλα αυτά που λες τα έχω κάνει. Το έχουν καταλάβει οτι δεν τους θέλω μέσα στο σπίτι και το μόνο που κάνω είναι να δείχνω αδιαφορία. Βέβαια και αυτό τους πειράζει γιατί παραπονιούνται στον άντρα μου ότι έχω κατεβασμένα μούτρα. Δεν μπορώ να παίζω όμως θέατρο. βέβαια δεν είναι μόνο οτι έρχονται με άδεια χέρια, έιναι οτι το παίζουν Σουηδοί. Για το καινούργιο μας σπίτι δεν είπαν ούτε ένα καλορίζικο. Αλλά που να τους κόψει όταν στον γάμο μου δεν μας έδωσαν μια ευχή... και αυτό γιατι παντρευτήκαμε με πολιτικό. όταν τους είπαμε οτι θα πηγαίναμε στο δημαρχείο δεν δώσανε σημασία και παρεξηγήθηκαν μετά που είμασταν μόνοι με τον άντρα μου στο δημαρχείο. Μετά άρχιζαν να μπλέκουν τους γονείς μου, (που ούτε και οι γονείς μου ήταν στο δημαρχείο)γιατί νόμιζαν οτι καλέσαμε τους γονείς μου και όχι αυτούς. Μετά άρχιζε η πεθερά μου να ανακατεύει τους γονείς μου σε καταστάσεις άσχετες με την πραγματικότητα ( και αυτός ήταν ο΄λόγος που παρεξηγήθηκαν με τον άντρα μου πριν γεννήσω). Οι γονείς μου μας έχουν βοηθήσει απίστευτα, με τη δουλειά, με το σπίτι και με το παιδί και δεν σταματούν να βοηθούν και τα πάνε πολύ καλά με τον άντρα μου παρόλο που η κατάσταση με τους γονείς του αρχίζει να τους ενοχλεί. Τις προάλλες με ρωτησε η μητέρα μου αν μου έφερε κάτι η πεθερά μου για το καλορίζικο στο καινούργιο σπίτι. Τι να της έλεγα... ρεζίλι με έχουν κάνει.

Έγραψε ο/η lemon_jelly / 20 Νοεμβρίου 2009 στις 2:37 μ.μ.

....απ' ότι καταλαβαίνω και στον άντρα σου έχουν γίνει δυασάρεστοι οι γονείς του όχι μόνο σε εσένα αφού μου λες ότι δεν του μιλούσε για ένα διάστημα. Αφού σ'αυτό είστε ενωμένοι μια λύση θα μπορέσετε να βρείτε..πχ. γιατί δεν γυρίζει ο άντρας σου να τους πει καμμιά κουβέντα όταν παραπονιούνται για τα μούτρα σου όπως "η γυναίκα μου είναι εργαζόμενη μητέρα και είναι κουρασμένη και μην έρχεστε συχνά". Σ' αυτές τις περιπτώσεις αυτοί που ενοχλούν και δεν το καταλαβαίνουν πρέπει να πάρουν μια γερή δόση προσβολής του στυλ "σταματήστε τα σούρτα φέρτα κάθε μέρα γιατί είμαστε εργαζόμενοι και θέλουμε να ξεκουραστούμε" απ' αυτόν που πρέπει δηλ. το γιο τους. Μήπως ο άντρας σου πρέπει να υπερασπιστεί λίγο περισσότερο την οικογενειακή γαλήνη και αρμονία? Δικοί του γονείς είναι και αυτός πρέπει να το διαχειριστεί, όχι εσύ.Για το αν είναι τσιγγούνηδες, ή άξεστοι χωριάτες πάλι δεν έχεις λόγο να ντρέπεσαι εσύ για λογαριασμό τους. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο Νταίζη, απλά μερικές φορές πρέπει να γίνουμε πραγματικά δυσάρεστοι ακόμα κι αν αυτό μας στοιχίσει μια τυπικά "καλή" σχέση με τους ίδιου μας τους γονείς . Είστε και οι δύο ενήλικοι και μεγαλώνετε παιδί, κάτι που σημαίνει ότι με κάποια πράγματα που ταράζουν την ευτυχία σας και σας εγκλωβίζουν σε λόγια και παρεξηγήσεις πρέπει να τ'αφήσετε έξω απ' τη ζωή σας.

Έγραψε ο/η WITHOUT NAME / 6 Ιανουαρίου 2010 στις 7:59 μ.μ.

tha simfonousa me ola ta parapanw.. re koritsia thelw na mou apantisete me ti typou pethera exw na kanw... tha sas pw ta kathekasta... h glykia mou pethera, eks arxis logw t oti menoume se klisth koinwnia me sympathise kai emena kai thn oikogenia mou dioti o pateras mou k o antras ths gnwrizonte logw uphresias.. pera t oti exoun akousei arketa kala logia gia emena kai thn oikogenia mou,tha mporousa na pw.. exw mia periergi aisthish oti den me sympathei proswpika emena k oti me tsekarei petontas mou uponooumena gia na dei antidrash tha exw kai fysika egw den deixnw tipota ap osa aisthanomai kai katalavainw. Telos pantwn sizw edw kai kati mines me ton gio ths, exoume sxesh 2.5 xronia o agapimenos mou einai 28 sta 29 k egw 22 mexri tote den eixe figei apo to spiti tou... paratirisa loipon oti sto thema pethera den fteei mono ekeinh oute mono h nyfh alla k o gios.. dld o kalos mou merikes proswpika mou (oxi sovara, ena thema ygeias telos pantwn) to eixe vgalei sth fora kai egw diafonisa mazi tou katheta g auto dioti ithela na to syzitisw egw prwta mazi ths(prokeitai gia mia dermatologikh pathish alla den yparxei logws gia syzitish ws anafora to provlima einai arketa asimanto)to zitima einai oti katalava prwtwn oti den prepei na krivei pragmata k oti anoigei to stoma tou.. nevermind thn ygeia mas na xoume... to pio kauto thema omws gia emena einai to eksis... h mhtera tou exei to sinitheio na milaei akoma k otan eimai egw mprosta gia summathitries tou i synomilikes gnwstes tou, vevaia gnwstes logw epagkelmatos sth mikrh mas koinwnia.. kai volemenes sto dimosio dioti kai gios ths einai kai ekeinos dimosios ypalilios se polu kalh thesh... telos pantwn egw douleuw se ena taksidiotiko grafeio ypalilos kai oi apodoxes mou einai arketa kales kai exw arketes armodiotites ws pros th douleia mou, pera oti t afentiko mou einai gnwsto tous kai leei kai autos kala logia gia emena exw thn aisthisi oti klathe fora pou"anevainw epangelmatika epipsedo"exw thn aisthish ekeinh den xairetai k oti isos na theorei oti o gios ths tha pernouse kalytera mia mia allh dimosio ypalilo ths ylikeias tou... isos einai diko mou syndromo katoterotitas isos ti na me epirease kai emena en meri h krisi alla re koritsia otan diladi anaferetai se files ths pou exoun kores kai ksafnika xthes irhan episkespi spiti ths kai itan tosoi xaroumenes pou ksafnika voleftikan se dimous nomarxies klp klp me kanei na niwthw oti einai san na tou leei > me liga logia egw thn kovw gia symferontologo.. pera apo ta kaka.. exei paradextei th nikokurwsinh mou exei timisei ta glyka mou mou exei zitisei kai syumvoules i idia gia ton tropo pou ftiaxnw kapoia fagita auto symenei omws isos na symenei kai to antitheto... me mathimatiki glwssa pi9thanotoites 50% - 50% etsi to kovw egw.. mas voitha opote th xriastoume, mas dinei ola ta kala tou khpou ths omws den pauw na exw auth thn aisthish kai h aitia ths dimiourgias ths itan oti mollis egw k o agapimenos mou apofasisame na syzisoume diafonise.. den kserw ti mporei na eipan me ton gio ths , alla ti gnwmi ths den thn perase dioti egw apla adiaforisa kai den apantisa kai fysika o kalos mou thn evale apo monos tou sth thesh ths xwris na pw apolitws tipota... to thema einai oti niwthw apopniktika merikes fores k oti tha mou dimiourgisei alla provlimata sto mellon.. den kserw .. fovamai polles fores giati pera ap thn kalosini kai thn prosfora ths den pauei na dinei k ena digma perifronishs h pws allios na to eksigisw.. katypervoliko kai yperoptiko xwris to proswpo ths na to deixnei auto oi kouventes ths omws auto martiroun.......... eyxaristw gia ton xrono sas perimenw apantish

