fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Ο δεκάλογος του τέλειου sex

4 Μαΐου 2009 | 08:17 π.μ.

Μπορεί να περνάς μαζί του όμορφες στιγμές, μπορεί η παρουσία του να σε γεμίζει ασφάλεια, μπορεί και να σε κολακεύει το ενδιαφέρον του. Αν όμως δεν σας ικανοποιεί στο sex, φιλενάδα φοβάμαι ότι έχουμε θέμα για συζήτηση.


Ακόμα κι αν είναι ο άντρας των ονείρων σου κι όλες γύρω σου ζηλεύουν το “αρσενικό” που σε συνοδεύει, εάν δεν μπορείτε να απολαύσετε ερωτικά την σχέση σας, μάλλον σύντομα θα παρουσιαστεί “η ημερομηνία λήξης” του ονείρου που τώρα ζεις.
Βέβαια, σε όλα αυτά, δεν υπάρχουν “πρέπει”. Η ερωτική πράξη γίνεται από δυο. Και το θέμα συνήθως είναι αν εμείς κάνουμε όλα αυτά που πρέπει, για να απαιτήσουμε από τον άλλον να κάνει κι αυτός με την σειρά του κι έτσι να οδηγηθούμε στην ερωτική απόλαυση.
Προτείνω λοιπόν – μετά από ατελείωτες συζητήσεις, διαφωνίες, καφέδες και τσιγάρα – με φίλες και φίλους, δέκα βασικά σημεία, που όλοι συμφωνήσαμε ότι μπορούν να οδηγήσουν στο sex των ονείρων μας.


Αρχίστε από νωρίς
Εάν θέλετε να απολαύσετε μοναδικές ερωτικές στιγμές, δεν θα πρέπει να το θυμηθείτε όταν ήδη θα βρίσκεστε ξαπλωμένη μέσα στα σκεπάσματα. Το παιχνίδι θα πρέπει ν’ αρχίσει πριν ακόμη να πέσετε στο κρεβάτι. Όλα αυτά που έχουν προηγηθεί κατά την διάρκεια της ημέρας, μπορεί να έχουν ενισχύσει, αλλά μπορεί και να έχουν μειώσει την όρεξη για επαφή...
Ένα φιλί λοιπόν το πρωί, πριν φύγει για τη δουλειά του δεν κάνει κακό. Αν καταφέρετε να συναντηθείτε και για ένα μεσημεριανό βιαστικό γεύμα, πάλι δεν κάνει κακό. Κάποια τηλέφωνα στη διάρκεια της ημέρας, βοηθούν. Το χαμόγελό σας συνδυασμένο με κάποια υπονοούμενα…, σίγουρα θα του αρέσει. Μπορεί όλα αυτά να σας ακούγονται ασήμαντα, αλλά αυτά τα μικρά είναι που σας κρατούν κοντά και καλλιεργούν τη διάθεση για τα περαιτέρω…!

Δώστε προσοχή στο άγγιγμά σας
Εάν ο σύντροφός σας, σας έχει κάποτε πει "η μόνη στιγμή που με αγγίζεις, είναι όταν θέλεις να κάνουμε έρωτα", σημαίνει ότι δεν δίνετε την απαραίτητη προσοχή στην καθημερινή σας σχέση. Όταν ανάμεσά σας υπάρχουν τρυφερά χάδια – όχι απαραίτητα με σεξουαλικό υπονοούμενο - κατά τη διάρκεια της ημέρας, τότε τα σεξουαλικά χάδια θα γίνουν πιο συναρπαστικά και θα προκαλέσουν μεγαλύτερη επιθυμία.

Οι αγκαλιές και τα χάδια κατά τη διάρκεια της ημέρας, συντηρούν την οικειότητα και την ζεστασιά ανάμεσά σας. Μπορεί να νιώθετε κούραση ή να είσαστε στρεσαρισμένη, αυτό όμως μην το ξεχνάτε ποτέ.

