fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

10 συμβουλές πριν το γάμο

19 Μαρτίου 2013 | 04:28 π.μ.

Ήρθε η στιγμή. Σε μερικές μέρες παντρεύεστε και χιλιάδες πράγματα στριφογυρίζουν στο μυαλό σας.

Κι όμως, αν θέλετε να λάμπετε την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας, το μόνο που δε χρειάζεστε είναι άγχος. Γυναίκες που πέρασαν από αυτή τη διαδικασία σας μεταφέρουν τις συμβουλές τους:


1. ...Λίγες ημέρες πριν το γάμο θα πρέπει να κοιμάστε αρκετά και να ξεκουράζεστε. Η ηρεμία είναι απαραίτητη γι' αυτό...

2. ...μη δίνετε σημασία σε αυτά που σας λένε άνθρωποι όχι πολύ κοντινοί σας. Κρατήστε κάποιες αποστάσεις, μην παίρνετε τα πάντα κατά λέξη, κρατήστε την ψυχραιμία σας, σκεφτείτε ότι όλοι θέλουν να έχουν ένα λόγο σε αυτή την ιδιαίτερη περίσταση αλλά κυρίως...

3. ...μείνετε ήρεμες, προσπαθήστε να διατηρείτε ομαλή τη σχέση σας με το σύντροφό σας. Στο κάτω κάτω και αυτός έχει άγχος και ίσως είναι ο μόνος που θα πρέπει να μετράει περισσότερο για σας.

4. ...Μην αφήνετε πολλές εκκρεμότητες για το τέλος. Προσπαθήστε να ετοιμάσετε αρκετά νωρίς τις σημαντικές δουλειές και...

5. ...μην ξεχάσετε να γράψετε τα ονόματα των ανύπαντρων φίλων σας κάτω από το παπούτσι σας όπως και να φοράτε...

6. ...κάτι καινούριο, κάτι δανεικό, κάτι γαλάζιο και κάτι παλιό, έτσι, για τις παραδόσεις.

7. ...Ναι στη δίαιτα αλλά χωρίς άγχος. Όσο αγχώνεστε τόσο δε θα χάνετε βάρος, οπότε, με ηρεμία θα καταφέρετε περισσότερα, αν το συνδιάσετε με...

8. ...περιποίηση προσώπου - σώματος τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν την τελετή.

9. ...Για να πάνε όλα κάλα και να περάσουν όλοι αξέχαστα, προσέξτε πώς συνδιάζετε τους καλεσμένους σας στο τραπέζι του γάμου. Προσπαθήστε να εντάξετε τους καλεσμένους στη σωστή παρέα, με κοινά χαρακτηριστικά, γιατί, μην ξεχνάτε, θα περάσουν αρκετή ώρα μαζί.

10. ...Τέλος, μην ξεχνάτε το μήνα του μέλιτος. Πολλές γυναίκες υποστηρίζουν πως είναι καλύτερα, αν διαθέτει κάποιος περιορισμένα χρήματα, να προτιμήσει το ταξίδι από τη δεξίωση. Σκεφτείτε τι είναι πιο σημαντικό για σας.
 

 

Σχετικά άρθρα

Πηγή: beu.com

icon Προσθήκη Σχόλιου

10 συμβουλές πριν το γάμο


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

Έγραψε ο/η Χριστίνα / 8 Ιουνίου 2013 στις 12:05 μ.μ.

κάτι καινούριο, κάτι δανεικό, κάτι γαλάζιο και κάτι παλιό ---> Για ποια παράδοση μιλάτε; Μόνο στην Αμερική το κάνουν αυτό.

Η υπόθεση "γάμος" έχει καταντήσει ένα πανάκριβο πανηγύρι - η χαρά των κοσμηματοπωλών, των κομμωτριών, των ανθοπωλών, των παπάδων, των σχεδιαστών νυφικών και του κέιτερινγκ. Πανάκριβες υπηρεσίες και προϊόντα, με τιμές συχνά δυσανάλογες προς την ποιότητά τους, αλλά και η επιθυμία (κυρίως από τη μεριά της νύφης) για ανούσια επίδειξη έχουν μετατρέψει το γάμο σε ένα πανηγυράκι ματαιοδοξίας και σπατάλης, όπου όλα γίνονται για το "φαίνεσθαι".

 
Τελευταία άρθρα