Έγραψε ο/η georgia / 7 Ιανουαρίου 2010 στις 5:45 π.μ.

Κυρία WITHOYT NAME ζήσε τον έρωτα σου με τον αγαπημένο σου κ να μην στεναχωριέσαι για τίποτα.Είσαι νέα,έξυπνη κ εργατική κοπέλα κ μπράβο σου.Εγώ κ χιλιάδες κοπέλες είμαστε άνεργες κ δεν δουλεύουμε πουθενά.Δεν δουλεύουν όλες στο δημόσιο.Κ κάποιοι με μέσον έχουν πάρει δημόσια θέση κ όχι αξιοκρατικά.Με την δική σου λογική,θα'πρεπε χιλιάδες κοπέλες να νιώθουν άσχημα επειδή δεν δουλεύουν στο δημόσιο.Εσύ μπορεί να δουλεύεις κ να είσαι πιο παραγωγική,σ'οτι αφορά την δουλειά σου,από τις κόρες των φιλενάδων της πεθεράς σου.Εγω 2 φορές έδωσα ασεπ και τα έκανα θάλασσα.Σε περνάω 5 χρόνια κ δεν κατάφερα ούτε να βρώ μια καλή δουλειά κ ούτε να βρώ κ έναν σωστό σύντροφο.Κ στο δημόσιο να δούλευες,αν δεν είχες τον έρωτα σου,δεν θα ένιωθες ευτυχισμένη.Κ μπράβο σου που είσαι από τις κοπέλες που έχουν αρχές.Για να λένε καλά λόγια για σενα,αυτό σημαίνει οτι είσαι καλή κοπέλα.Κ ο σύντροφος σου δεν άκουσε την μητέρα του στο θέμα της συγκατοίκησης σας,οπότε δεν είναι το παιδί της μαμάς κ αυτό είναι πολυ καλό.Ο καθένας μας είναι ένα ξεχωριστό,μοναδικό κ ανεπανάληπτο πρόσωπο.Κ εσύ είσαι ξεχωριστή,μοναδική κ ανεπανάληπτη.Θα προτομούσες να δούλευες στο δημόσιο κ να μην έχεις προσωπική ζωή;;Έχεις την υγεία σου,την δουλειά σου κ δίπλα σου έναν άντρα που σε αγαπάει κ είσαι ευτυχισμένη,γιατί είναι υπέροχο το να αγαπάς κ να αγαπιέσαι από αυτόν που αγαπάς .Κ σε οτι αφορά τις πεθερές,οι μαμάδες που έχουν γιούς,απο οτι ξέρουμε όλοι,έχουν έρωτα με τους γιους τους κ νιώθουν οτι οι νύμφες παίρνουν τους γιούς τους.Σημασια έχει η σχέση σου κ όχι το τι πιστεύει η πεθερά σου κ ο καθένας για εσένα.Κοίτα εσύ να είσαι καλά με τον αγπημένο σου.Πάντως σε γενικές γραμμές σου φέρεται καλά η πεθερά σου,ετσι δεν είναι;;;Δεν είναι κ καμμιά τσιγκούνα ευτυχώς.Κ να μην έχεις κανένα κόμπεξ,γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώθεις άσχημα.

Έγραψε ο/η maria panagi / 27 Ιανουαρίου 2010 στις 11:20 μ.μ.

voithiste me!
pantreuomai 30 semptemvriou 2010 kai me exei trelanei.thelei na dialexei ekeini nifiko,ekeina to xoro tis dexiosis,tis mbobonieres ta panta.....den xero ti na kano,na tis kopso ton vixa apo tin arxi? pantos o kanakaris tis tin ipostirizei....voitheia

Έγραψε ο/η Rania / 28 Ιανουαρίου 2010 στις 11:52 μ.μ.

noname lypamai poly gia tin katastasi pou zeis...
den diavasa mono ti diki sou alla kai olwn twn allwn gynaikwn pou sxoliasan kai ayto pou me ekplissei pio poly ap'ola einai i andidrasi twn sizigwn sas. Giati i pethera borei na einai kai kerveros, ok, alla eseis den pandreftikate tin pethera, pandreftikate ayton, gia ola ta pleonektimata tou pou sas ekanan na ton agapisete...
Twra ksafnika ti egine? Den einai pia o andras pou stekotan dipla sas stin ekklisia?
Mipws telika einai diko sas to lathos pou viastikate na pandrefteite xwris na eiste sigoures gia to POION pandreveste?
Prwsopika den pistevw ston gamo xwris na exei proigithei sygatoikisi, gnwrimia xronwn k fysika gnwrimia k twn goniwn tou...
Makari na dinane oloi perissoteri simasia stin ennoia tou gamou k tis oikogeneias k na min pandrevotan ton prwto tyxonda mono prokeimenou na min meinoun sto rafi...

