fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

...και τώρα δικός σας !

22 Μαΐου 2008 | 12:04 π.μ.

Τον συναντήσατε ξαφνικά και απρόσμενα

 Στην αρχή νιώσατε αμηχανία και δεν ξέρατε τι σας συμβαίνει. Έντεχνα, προσπαθήσατε να κερδίσετε λίγο χρόνο, για να καταλάβετε τι σας συμβαίνει, να τον γνωρίσετε λίγο καλύτερα και ν’ αποφασίσετε αν θα πρέπει να συνεχίσετε. Όλα καλά μέχρι εδώ.
Αλλά τώρα που έχετε ξαναβρεί την αυτοκυριαρχία σας και είσαστε αποφασισμένη να προχωρήσετε τη σχέση σας, τον βλέπετε λίγο διστακτικό και κάπως κουμπωμένο απέναντί σας. Θέλετε να..., αλλά το σκέφτεστε γιατί φοβάστε την αντίδρασή του.
Επίθεση λοιπόν!
Ανασυνταχθείτε, και ενεργοποιήστε την καθαρά γυναικεία σας πλευρά, για να κυριεύσετε ολοκληρωτικά τον καλό σας. Να θυμάστε όμως πάντα, ότι δεν πρέπει να τον τρομάξετε με απότομους χειρισμούς.  Ο καλύτερος τρόπος για να τον προσεγγίσετε είναι να μεταμορφωθείτε σε ένα γλυκό πειρασμό.
Ας δούμε λοιπόν με ποια βήματα μπορείτε να προχωρήσετε :

Οργανώστε μια συνάντηση
Ξεκινήστε καλώντας τον σ’ ένα πιο ήρεμο και φιλικό χώρο. Το σπίτι σας θα μπορούσε να είναι η καλύτερη λύση.

 

Προσφέρετέ του κάτι για να πιει ή ρωτήστε τον εάν θα ήθελε να δει το νέο σας παιχνίδι στον υπολογιστή σας...

Αγγίξτε τον
Χαμηλά στο χέρι του με το χέρι σας, είναι το ευκολότερο, αλλά εάν τυχαία τον ακουμπήσετε στον ώμο με το στήθος σας να είστε σίγουρη ότι αυτό θα είναι το καλύτερο και θα πάρει τα πρώτα μηνύματα για τις προθέσεις σας.

Δείξτε του αποδοχή.
Γελάστε με τα αστεία του. Κοιτάξτε τον βαθιά στα μάτια και χαμογελάστε του. Ανταποκριθείτε θετικά σ’ αυτά που σας λεει. Όλες αυτές τις συμπεριφορές, οι άνδρες τις θεωρούν ενθαρρυντικές.

Η σιωπή είναι χρυσός
Δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή να μπείτε σε βαθυστόχαστες και ατελείωτες συζητήσεις και μην σας τρομάξει αν κάποια στιγμή σταματήσει να μιλάει. Αφήστε τον να χαλαρώσει. Οι άντρες συνήθως σιωπούν, προτού να δώσουν ένα θερμό φιλί. Μην καταστρέψετε την ατμόσφαιρα της στιγμής.

 

Κάντε του μια προκλητική ερώτηση
Κι αφού έχει αρχίσει να δημιουργείται το κατάλληλο κλίμα και βλέπετε ότι τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά..., συνεχίστε να είστε ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Με αθώο και παιδικό ύφος κάντε του μερικές προβοκατόρικες ερωτήσεις του είδους: «Τι νιώθεις όταν σ’ ακουμπούν στα πόδια;», «Γαργαλιέσαι;», «Πόση ώρα αντέχεις;» και μετρήστε τις αντιδράσεις του.

Μιλήστε για το sex.
Η συζήτηση για το sex, μπορεί να μην είναι εύκολη υπόθεση και να ντρέπεστε τώρα στην αρχή να την κάνετε, αλλά είναι καλύτερα να τα συζητήσετε τώρα πριν να βρεθείτε γυμνοί με τον σύντροφό σας. Είναι πολύ πιο εύκολο τώρα να τον ρωτήσετε πώς αισθάνεται με το προφυλακτικό, στα πλαίσια μιας κάπως πιο χαλαρής συζήτησης, παρά να ψάχνεστε όταν η λίμπιντο έχει χτυπήσει κόκκινο...!

