fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

«Gig in the Sky»

31 Ιανουαρίου 2007 | 10:22 π.μ.

Η σειρά WALKMAN της Sony Ericsson και ο Jamiroquai στα ύψη!

Ξεχάστε το Glastonbury, το Benicassim ή το Woodstock. Η Sony Ericsson διοργανώνει την απόλυτη ζωντανή μουσική εμπειρία, 35.000 πόδια πάνω από το έδαφος!

Στο μοναδικό αυτό μουσικό γεγονός, που εύστοχα αποκαλείται «Gig in the Sky», θα εμφανιστεί το πολυβραβευμένο γκρουπ Jamiroquai, σε μια συναυλία που θα δοθεί αποκλειστικά για τους επιβάτες που θα ταξιδέψουν με το ειδικά σχεδιασμένο αεροσκάφος. Στις 27 Φεβρουαρίου, το γκρουπ θα ερμηνεύσει τις διεθνείς επιτυχίες τους Virtual Insanity και Cosmic Girl, καθώς και το πιο πρόσφατο Runway, σε ένα ξεχωριστό κοινό 200 καλεσμένων.

Η ανεπανάληπτη αυτή συναυλία θα απογειωθεί από το Μόναχο της Γερμανίας και θα προσγειωθεί στο Ελ. Βενιζέλος, όπου και θα πραγματοποιηθεί μια ακόμη συναυλία και ένα μοναδικό after-show prive party.

 

Η λίστα των καλεσμένων στο αποκλειστικό αυτό μουσικό γεγονός θα περιλαμβάνει fans των Jamiroquai και της Sony Ericsson από όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Εισιτήρια για την «Gig in the Sky» συναυλία, είναι διαθέσιμα από το δίκτυο καταστημάτων Γερμανός, μέσω σχετικών διαγωνισμών που θα πραγματοποιηθούν σε αυτά.

 

Όσοι πελάτες της Sony Ericsson δεν καταφέρουν να απολαύσουν τη συναυλία εν πτήση, θα έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν μέσω αποκλειστικού download που θα είναι διαθέσιμο μέσα από τις νέες συσκευές Walkman της Sony, μέσα σε αυτό το χρόνο.

Η συναρπαστική αυτή μουσική επιδιώκει να καταγραφεί στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες ως το «Highest ever Concert». Για το σκοπό αυτό, διαπιστευμένος επιτηρητής των Ρεκόρ Γκίνες θα επιβιβαστεί στο αεροσκάφος, για να παρακολουθήσει τη «Gig in the Sky» συναυλία και να κρίνει αυτή την προσπάθεια. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, η «Gig in the Sky» θα φθάσει στο μέγιστο προκαθορισμένο ύψος που έχει τεθεί και θα κατακτήσει το ρεκόρ Γκίνες.

 

Ο Jamiroquai

Ο Jamiroquai δήλωσε σχετικά: «Μπορεί να ονόμασα το άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες μου «High Times» (υψηλές στιγμές), αλλά δεν το περίμενα! Ανυπομονώ να δουλέψω πάλι με την Sony Ericsson σε αυτή την εξωπραγματική εμπειρία, να «εξαφανιστώ» πάνω από το έδαφος, στα 30.000 πόδια, σε μια συναυλία που ενδεχομένως να σπάσει όλα τα ρεκόρ. Δέστε καλά τις ζώνες ασφαλείας σας, δεν θα είναι μια εύκολη πτήση».

 

Η μεγάλη αυτή εκστρατεία θα συνεχίσει την επιτυχία που σηματοδοτεί το λανσάρισμα της τελευταίας σειράς των κινητών Walkman της Sony Ericsson, όπως τo W710, το W850 και το W950.

- Η πεντάχρονη κοινοπραξία είναι ηγέτης των μουσικών κινητών τηλεφώνων, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 15 εκατομμύρια τηλέφωνα Walkman παγκοσμίως, από την έναρξή της τον Αύγουστο του 2005, ενώ πλέον είναι και ο 4ος μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητών παγκοσμίως.

 

 Sony Ericsson  W950

Με μνήμη πάνω από τέσσερα γίγα (αρκετή για έως 4.000 εγγραφές), το W950, το τελευταίο μοντέλο τηλεφώνου Walkman επιτρέπει στους καταναλωτές να μεταφέρουν, να ακούν και να μοιράζονται την ψηφιακή μουσική τους εν κινήσει.

 

 Η Sony Ericsson δημιούργησε ένα ολόκληρο ηχοσύστημα από μοναδικές εφαρμογές, όπως το TrackID, δωρεάν υπηρεσία μουσικής αναγνώρισης, επώνυμα headsets και αξεσουάρ που μπορούν να υποστηρίξουν τη μουσική ποιότητα που προσφέρουν τα κινητά Walkman και που αποτελούν τον ιδανικότερο τρόπο για να ακούει κανείς μουσική εν κινήσει.

 

 

Το WALKMAN είναι εμπορικό σήμα της Sony Corporation

 

Η Sony Ericsson Mobile Communications προσφέρει στην παγκόσμια αγορά κινητά τηλέφωνα, αξεσουάρ και PC κάρτες που βασίζονται σε τεχνολογία αιχμής και ενσωματώνουν πλούσια χαρακτηριστικά και πρωτοποριακές δυνατότητες. Ιδρύθηκε το 2001 μετά από την κοινοπραξία των εταιριών  Sony και Ericsson, και έχει έδρα το Λονδίνο. Η επιχείρηση απασχολεί περίπου 7.000 άτομα παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών της ΝΑ Ευρώπης, την Ιαπωνία, την Κίνα και την Αμερική. Η Sony Ericsson γιόρτασε την 5η επέτειο της έναρξης της κοινοπραξίας την 1η Οκτωβρίου 2006.

 

Return to category
 
Τελευταία άρθρα