Έγραψε ο/η boogie / 22 Φεβρουαρίου 2010 στις 3:43 μ.μ.

paidia kala ta leme gia tis petheres...to thema omos einai oi sizigoi!!!!!ti simperifora exounk poia stasi pernoun stin opoiadipote diafonia....

Έγραψε ο/η Kateza / 22 Φεβρουαρίου 2010 στις 5:15 μ.μ.

Ρε κορίτσια για σκεφτείτε λίγο, αξίζει πραγματικά να είστε με έναν άντρα που δεν σας σέβεται καθόλου και τα κάνει πλακάκια με την μάνα του? Δλδ οκ, όσο και να τους αγαπάτε δεν γίνεται να υποβιβάζετε συνεχώς τον εαυτό σας. Δηλαδή του το λες 1, του το λες 2, του το λες 3, του το λες 13 και δεν βάζει μυαλο, ε αντε στο καλό κι αυτός κι η μάνα του..!

Έγραψε ο/η ιωαννα 21 / 11 Ιουνίου 2010 στις 5:45 μ.μ.

Γεια σας κοριτσια..εγω αν και 21 χρονων ειμαι με ενα παιδι 1 χρονο και κατι...στην αρχη που γνωρισα την μανα του ολα καλα..λεω λαχειο η γυναικα και βολτες και καφεδες και ολα..μετα ομως...ολο ενοχλονταν ποθυ μιλαγαμε στο τηλεφωνο με τον γιο της και ελεγε...αντεεε ακομα....και κατι αλλα τετοια παρασιτα μπαινανε αναμεσα...Δεν εχω ακουσει ουτε μια καλη κουβεντα και αν με δει στον δρομο αν δεν την χαιρετησω εγω αυτηη τιποα και αισθανομαι ασχημα γιατι ειναι η μανα του αγοριου που αγαπαω...του το εχω πει αλλα λεει πως ειναι ιδεα μου και οτι με συμπαθει..Μετα δεν μου φτανει η μανα του εχω και την αδελφη του λιγο μεγαλυτερη του ειναι..αυτηη δεν με συμπαθησε καθολου απο την αρχη..και εγω σπαω το κεφαλι μου να δω τη τους εχω κανει..που παντα με το χαμογελο ειμαι οταν παω σπιτι του παντε με τον καλο λογο στο στομα και αυτη σταζουν φαρμακι...βεβαια δεν τα παει καλα με την αδελφη του ο δικος μου και σε καθε ευκαιρια που θα αρπαχτουν θα πει για μενα..και απο τοτε που εισαι μαζι της ολ νευρα εχεις..σε εχει βαλει στο βρακι της κανονικα και τν μ@λ@κισμενη με λεει και αλλα διακοσμητικα επιθετα...θελω να πω επεισεις οτι ο δικος μου ειναι 21 στην ιδια ηλικια μαζι μου...Αισθανομαι πραγματα για αυτον..μπορειτε να μου πειτε τι να κανω για να μν τον επιρεαζουν?φοβαμαι λογο της ηλικιας του και οτι δεν ειναι ακομα οικονομικα ανρξαρτητος...ουφφφφφφφφφ βερεθηκα πια τετοια πραγματα οταν πηγαινα σπιτι του ηταν λες και πηγαινα σε κηδεια τοσο ασχημη κατασταση της σιχαινομαιιιιιιιιιιιι και της δυοοο να μου πειτε αμοιβαια τα αισθηματα μας και εμενας και της μανας του και της αδελφης του!!!παρακαλω μια συμβουλη...ολο και καποια απο σας θα ειχατε ερθει στην θεσει μου....εγω παντως δεν επιρεαζομαι απο αυτες της καριες...ο δικος μου φοβαμαι αν και μου χει δειξει πως οχι....

Έγραψε ο/η petheroplikti / 8 Οκτωβρίου 2010 στις 7:26 μ.μ.

http://ipetheramou.blogspot.com/

Ελατε να γινουμε πολλες και να μοιραστουμε τον πονο μαςςς.....αγγελικη πως μπορω να ερθω σε επαφη μαζι σου??

Έγραψε ο/η ARXISAN TA ORGANA...!!! / 4 Ιανουαρίου 2011 στις 2:04 π.μ.

Eimai se mia sxesi edo kai 3 xronia peripou. Eimai 20 eton kai to agori mou 25. Pername apisteutes stigmes mazi kai i agapi pou tou exw einai MEGALH. (Einai omos monaxogios kai katalabenete ti mpori na me perimeni gi auto briskome se megalo dilima). H mitera tou me ipodextike me megali agapi, tote ipa ti kali gineka pou einai...!!! Stin poria omos diapistono oti kati den pai kala meso diaforon gegonoton pou ginonde. Gia paradigma mia mera briskomoun sto spiti tou gia mia episkeyi 45 lepton peripou RE PAIDIA ELEO! Apo tin ora pou mpika sto spiti den stamatise na gkriniazi kai na mou leei logia pou na me prosbaloun ELEOS RE PAIDIA xoris na exo kanei tpt....Mia alli mera mou "petage spondes" giati kanei anakenisi to spiti tis gia na pao na ti boithiso kai genika na pigeno na tin boitho stes doulies tou spitiou... To erotima mou einai MHPWS H GYNAIKA XRIAZETAI DWREAN OIKIAKH BOHTHO??? Auti tis i simberifora me problimatizi afandasta giati arxise na me enoxlei kai na mou tin dinei sta neura.... Exw tin endiposi oti den me simbathi apla to paizei kali kai nomizo oti "erxete megali kategida" tsounami tha elega!!!!!

Έγραψε ο/η PETHEROPLIKTI / 7 Ιανουαρίου 2011 στις 3:16 μ.μ.

agapiti fili "arxisan ta organa" theleis na mpeis sto blogspot ipetheramou kai na mas steileis tin istoria sou ekei???

Έγραψε ο/η Ζουζούνα / 21 Ιανουαρίου 2011 στις 6:17 μ.μ.

ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΓΑΜΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑΜΕ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΕΒΑΖΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΓΕΜΑΤΗ ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Έγραψε ο/η Μαιρη / 9 Νοεμβρίου 2011 στις 2:29 π.μ.

Το έχετε πιάσει από λάθος πλευρά το θέμα.
Δεν φταίνε οι πεθερές. Φταίει ο μπούλης που έχετε δίπλα σας. Τον στέλνετε στο διάολο και ψάχνετε για έναν άντρα της προκοπής. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να ψάξετε εκτός Ελλάδας για μη μπούληδες-μαμάκιες. Ή μπορείτε να μείνετε μόνες και να κάνετε παιχνίδι ελευθέρας βοσκής. Παίζει βέβαια και το ενδεχόμενο να είναι ορφανός ο άνθρωπος. Σε αυτή την περίπτωση έχετε πιάσει λαχείο.