Να είστε πάντα ελκυστική
Εάν ρωτήσετε 100 ανθρώπους, για το τι προσέχουν πρώτα σε μια γυναίκα, στοιχηματίζω ότι οι 99 θα σας πουν ότι τους ενδιαφέρει το πώς φαίνεστε όταν σας βλέπουν. Γι’ αυτό λοιπόν, προσπαθήστε να είστε πάντα περιποιημένη!
Η ψευδαίσθηση, ότι εγώ του αρέσω ακόμα κι όταν είμαι μούσκεμα στον ιδρώτα, μπορεί να ισχύει, αλλά - ξέρετε τώρα εσείς… - σε ιδιαίτερες καταστάσεις ! Ουσιαστικά σας θέλει, όπως κι εσείς άλλωστε, όμορφη και προσεγμένη

Μεθύστε τον με τ’ άρωμά σας
Η μυρωδιά που αφήνει το κορμί σας, μπορεί να είναι το ακαταμάχητο όπλο σας. Όταν ο σύντροφός σας μοσχοβολάει, τόσο πιο πολύ θέλετε να τον πλησιάσετε.

 Όταν έρχεστε κοντά, οι χημικές αντιδράσεις από τις μυρωδιές των δυο κορμιών μπορούν να γίνουν η αιτία μιας απίστευτης ερωτικής και παθιασμένης ανάφλεξης! Αυτή η λειτουργία είναι μια από τις ικανές και αναγκαίες συνθήκες, που θα εκτοξεύσουν τις φερορμόνες σας και θα λειτουργήσουν καλύτερα κι από το Viagra. Να φροντίζετε λοιπόν, να είστε πάντα καθαρή και φρέσκια και ν’ αποφεύγετε φυσικά τα πολύ βαριά αρώματα, με τα οποία μπορεί να προσπαθείτε να σκεπάσετε την κακοσμία.

Το παιχνίδι της διαλεκτικής
Οι περισσότεροι άνθρωποι σταματούν να μιλούν, όταν αισθάνονται ότι ο άλλος δεν τους ακούει. Αυτό φυσικά, έχει σαν συνέπεια τον περιορισμό της οικειότητας ανάμεσα σε δυο συντρόφους. Εάν καταφέρετε να μοιράζεστε τις ενδόμυχες σκέψεις σας αρμονικά και να ενδιαφέρεται ό ένας για τις ανησυχίες του άλλου, τότε έχετε καταφέρει να πλησιάσετε πραγματικά ο ένας τον άλλο, στοιχείο που μοιραία θα οδηγήσει και σε απολαυστικές ερωτικές στιγμές.

Επιδιώξτε κοινές στιγμές
Εάν ο σύντροφός σας θέλει να κάνει κάτι ή να πάει κάπου, που δεν είναι αποκρουστικά για σάς, ακολουθήστε τον με χαρά. Όσο περισσότερο χρόνο μοιράζεστε μαζί, τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα έχετε για να πλησιάσετε ο ένας τον άλλο, να συζητήσετε και να δεθείτε ουσιαστικά.

Δεν υπάρχει καλύτερο αφροδισιακό από μια όμορφη κι ευχάριστη μέρα που θα έχετε μοιραστεί μ’ αυτόν που αγαπάτε.

Προγραμματίστε την “μεγάλη” στιγμή
Όταν από πριν έχετε στο μυαλό σας, την ώρα που θα βρεθείτε με τον σύντροφό σας κι αυτή η συνεύρεση ξέρετε ότι θα συνδυαστεί και με ερωτική πράξη, είναι φυσικό το χρονικό διάστημα αναμονής που θα μεσολαβήσει, να ανεβάσει την προσμονή. Αυτή σας η προσδοκία, αν είναι πραγματικά κοινή, μαθηματικά θα οδηγήσει σε στιγμές  μοναδικής libido.

