fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Μια προσιτή πολυτέλεια για όλους!

15 Μαΐου 2007 | 09:33 π.μ.

Palm Treo 680

  Το νέο Palm TreoTM 680 παρουσιάζεται στην ελληνική αγορά και αποτελεί την οικονομική επιλογή, για τους πιο απαιτητικούς χρήστες smartphones, με όλα τα smartphone χαρακτηριστικά.

Το Palm TreoTM 680 είναι το πρώτο smartphone της Palm που εισάγεται στην Ελλάδα και αποτελεί την ιδανική λύση για επαγγελματίες καθώς συνδυάζει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου κινητού τηλεφώνου αλλά και ενός πρακτικού PDA.

Το Palm TreoTM 680  διατίθεται με το λογισμικό Palm OS , αναγνωρισμένο τόσο για την ευκολία στη χρήση του, καθώς και για τις user friendly καινοτομίες του.

Επιπλέον χαρακτηριστικά
Το Palm TreoTM 680 προσφέρει χαρακτηριστικά που το καθιστούν τον απαραίτητο συνεργάτη, συμπεριλαμβανομένων:

World Phone: GSM/ GPRS/ EDGE, Quad band
o Πρωτοποριακή οθόνη: ευρεία TFT, οθόνη αφής, ιδανική για την ανάγνωση emails, κειμένων, εικόνων και video
 Προσθήκη μνήμης: μπορεί να προστεθεί μνήμη χωρητικότητας μέχρι 2GB με κάρτα επέκτασης μνήμης
Επεξεργασία αρχείων: ο χρήστης μπορεί εύκολα να επεξεργαστεί αρχεία Microsoft Word, Excel, Powerpoint και να διαβάσει PDF
Εμπλουτισμένη υπηρεσία email και messaging: το Exchange ActiveSync μπορεί να συγχρονίσει το τηλέφωνο όχι μόνο με το ημερολόγιο ή τα email αλλά και με τις επαφές. Με βελτιωμένες δυνατότητες στα SMS και MMS προσφέρει μοναδική εμπειρία στην επικοινωνία.

Βελτιωμένος Web Browser: Ο Blazer 4.5 browser επιτρέπει γρήγορο σερφάρισμα στο internet .
MP3 player: οι χρήστες μπορούν να “κατεβάζουν” μουσική και να την αποθηκεύουν στην κάρτα μνήμης.
o Bluetooth 1.2: οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν, ασύρματα με άλλες bluetooth συσκευές, και αξεσουάρ για μεγαλύτερη ευκολία.

Το Palm TreoTM 680 εισάγεται από την IntelliSolutions και διατίθεται από παρόχους κινητής τηλεφωνίας και εξειδικευμένα δίκτυα καταστήματων.

 

Η IntelliSolutions εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών ολοκληρωμένων λύσεων λογισμικού, επιχειρηματικής συμβουλευτικής και εκπαίδευσης. Η εταιρεία στελεχώνεται από επιστήμονες με εκτενή πείρα στην Ελληνική και διεθνή αγορά και συσσωρευμένη εργασιακή εμπειρία στις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες πληροφορικής παγκοσμίως, ενώ απευθύνεται στην αγορά των Τραπεζικών/ Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών, των Τηλεπικοινωνιών, καθώς και της Βιομηχανίας/Εμπορίου, παρέχοντας το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών ενός έργου, από την ανάλυση απαιτήσεων και το στρατηγικό σχεδιασμό έως την εκπαίδευση στελεχών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις λύσεις της IntelliSolutions, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.intellisolutions.gr.

 

Η Palm, Inc., leader στο χώρο του mobile computing, φροντίζει, μέσω της παροχής των τελευταίων και εύχρηστων τεχνολογιών που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της, να δίνει στους πελάτες της τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης στα προσωπικά και σημαντικά δεδομένα τους καθώς επίσης και τη δυνατότητα να τα ανταλλάσσουν και να τα διαμοιράζονται. Στα προϊόντα της εταιρείας για ιδιώτες και επαγγελματίες συμπεριλαμβάνονται τα smartphones της σειράς Palm TreoTM, οι υπολογιστές χειρός PALM , τα Palm LifeDriveTM , αλλά και λογισμικό, υπηρεσίες και αξεσουάρ.

 

icon Προσθήκη Σχόλιου

Μια προσιτή πολυτέλεια για όλους!


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

 
Τελευταία άρθρα