Έγραψε ο/η ειρινη / 25 Μαΐου 2012 στις 6:44 μ.μ.

Διαβάζω για τις πεθερες και τρομαζω, ειμαι παντρεμενη με πολιτικο και τωρα ετοιμαζω τον θρησκευτικο. Αλλα πριν κανω τον πολιτικο ημουν για περιπου 6 μηνες χωρισμένη,ο λογος ηταν η πεθερα μου..η οποια δεν την αδικω απο την μια ειναι μια συζυγος παρατημένη απο τον αντρα της και οταν εννοω παρατημενη ειναι ζευγαρι που ειναι μαζι αλλα δεν μπορουν να συννενοηθουν με τον πεθερο μου. τι να πω!!!!! και ετσι εχει βρει διεξοδο στα παιδια της στον αντρα μου και στον αδερφο του, χωρισα μαζι με τον αντρα μου γιατι οτι και να εκανα το εβρισκε λαθος, ειμαι απο την φυση μου ελευθερος ανθρωπος οποτε δεν θα μπορουσα να μου κανουν κουμαντο στο αν θα βγω με τις φιλες μου, στο πως θα βαφτω, πως θα ντυθω..η πεθερα μου ομως ηθελε να εχει το πανω χερι και αυτο μας εφερε στον χωρισμο, αφου και οταν χωρισαμε συνεχιζε να λεει για μενα..ο αντρας μου εφταιγε εν μερει γιατι δεν την εβαζε στην θεση της...χτυπουσα το καμπανακι αλλα μπα...τιποτα..Ωσπου μια μερα ειπα δεν αντεχω...χωριζω..το τι ακουσα για να γυρισω πισω απο τον αντρα μου...τι συγνωμες..πολλα..παρα πολλα..τα βρηκα μαζι του αλλα οταν τα βρηκα συνηδιτοποιησα και κατι, οτι τετοιες γυναικες..θελουν απο την αρχη μια ξεκαθαριση που θα ειναι...δεν λεω να ακουσω την γνωμη της αλλα ανθρωπος ειμαι θα αποφασισω εγω...ευτυχως και ο αντρας μου με καταλαβε πως ενιωθα και της εβαλε ορια...γιατι και αυτος καταλαβε καταβαθος οτι δεν με ηθελε εξ αρχης...ειναι δυσκολο να μπορεις να κανεις εναν ανθρωπο να σε εκτιμησει απο την στιγμη που σε εχει παρει απο την αρχη με στραβο ματι...η αληθεια ειναι οτι προερχομαι απο μονογονεικη οικογενεια και παντα με θεωρουσε κατωτερη..την μανα μου δεν θελουν να την βλεπουν...τι αυτη που χωρισε (λενε) .... δεν μπορουν να καταλαβουν ομως οτι αυτη χωρισε για να μην περασουμε δυσκολα εμεις...αλλα αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο...καλυτερα να εχεις μια πεθερα που απο την αρχη σου δειχνει τι ειναι παρα να προσπαθει να σου περασει με τους μηνες τα δικα της θελω σε εσενα..κοινως οπως λεω να σε προγραμματισει..!!!!!!!!! να σημειωσω οτι η ιδια απο την πεθερα της περασε παρα πολλαααααααααααα......τυχαιο δεν νομιζω..!!!

Έγραψε ο/η ΕΛΕΝΑ ΤΖΑΝΗ / 11 Ιουνίου 2012 στις 4:39 μ.μ.

Αγαπητή Αγγελική & ομοιοπαθούσες φίλες,
δυστυχώς ο άνθρωπος δεν αλλάζει .Προσπάθησα αρκετά να πάω με τα νερά της, της πήγα κόντρα, δεν παλεύεται.Είναι τόσο κακιά γυναίκα & με το οιδιπόδειο σύμπλεγμα στον υπέρτατο βαθμό. Για να καταλάβετε αφού με προκαλούσε πρόσφατα & έβλεπε ότι όχι μόνο την ανεχόμουν αλλά της έλεγα πόσο δίκιο έχει, στο τέλος δεν άντεξε & μου είπε :Άκουσε να σου πω κοριτσάκι μου, αν δεν ήμουν εγώ δεν θα τον χαιρόσουν εσύ τώρα τον γιο μου...Χρειάζεται να πω κάτι άλλο?Δουλεύω δύο δουλειές (ακόμη δεν έχουμε παντρευτεί, είμαστε αρραβωνιασμένοι)& προσπαθώ να μαζέψω χρήματα για τον γάμο, το σπίτι μου κτλ... ξεκινάει κουβέντα για γνωστές της φίλες που οι γιοι έχουν πάρει γυναίκες που γυρνάνε αργά στο σπίτι....τι να κάνεις, άμα λείπεις συνέχεια ο άντρας σου θα πάει να φάει αλλού....
Δεν θα γράψω κάτι άλλο γιατί πραγματικά η γυναίκα χρειάζεται ΓΙΑΤΡΟ & άντρα επειγόντως (είναι μία μεγάλη ιστορία που ο άντρας της " χάθηκε" πριν μόνο 26 χρόνια), οπότε καταλαβαίνετε τι απωθημένα έχει αυτός ο άνθρωπος. Μόνο που εγώ δεν είμαι γιατρός αλλά ούτε & σάκος του ΜΠΟΞ ....

Ευελπιστώ μετά από κουβέντα που έχω κάνει με τον καλό μου την επόμενη φορά να αποφευχθούν τέτοια σχόλια...θα δείξει, ευτυχώς ο ΘΕΟΣ με βοήθησε & μένει εκτός Αθηνών...όχι βέβαια πολύ μακριά...

Έγραψε ο/η Persa / 9 Αυγούστου 2012 στις 5:00 π.μ.