Μιλήστε για sex πριν από το κρεβάτι
Αφού έχετε πάρει τις αποφάσεις σας κι ενώ απολαμβάνετε χαλαρά ένα ποτήρι κρασί, συζητήστε ειλικρινά για το sex. Αυτό είναι προτιμότερο, από το να υποχρεωθείτε να του πείτε στριγκλίζοντας «κοντά τα χέρια» μόλις σας ρίξει ξαναμμένος στο κρεβάτι. 

Η ειλικρίνεια βοηθάει στην απόλαυση 
Τα συναισθήματα είναι πολύ εύκολο να κακοποιηθούν, ειδικά την ώρα της ερωτικής πράξης. Να είστε ευγενής και αποφύγετε να φανείτε απόλυτη. Πείτε του ειλικρινά τι είναι αυτό που σας εξιτάρει, είναι αργά πια για «ντροπές» και μυστικά. Βάλτε από την αρχή σωστά πλαίσια, θα το βρείτε μπροστά σας στην πορεία…! "

 

Ένα αίτημα κάθε φορά
Εάν βάλετε κάτω τον καλό σας κι αρχίσετε να τον βομβαρδίζετε με υποδείξεις, το πιθανότερο θα είναι να αρχίσει να αισθάνεται σεξουαλικά αναρμόδιος. Αντί λοιπόν γι’ αυτό, να τον προτρέπετε θετικά. Όσο περισσότερο του δείχνετε ότι σας ικανοποιεί, τόσο πιο πολλά θα σας προσφέρει. Καθίστε κοντά του και αφήστε τα αγγίγματά σας να τον επιβεβαιώσουν για τις προθέσεις σας. 

Ενισχύστε την ερωτική του αυτοπεποίθησή.
Όταν παίρνετε αυτό που θέλετε όταν βρίσκεστε μαζί στο κρεβάτι, είναι άδικο να μην του το πείτε. Οι ψυχολόγοι λένε ότι όταν κάποια συμπεριφορά ανταμείβεται, επαναλαμβάνεται συχνότερα. Δείξτε του ότι σας ικανοποιεί. Πάρτε την πρωτοβουλία να του πείτε τι είναι αυτό που θα σας άρεσε επιπλέον.

Πάρτε την ευθύνη 
Εξηγήστε του τι θα επιθυμούσατε χωρίς να του δείξετε ότι το απαιτείτε. Είναι καλύτερα να του πείτε « θα μου άρεσε να είσαι πιο “δυναμικός”, μερικές φορές», από το να του πείτε «δεν είσαι αρκετά δυναμικός».

Δείξτε του.
Πάντα να θυμάστε, ότι οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τις λέξεις.

 

icon Προσθήκη Σχόλιου

...και τώρα δικός σας !


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

Έγραψε ο/η Ράνια / 22 Μαΐου 2008 στις 2:15 μ.μ.

Καλά είναι όλα αυτά, αλλά φοβάμαι ότι το πρόβλημα είναι βαθύτερο.
Είμαι 26 χρόνων και παρατηρώντας τους άντρες γύρω μου διαπιστώνω, ότι μάλλον βαριούνται ή μπορεί και να φοβούνται να συζητήσουν ή ακόμα και να κάνουν έρωτα. Τους ενδιαφέρει πιο πολύ το πρόσκαιρο της μιας βραδιάς, ανεξάρτητα αν το έχουν κι αυτό, και αδιαφορούν για μια σχέση στέρεη και ουσιαστική.
Δεν υποστηρίζω ότι είμαι καμιά θεά, αλλά σίγουρα βλέπω ότι δεν περνώ κι απαρατήρητη. Πολλές φίλες μου, στην προσπάθειά τους να βρουν "ικανοποιητικό" σύντροφο στο sex, πολύ συχνά καταφεύγουν στη λύση του παντρεμένου κι εκεί αρχίζει ο φαύλος κύκλος της ταλαιπωρίας.

Έγραψε ο/η Dredd / 5 Ιουνίου 2008 στις 12:51 π.μ.

Αμά δεν είσαι θεά δεν θα δεις χαρά στα σκέλια. Όπως το αντίστοιχο ισχύει και για τους άντρες. Πάντως αν είσαι χάλια, δώσε τουλάχιστον έμφαση στην τεχνική στο σεξ. Αν τελειοποιηθείς κάτι μπορεί να γίνει.

 
Τελευταία άρθρα