Να είστε ο εαυτός σας
Ξεχάστε τα προσχήματα και τις “δήθεν” συμπεριφορές. Ανοίξτε του την ψυχή σας και δείξτε του ότι το “είναι” σας του ανήκει. Γίνετε αυθόρμητη και διαχυτική. Ακόμα και στο ντύσιμό σας, δώστε μια διαφορετική πιο sexy νότα, αλλάξτε τον συνηθισμένο τρόπο που φτιάχνετε τα μαλλιά σας κι αφήστε τη γλώσσα του σώματος να μιλήσει για όλα αυτά που νιώθετε και θέλετε από τον σύντροφό σας.
Προσοχή όμως. Αν απέναντί του στο παρελθόν ήσασταν πιο συγκρατημένη, όλα αυτά με μέτρο…!, μην το τρελάνετε το παλικάρι και το κάνετε να ψάχνεται.

Πάντα σε καλή κατάσταση
Η καλή ερωτική πράξη, είναι ένα παιχνίδι για δυο.

Και θα γίνει περισσότερο απολαυστική εάν παλέψετε με τον σύντροφό σας, για το ποιος θα δώσει περισσότερα στον άλλο. Φροντίστε λοιπόν να είστε όσο γίνεται πιο ξεκούραστη και σε κατάλληλη φόρμα, αποφύγετε την παθητική συμπεριφορά που μπορεί να είχατε στο παρελθόν, γίνετε κυρίαρχος του παιχνιδιού και δείξτε του ότι έχετε τον τρόπο να του δώσετε όσα δεν φαντάζεται. Αν δείτε ανταπόκριση σ’ αυτό το παιχνίδι, φοβάμαι ότι οι γείτονες δεν θα κλείσουν μάτι…!  

Και τώρα, έφθασε η Μεγάλη ώρα
Ξεχάστε τη δουλειά, τα παιδιά, το «τι έχω να κάνω αύριο». Διώξτε την καθημερινότητα από το μυαλό σας κι αποδράστε στην στρατόσφαιρα του έρωτα. Είναι η στιγμή για να κάνετε τις επιθυμίες σας πράξη και να μοιραστείτε ακόμα και τις πιο κρυφές σας φαντασιώσεις. Αυτές τις στιγμές, δεν υπάρχει χώρος για το τι επιτρέπεται. Μοιραστείτε μαζί του την αγάπη σας κι αφήστε τα κορμιά σας να ζήσουν μοναδικές στιγμές έντασης και απόλαυσης.

Σχετικά Άρθρα

Cunnilingus….χωρίς στραμπούληγμα της γλώσσας

Τα ταμπού της κρεβατοκάμαρας

Τα σεξουαλικά προβλήματα στο γάμο

 

icon Προσθήκη Σχόλιου

Ο δεκάλογος του τέλειου sex


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

Έγραψε ο/η Μάνος / 4 Μαΐου 2009 στις 1:50 μ.μ.

Μπράβο ....!

Φανταστικό...!

Έτσι ...μα έτσι ...τα εχω & εγώ στο μυαλό μου ...!

Εύχομαι να το διαβάσουν πολλές-πολλοί ...θέλει μελέτη για να το καταλάβουν σωστά & να τα εφαρμόσουν

Να είσαι πάντα καλά

Γειά χαρά

Μάνος

Έγραψε ο/η atakto_aggelaki / 4 Μαΐου 2009 στις 3:27 μ.μ.

Wraia ola auta alla epeidh uparxei k gay kosmos mhpws na kanate to idio k gia autous-es?

Έγραψε ο/η Αίθρα / 4 Μαΐου 2009 στις 6:06 μ.μ.

Μάνο μου, δεν τα έχεις μόνο στο μυαλό σου...το βασικό είναι ότι τα εφαρμόζεις στην πράξη....κι έτσι περνάω μοναδικά μαζί σου...Ανεπανάληπτα...σε κάθε επαφή...
Σ'αγαπώ....
***********
Αίθρα

Έγραψε ο/η maria / 7 Μαΐου 2009 στις 8:20 μ.μ.

katapliktiko arthro! pistevw pws voithaei poli ti sxesi.

Έγραψε ο/η MARYLIN / 8 Ιουνίου 2009 στις 7:17 μ.μ.

ΟΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ.................................ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΙΔΕΕΣ......................ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ.........

Έγραψε ο/η MARYLIN / 8 Ιουνίου 2009 στις 7:18 μ.μ.

ΟΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ.................................ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΙΔΕΕΣ......................ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ.........

 
Τελευταία άρθρα