Σε καταλαβαινω απολυτα γλυκια μου!!!! Εγω είμαι αρραβωνιασμενη και δεν σκοπευω να παντρευτω. Ειναι μια οχια η δικια μου πεθερα ο θεος να σε φυλαει, κρυφοπληγιτσα αλλα εχει βρει τοιχο απεναντι της και το μονο μου που θα καταφερει ειναι να σπασει το κεφαλι της. Ο γιος της με υποστηριζει και με το παραπανω αλλα κ οταν την μαλωνει μετα της μιλαει γλυκα εκει μου γυρνανε τα εντερα. Ευτυχως μενει επαρχια αλλα βλεπεις της πηρα το γιο στην αθηνα εδω κ 3 χρονια κ τωρα προσπαθει να τον παρει παλι πίσω. Το ποσο καλη είναι μπροστα στους αλλους δεν λεγεται, αλλα την κανω κ βγαινει απ τα ρουχα της και εκτιθεται εγω πλεον αραχτη με το τσιγαρακι μου μιλαω παντα με απαθεια και αυτη φτανει μεχρι το ταβανι. Τακτκη θελει μην εισαι χαζη. Κ μενα προσπαθει να με αντιγραψει αλλα γινεται τραγικη φιγουρα γιατι δεν εχει ουτε τα χρονια μου ουτε την ομορφια μου. Τωρα που σου γραφω ειμαι διακοπες στην ακατανομαστη. Θα γινω κακια αλλα κ να πεθανει δε μου καιγεται καρφι. Θα γλιτωσω απο προσβολες, ανακατεματα και γκρινια και πανω απ ολα απο τα τηλεφωνηματα 1 τα μεσανυχτα να δει αν ο γιος ειναι καλα και να του πει καληνυχτα γιατι τοτε πηγαινε για υπνο. Ασε τα ψεματα περι καταθλιψης, αρρωστιας, ζαλαδων καθε φορα που δε γινεται το δικο της. Μην τα ψαχνεις δεν υποχωρω τη χαρη να φυγω απ τη ζωη του γιου της δεν την κανω αλλα δεν τον παντρευομαι κιολας γιατι γαμο οπως τον θελει αυτη κ με ολους τους μπουρτζοβλαχους δεν κανω. Αλλα θελει να κανω κορη να τη βγαλω στο ονομα της. Αμ δε σφαξανε. Ας ερθει εκεινη η ωρα και δεν φανταζεται τι την περιμενει. Να ναι καλα ο γυναικολογος μου που θα με βοηθησει αν κανω κορη να παρει το ονομα της μανουλας μου. Νυφες κρατατε γερα μη σας βλεπουν οτι λυγιζεται κ πιανει τοπο η κακια τους ειναι κριμα κ αδικο να σας βλεπεουν να χαλιεστε. Κ σεις γυναικες ειστε λιγο ναζι στον καλο σας λιγο αγαπη μου οι μαναδες μας την εκαναν τη ζωη τους εμεις μαζι ειμαστε μαζι θελω να αποφασιζουμε και αλλα τετοια. Τωρα πρεπει να κοιμηθω γιατι το πρωι θα παμε στα μαγαζια για ψωνια........

Έγραψε ο/η ΕΛΕΝΑ ΤΖΑΝΗ / 28 Μαρτίου 2013 στις 12:46 μ.μ.

Αγαπητή Πέρσα,

είχα καιρό να μπω στο block, δεν σε ξέρω αλλά ειλικρινά ΜΠΡΑΒΟ σου, σε θαυμάζω!Έχεις πιάσει το νόημα & την παίζεις πολύ καλά, έτσι τρέλανε την ,πολύ σε χαιρόμουν όταν διάβαζα την απάντηση σου!Εμένα έχει ηρεμήσει πάρα πολύ γιατί ο καλός μου της έβαλε χέρι λίγο πριν τον γάμο...αφού ξεκαθάρισα ότι την επόμενη φορά που θα πει κάτι & δεν θα το αντιληφθείς θα απαντήσω ΕΓΩ!!!!!Είμαι πολύ ευγενική & καλοπροαίρετη αλλά με έχει δει πως είμαι όταν φορτώνω,δεν με αναγνωρίζει, οπότε ξέρει ότι δεν αστειεύομαι. Το δικό μου το "κορίτσι" πέραν του ότι ζηλεύει τρελά, έχει πόρωση με τα λεφτά,έχει τρέλα... είναι κοινωνικά αμόρφωτη & με πολύ άσχημους τρόπους, μια βλαχάρα ξιπασμένη.Σαφώς & έχει ηρεμήσει αλλά ο λύκος κι αν εγέρασε ....κάνει χοντράδες πάλι.Το ζήτημα είναι ότι ο άντρας μου μετά από πολύ αγώνα και σπάσιμο νεύρων πλέον ΒΛΕΠΕΙ κάποια πράγματα,είμαι απόλυτα ειλικρινής για το τι κάνει & τι λέει,γιατί τα ψέμματα δεν τα θέλω & προσπαθεί να την συνετίσει με τον τρόπο του. Το καλό είναι & πραγματικά αισθάνομαι πολύ τυχερή ότι από την πρώτη μας συνάντηση δεν μπορούσε να κρατηθεί & εκδηλώθηκε, δεν θέλει & πολύ... η συνέχεια ήταν εφιαλτική!
Εύχομαι σε όλες τις ομοιοπαθούσες κουράγιο, υπομονή & να τα ξεκόβετε από την αρχή, μεγάλη υπόθεση αυτό!

Έγραψε ο/η Αννη / 19 Ιουνίου 2015 στις 3:13 μ.μ.

γεια σας κοριτσια,
διαβασα τις ιστοριες σας,δεν θα γραψω τα δικα μου ομως,γιατι χρειαζονται τομοι και τομοι για να τα διηγηθω.μετα απο 30 χρονια γαμου,ακομα τα δεινα με τα πεθερικα μου συνεχιζονται..Ομως ενω καπως "εστρωσε" η πεθερα(γερασε και αλλη νυφη δεν υπαρχει στο προσκηνιο να την στηριξειστα γεραματα)αρχισε ο πανηλιθιος πεθερος να μου επιτιθεται!! οχι οτι δεν το'κανε και παλια,ομως τωρα που γερασε εγινε πιο βλακας..ενα παραδειγμα μονο γι'αυτον απο τα παλια.ενω εχω τραπεζι και περιποιουμαι ολο το σοι της πεθερας,(ο ανδρας μου δουλευε και δεν ηταν παρων)δεχομενη εγω ενα κομπλιμεντο απο συγγενη της,επεμβαινει ο πεθερος και τι λεει...καλη ειναι μονο που αυτο που εχει δεν ειναι στηθος,αλλα 2 καρφακια!!!τοτε ημουν 30-32 χρονων,παρ'ολα αυτα μιλησα και ειπα οτι ο γιος του ετσι με γνωρισε και δεν εχει προβλημα με το στηθος μου,αλλα συμπληρωσα,οτι κοιμαμαι με τον γιο του και οχι μαζι του,αρα δεν ειναι δικο του θεμα.α ναι,πρεπει να πω οτι στο ταξειδι του μελιτος τους ειχαμε ...μαζι παρ'ολες τις αντιρρησεις μου!! η δικαιολογια ηταν,οτι επειδη ηρθαν για τον γαμο απο μακρια δυο μερες πριν,δεν ηθελαν να γυρισουν αμεσως μετα το γαμο πισω αλλα ουτε να μεινουν με τους δικους μου διοτι δεν ειχαν τιποτα να πουνε μαζι τους..(εννοειται οτι τους φιλοξενησε η οικογενεια μου,δινοντας τους οι γονεις μου το υπνοδωματιο τους),αν και τους προτειναμε τοτε να τους πληρωσουμε το ξενοδοχειο(ELECTRA PALLAS στη θεσ/νικη,ηταν πολυ κοντα στο σπιτι μας)
προσβλητικα σχολια στη διαρκεια τοσων χρονων ακουσα χιλιαδες!!!και ομορφη υπηρξα και μορφωση ειχα και απο καλη οικογενεια προερχομουν.
το θεμα ειναι οτι Δεν με ηθελαν.οχι οτι θα ηθελαν και καποια αλλη ομως..!
ο ανδρας μου ηταν μονιμως "απων", αυτο ηταν και το χειροτερο νομιζω.το να μην σε υπερασπιζεται δηλαδη ο συντροφος,εστω και εκ των υστερων.καυγαδες ατελειωτοι για τους "υπεροχους"γονεις του,που ακομα συνεχιζονται,μετα απο καθε συναντηση μαζι τους,με μικροτερη ενταση βεβαια και οχι τοσο συχνα πια,διοτι δεν τους δινω πλεον ουδεμια σημασια,και τους πληρωνω με το ιδιο νομισμα επι τοπου.δηλαδη οταν με πληγωσουν,προσβαλουν με ενα σχολιο,τους το ανταποδιδω, με το γαντι παντα,αλλα το κανω επι τοπου.
ειναι απιστευτα ζωα,με μηδεν τακτ-τροπους και κακιστους χαρακτηρες.
σε τετοια "ζωα" πρεπει κανεις να φερεται αναλογα,ξεχνωντας τους καλους του τροπους,γιατι αυτου του ειδους οι ανθρωποι δεν εκτιμουν δεν αγαπουν και δεν σεβονται τιποτα και κανεναν περαν των εαυτων τους.
συμβουλη μου δε,για οσες ειναι Ευαισθητες πολυ και Ανεκτικες,(τετοια ημουν)ειναι να κρατηστε μακρια αυτα τα απαισια,αδικα αναισχυντα και κομπλεξικα ατομα παση θυσια,η να τους "την λετε" κανονικα χωρις ενδοιασμους.
εαν δε ο συντροφος παιρνει το μερος τους,ενω γνωριζει καλα ειναι δεν ειναι παρων,το θρασος των γονιων του,και εαν εσεις δεν αλλαξετε τακτικη μαζι τους,να ξερετε οτι ο γαμος σας δεν θα αντεξει στον χρονο.
γιατι να μην ζησετε ευτυχισμενες σε εναν γαμο? παλεψτε γι'αυτο.μαθαιτε οσες δεν το ξερετε οπως και γω δεν το'ξερα, να Απαιτειτε.
αν δεν παει αλλο,δεν αντεχετε,κινδυνευετε να χασετε καθε ιχνος αξιοπρεπειας,υγειας και χαρας,σηκωθειτε και φυγετε.Oπως θα διαπιστωνετε εγω εμεινα,οπως εμειναν και τα τραυματα που κουβαλαω απο τετοιες καταστασεις(το γεγονος οτι αυτη τη στιγμη ειμαι σ'αυτη τη σελιδα και μιλαω γι'αυτους τους ανθρωπους το αποδεικνυει...).
καλη τυχη σε ολες!!!!

Έγραψε ο/η αλεξανδρα Λαιου / 19 Ιουνίου 2015 στις 3:23 μ.μ.

γεια σας κοριτσια,
διαβασα τις ιστοριες σας,δεν θα γραψω τα δικα μου ομως,γιατι χρειαζονται τομοι και τομοι για να τα διηγηθω.μετα απο 30 χρονια γαμου,ακομα τα δεινα με τα πεθερικα μου συνεχιζονται..Ομως ενω καπως "εστρωσε" η πεθερα(γερασε και αλλη νυφη δεν υπαρχει στο προσκηνιο να την στηριξειστα γεραματα)αρχισε ο πανηλιθιος πεθερος να μου επιτιθεται!! οχι οτι δεν το'κανε και παλια,ομως τωρα που γερασε εγινε πιο βλακας..ενα παραδειγμα μονο γι'αυτον απο τα παλια.ενω εχω τραπεζι και περιποιουμαι ολο το σοι της πεθερας,(ο ανδρας μου δουλευε και δεν ηταν παρων)δεχομενη εγω ενα κομπλιμεντο απο συγγενη της,επεμβαινει ο πεθερος και τι λεει...καλη ειναι μονο που αυτο που εχει δεν ειναι στηθος,αλλα 2 καρφακια!!!τοτε ημουν 30-32 χρονων,παρ'ολα αυτα μιλησα και ειπα οτι ο γιος του ετσι με γνωρισε και δεν εχει προβλημα με το στηθος μου,αλλα συμπληρωσα,οτι κοιμαμαι με τον γιο του και οχι μαζι του,αρα δεν ειναι δικο του θεμα.α ναι,πρεπει να πω οτι στο ταξειδι του μελιτος τους ειχαμε ...μαζι παρ'ολες τις αντιρρησεις μου!! η δικαιολογια ηταν,οτι επειδη ηρθαν για τον γαμο απο μακρια δυο μερες πριν,δεν ηθελαν να γυρισουν αμεσως μετα το γαμο πισω αλλα ουτε να μεινουν με τους δικους μου διοτι δεν ειχαν τιποτα να πουνε μαζι τους..(εννοειται οτι τους φιλοξενησε η οικογενεια μου,δινοντας τους οι γονεις μου το υπνοδωματιο τους),αν και τους προτειναμε τοτε να τους πληρωσουμε το ξενοδοχειο(ELECTRA PALLAS στη θεσ/νικη,ηταν πολυ κοντα στο σπιτι μας)
προσβλητικα σχολια στη διαρκεια τοσων χρονων ακουσα χιλιαδες!!!και ομορφη υπηρξα και μορφωση ειχα και απο καλη οικογενεια προερχομουν.
το θεμα ειναι οτι Δεν με ηθελαν.οχι οτι θα ηθελαν και καποια αλλη ομως..!
ο ανδρας μου ηταν μονιμως "απων", αυτο ηταν και το χειροτερο νομιζω.το να μην σε υπερασπιζεται δηλαδη ο συντροφος,εστω και εκ των υστερων.καυγαδες ατελειωτοι για τους "υπεροχους"γονεις του,που ακομα συνεχιζονται,μετα απο καθε συναντηση μαζι τους,με μικροτερη ενταση βεβαια και οχι τοσο συχνα πια,διοτι δεν τους δινω πλεον ουδεμια σημασια,και τους πληρωνω με το ιδιο νομισμα επι τοπου.δηλαδη οταν με πληγωσουν,προσβαλουν με ενα σχολιο,τους το ανταποδιδω, με το γαντι παντα,αλλα το κανω επι τοπου.
ειναι απιστευτα ζωα,με μηδεν τακτ-τροπους και κακιστους χαρακτηρες.
σε τετοια "ζωα" πρεπει κανεις να φερεται αναλογα,ξεχνωντας τους καλους του τροπους,γιατι αυτου του ειδους οι ανθρωποι δεν εκτιμουν δεν αγαπουν και δεν σεβονται τιποτα και κανεναν περαν των εαυτων τους.
συμβουλη μου δε,για οσες ειναι Ευαισθητες πολυ και Ανεκτικες,(τετοια ημουν)ειναι να κρατηστε μακρια αυτα τα απαισια,αδικα αναισχυντα και κομπλεξικα ατομα παση θυσια,η να τους "την λετε" κανονικα χωρις ενδοιασμους.
εαν δε ο συντροφος παιρνει το μερος τους,ενω γνωριζει καλα ειναι δεν ειναι παρων,το θρασος των γονιων του,και εαν εσεις δεν αλλαξετε τακτικη μαζι τους,να ξερετε οτι ο γαμος σας δεν θα αντεξει στον χρονο.
γιατι να μην ζησετε ευτυχισμενες σε εναν γαμο? παλεψτε γι'αυτο.μαθαιτε οσες δεν το ξερετε οπως και γω δεν το'ξερα, να Απαιτειτε.
αν δεν παει αλλο,δεν αντεχετε,κινδυνευετε να χασετε καθε ιχνος αξιοπρεπειας,υγειας και χαρας,σηκωθειτε και φυγετε.Oπως θα διαπιστωνετε εγω εμεινα,οπως εμειναν και τα τραυματα που κουβαλαω απο τετοιες καταστασεις(το γεγονος οτι αυτη τη στιγμη ειμαι σ'αυτη τη σελιδα και μιλαω γι'αυτους τους ανθρωπους το αποδεικνυει...).
καλη τυχη σε ολες!!!!

Έγραψε ο/η Niki18 / 30 Μαρτίου 2016 στις 5:07 μ.μ.

Αχ κοριτσια μου!!!! Κατ'αρχας περαστικά μας!!! Τι να πω?! Οτι χαίρομαι που δεν ειμαι η μονη που εχω προβλημα....?! Οχι! Δυστυχως δεν τιθεται περιθωριο χαρα... Σε λιγες μερες κλεινω 1χρονο γαμου.. Δυστυχως η ευτυχως ακομα παιδακι δεν υπαρχει.. Αναγκαστικα να αφησω τον τοπο μου, τους γονεις μου, τις αδερφουλες μου, τις φιλες κ φυσικα τη δουλεια μου το νησακι μου για να ερθω Αθήνα να μεινω με τον ανδρα μου.. Το μονο καλο στην υποθεση ειναι οτι γονεις του βρισκονται πισω στο νησι.. Αυτο ομως δε τους εμποδιζει απ το να επεμβαίνουν συχνα πυκνα στη ζωη μας.. Κ δε λεω τοσο για τον πεθερο.. Αλλα για τη μανα κ την αδερφη του ανδρα μου.. Πχ1.. Στις προετοιμασίες του γαμου, τιποτα δεν εγινε οπως ηθελα.. 1μηνα πριν το γαμο ηταν σε αποσταση 2μετρων απο την αδερφη μου κ δεν της ειπε ουτε γειά! (Χωρις λογο).. Καθε τι που κανω ειναι λιγο η δεν ειναι σωστο κ λογικο.. Ειμαι περιεργη!! Να μην πω για την επισκεψη που μας εκαναν απροειδοποίητα στην Αθήνα πριν λιγες μερες.. Κ ηρθαν με ενα υφος.. Λες κ θα τους ειχα ρημαξει το σπιτι!! Εψαχνε να μου βρει λαθη..κ πως να με πεοσβαλει(φυσικά οχι μπροστα στους άνδρες) Τι δεν εχω οπως πρεπει κτλ.. Ηθελε να ανεβει να καθαρισει τη μουχλα σε μια γωνιτσα στο ταβανι.. Κ να μερες που εριχνε χωμα να παει να πλυνει τα καγκελα εξω για να τη βλεουν οι γεοτονες που ειναι νοικοκυρά.. Χαχαχαχαχα... Η βρωμίλω!!! Αυτα δε μς πειράζουν πραγματικα.. Γιατι της τη λεω κ τη γραφω!! Αυτο που με πειραζει πιο πολυ ειναι οτι καποια μερα ο ανδρας μου θελει να παρει μεταθεση κ να γυρισουμε πισω στο νησι.. Θελω παρα πολυ γιατι θα εχω κοντα τους δικους μου που υπεεαγαπω! Το προβλημμα ειναι (κ ο μονιμος τσακωμος μας) το οτι θελει να μενουμε με τους γονεις του! Μεχρι να ρου χτισουν σπιτι ακριβώς απο πανω.. Να πω οτι εγω ηδη εχω σπιτι εκει ολοκαίνουριο στο οποιο επιμενει κ δε θέλει ουτε να το σκέφτεται γιατι δεν αρεσει η ιδεα στη μανουλα κ την αδερφουλα του.. Ενω βλεπει οτι καθε που παμε εκεί ειτε ειναι 2,3 ειτε ειναι 10μερες φευγουμε απο εκει μπιλιες!! Προσπαθω με καθε τροπο να τον κανω να το καταλαβει.. Μεχρι που σκέφτομαι να τον παρατησω κ ας μεινει με τη μανουλα του.

Έγραψε ο/η Niki18 / 30 Μαρτίου 2016 στις 5:08 μ.μ.

Αχ κοριτσια μου!!!! Κατ'αρχας περαστικά μας!!! Τι να πω?! Οτι χαίρομαι που δεν ειμαι η μονη που εχω προβλημα....?! Οχι! Δυστυχως δεν τιθεται περιθωριο χαρα... Σε λιγες μερες κλεινω 1χρονο γαμου.. Δυστυχως η ευτυχως ακομα παιδακι δεν υπαρχει.. Αναγκαστικα να αφησω τον τοπο μου, τους γονεις μου, τις αδερφουλες μου, τις φιλες κ φυσικα τη δουλεια μου το νησακι μου για να ερθω Αθήνα να μεινω με τον ανδρα μου.. Το μονο καλο στην υποθεση ειναι οτι γονεις του βρισκονται πισω στο νησι.. Αυτο ομως δε τους εμποδιζει απ το να επεμβαίνουν συχνα πυκνα στη ζωη μας.. Κ δε λεω τοσο για τον πεθερο.. Αλλα για τη μανα κ την αδερφη του ανδρα μου.. Πχ1.. Στις προετοιμασίες του γαμου, τιποτα δεν εγινε οπως ηθελα.. 1μηνα πριν το γαμο ηταν σε αποσταση 2μετρων απο την αδερφη μου κ δεν της ειπε ουτε γειά! (Χωρις λογο).. Καθε τι που κανω ειναι λιγο η δεν ειναι σωστο κ λογικο.. Ειμαι περιεργη!! Να μην πω για την επισκεψη που μας εκαναν απροειδοποίητα στην Αθήνα πριν λιγες μερες.. Κ ηρθαν με ενα υφος.. Λες κ θα τους ειχα ρημαξει το σπιτι!! Εψαχνε να μου βρει λαθη..κ πως να με πεοσβαλει(φυσικά οχι μπροστα στους άνδρες) Τι δεν εχω οπως πρεπει κτλ.. Ηθελε να ανεβει να καθαρισει τη μουχλα σε μια γωνιτσα στο ταβανι.. Κ να μερες που εριχνε χωμα να παει να πλυνει τα καγκελα εξω για να τη βλεουν οι γεοτονες που ειναι νοικοκυρά.. Χαχαχαχαχα... Η βρωμίλω!!! Αυτα δε μς πειράζουν πραγματικα.. Γιατι της τη λεω κ τη γραφω!! Αυτο που με πειραζει πιο πολυ ειναι οτι καποια μερα ο ανδρας μου θελει να παρει μεταθεση κ να γυρισουμε πισω στο νησι.. Θελω παρα πολυ γιατι θα εχω κοντα τους δικους μου που υπεεαγαπω! Το προβλημμα ειναι (κ ο μονιμος τσακωμος μας) το οτι θελει να μενουμε με τους γονεις του! Μεχρι να ρου χτισουν σπιτι ακριβώς απο πανω.. Να πω οτι εγω ηδη εχω σπιτι εκει ολοκαίνουριο στο οποιο επιμενει κ δε θέλει ουτε να το σκέφτεται γιατι δεν αρεσει η ιδεα στη μανουλα κ την αδερφουλα του.. Ενω βλεπει οτι καθε που παμε εκεί ειτε ειναι 2,3 ειτε ειναι 10μερες φευγουμε απο εκει μπιλιες!! Προσπαθω με καθε τροπο να τον κανω να το καταλαβει.. Μεχρι που σκέφτομαι να τον παρατησω κ ας μεινει με τη μανουλα του.

Έγραψε ο/η Το λαχείο που λέγεται «πεθερά» ! / 26 Μαρτίου 2017 στις 8:24 μ.μ.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΝΙΩΣΑ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ... ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ "ΚΑΚΙΑΣ ΠΕΘΕΡΑΣ". ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ 22, ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗΣ (ΕΓΩ ΣΤΑ 27 ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΧΕΔΟΝ 30) ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΜΕ ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ "ΑΝΑΚΑΤΩΣΤΡΑΣ". ΑΡΧΙΚΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΚΙΑ 'Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ (ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ) ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ. ΤΟ ΙΔΙΟΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗ. ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΤΟ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕ. ΟΠΟΤΕ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ -ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΕΜΕΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ- ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕ, Π.Χ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΗΤΑΝ. ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΣΟ ΣΟΒΑΡΕΥΕ Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ. ΑΡΧΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ. ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΑΘΗΜΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΝΗΣΙ ΕΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΤΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!! Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ! Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΔΕΝ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ -ΗΜΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 22 ΤΟΤΕ- ΟΧΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ "ΠΕΘΕΡΙΚΑ" ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΙ ΟΤΙ ΟΣΗ ΩΡΑ ΕΚΑΤΣΑΝ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΠΡΗΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΑΠΑΙΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΟΥ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΣΤΡΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗ ΣΥΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΜΕ, ΕΓΩ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΚΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΠΤΥΧΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΒΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΒΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΕΦΟΣΟΝ ΠΛΕΟΝ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ. ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΚΙ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΥΓΑΜΕ, ΠΡΩΤΑ Ο ΣΥΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΙ ΕΓΩ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ Κ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΛΑΒΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕ (Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ!). ΤΗΣ ΕΞΗΓΟΥΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΚΙ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΔΟΥΛΕΥΑ ΚΙ ΕΓΩ ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΗΣ. ΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥ ΚΛΑΙΓΟΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΕΓΩ ΣΚΙΖΟΜΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΝΑΜΕ -ΩΣ ΤΟΤΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΜΕΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥ- ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΟΙΚΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΛΟΝΔΙΝΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ)!!!! ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΕΙΝΑ ΚΟΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ... ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΝΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ. ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΙ ΕΚΑΤΣΑΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ! ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΕΓΩ. ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΚΑΤΣΑΝ ΤΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΒΓΑΔΙΖΟΥΜΕ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΕΓΩ ΕΚΕΙ. ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΑΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΖΕΙ. ΑΥΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΚΟ ΚΑΒΓΑ ΚΟΝΤΕΨΑΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΚΑΚΟ ΧΑΛΙ....ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΗΡΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΒΑΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΧΛΥΣΑΝ ΕΜΕΝΑ. ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΙΑΣΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ. ΧΘΕΣ ΟΜΩΣ, ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ, ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΠΛΕΝΑ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΙΛΑΓΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ (ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥΣ). ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. 5 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ-ΟΧΕΤΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΜΕ ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΞΑΝΑΠΕΤΑΧΤΩ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ "ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥ" ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΞΩ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΣΗΚΩΣΕΙ.....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ, ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ.... ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ" Κ ΠΩΣ "ΑΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΗ ΕΜΕΝΑ ΞΕΧΝΑ ΜΕ ΚΙ ΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΡΘΩ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ, ΤΗ ΣΚΥΛΟΒΡΙΣΕ ΓΙΑ "ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΕΙ ΔΩΣΕΙ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ -ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΚΙΟΛΑΣ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ!!! ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΟ, 6 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗΣ Κ ΣΧΕΔΟΝ 1 ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΚΟΥΒΑΡΙ!!! ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΥΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΣ!!! ΑΥΤΑ... ΚΙ ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΙ ΟΜΟΙΠΑΘΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ...ΤΗΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ!!!

 
Τελευταία άρθρα