fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία και Κινητή Τηλεφωνία

14 Ιουνίου 2007 | 06:26 μ.μ.

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση-συζήτηση που οργάνωσε ο Δήμος Κηφισιάς σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο με θέμα «Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία και Κινητή Τηλεφωνία: Μύθοι και Αλήθειες».
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Νίκος Χιωτάκης στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε για μια ακόμη φορά ότι ο Δήμος είναι κατά των κεραιών κινητής τηλεφωνίας και πάντα βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών.
Παράλληλα κατόπιν ενεργειών και έντονων παρεμβάσεων  απομακρύνθηκε η κεραία κινητής τηλεφωνίας από την οδό Παραδείσου.
Στην εκδήλωση έγινε μια απόπειρα επιστημονικής προσέγγισης σ’ ένα θέμα που απασχολεί εναγωνίως όλους τους πολίτες: Βλάπτουν ή όχι οι κεραίες κινητής τηκεφωνίας;

Ομιλητές ήταν ο Υφυπουργός Υγείας ιατρός κ. Αθ. Γιαννόπουλος οι Καθηγητές του ΕΜΠ κ.κ. Π. Κωττής, Κ. Νικήτα, Δ. Κουτσούρης, και οι Α. Παπαχριστόπουλος και Κ. Διάκος. Συντονίστρια της συζήτησης ήταν η κα Δήμητρα Μουτζούρη, Πολιτικός Μηχανικός – Δημ. Σύμβουλος Κηφισιάς.

 Στην κατάμεστη αίθουσα του αμφιθέατρου «Άγγελος Γουλανδρής» του Κέντρου «Γαία»-Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας παρέστησαν η πρόεδρος του Μουσείου Γουλανδρή κα Νίκη Γουλανδρή, ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου κ. Α. Καρράς, ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Λ. Ρακιντζής,  ο Πρύτανης του ΕΜΠ κ. Μουτζούρης, ο Πρόεδρος του Εθνικού Αστεροσκοπείου κ. Ζερεφός, ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και αντιπρόεδρος του ΟΚΑΝΑ κ. Χούλης, ο Πρόεδρος της Greenpeace κ. Βερνίκος,  η βουλευτής της ΝΔ κα Κατερίνα Παπακώστα, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Υπερνομαρχία Δράσης» Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Αργύρης Ντίνόπουλος, η Αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου κα Κατερίνα Αδαμοπούλου και οι πολιτευτές της ΝΔ κ.κ. Δαμιανός και Καραθάνος.

icon Προσθήκη Σχόλιου

Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία και Κινητή Τηλεφωνία


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

Έγραψε ο/η ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ / 30 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 π.μ.

Πρεπει να ενημερώσετε τους αναγνώστες σας ότι την κεραία της οδού Παραδείσου 7,την απομάκρυνε η επιτροπή των κατοίκων με επικεφαλής την κα ΕΛΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΥΛΟΥ μετά από δυναμικούς αγώνες και την αρωγή του ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.Στην εκδήλωση που οργάνωσε ο ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ στις 11-7-2007,στο κέντρο ΓΑΙΑ του ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ,παρεβρίσκονταν δυναμικά η επιτροπή και οι 305 οικογένειες πέριξ της οδού ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ 7.Από αυτή την επιτροπή δημιουργήθηκε ο Σύλλογος KΗΦΙΣΙΑ-S.O.S που θα συνεχήσει δυναμικά την απομάκρυνση των 51 κεραίων από τον ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.Σας ευχαριστώ.www.kifissia-sos.gr

Έγραψε ο/η ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ / 3 Οκτωβρίου 2007 στις 5:46 μ.μ.

Σήμερα 3-10-2007 άλλη μία κεραία κινητής τηλέφωνιας κατέβηκε στη οδό ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ 14 στην ΚΗΦΙΣΙΑ μετά από εντονότατες πιέσεις των κατοίκων καί του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑ SOS.Επιτέλους ευαισθητοποιήθηκαν οι υπεύθυνοι των εταιρείων κινητής τηλεφωνιας μπροστά στις διαμαρτυρείες των πολιτών.

Έγραψε ο/η Jack Nicholson / 25 Οκτωβρίου 2007 στις 4:32 μ.μ.

Ωραία λοιπόν να κατέβουν και οι 51 κεραίες κινητής τηλεφωνίας απο την Κηφισιά, ενδεικτικά σας ενημερώνω ότι απο το Μαρούσι κάθε έτος γίνονται > απο 500,000,000 κλήσεις κινητών ενώ αντίστοιχο νούμερο είναι και της Κηφισιάς, εφόσον όλες οι κεραίες απεγκατασταθούν μπορεί να μας πεί ο σύλλογος ΚΗΦΙΣΙΑ SOS πως θα επικοινωνούν μέσω κινητών χωρίς κεραίες οι Κηφισιώτες ?????, τα κινητά δεν θα λειτουργούν στα 2 Watt και θα έχουν συνέχεια αναζήτηση δικτύου. Περιμένουμε απάντηση, μην αρχίσουν να ρητορεύουν, λύση στο πρόβλημα που θα δημιουργηθεί έχουν?


Έγραψε ο/η ΚΗΦΙΣΙΑ SOS / 25 Οκτωβρίου 2007 στις 7:09 μ.μ.

Ο Σύλλογος Κηφισιά S.O.S ενημερώνει τον αγαπητό φίλο ότι,δεν είμαστε κατά της τεχνολογίας αλλά έχουμε λύσεις επιστημονικά τεκμηριομένες βασισόμενες σε μοντέλα άλλων ευρωπαικών χώρων που μπορούν να λειτουργήσουν και στην ΚΗΦΙΣΙΑ που πραγματικά αγαπάμε.Προτείνουμε να απομακρυνθούν οι κεραίες από το οικιστικό ιστό της πόλης μας και συγκεκριμένα άμεσα αυτές που βρίσκονται δίπλα σε σχολεία,νοσοκομεία,κλινικές,παιδικούς σταθμούς,παιδικές χαρές και χώρους άθλησης σύμφωνα και με τον καινούργιο νόμο.Για καλύτερη ενημέρωση του κοινού για τις θέσεις του συλλόγου μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να συμμετέχει στις ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ.

Έγραψε ο/η Jack Nicholson / 29 Οκτωβρίου 2007 στις 5:41 μ.μ.

Εννοείτε ότι στο εξωτερικό υπάρχει τεχνολογία που οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας λειτουργούν εκτός πόλεων ? Δηλαδή οι δικές μας χρησιμοποιούν απαρχαιωμένο σύστημα? Απ' ότι γνωρίζω τα συστήματα των εταιρειών GSM900 και DCS1800 καθώς και 3G 2100 είναι οι τελευταία τεχνολογία στην κινητή τηλεφωνία ενώ στο εξωτερικό υπάρχουν κεραίες εντός πόλεων, έχω και μία φωτογραφία μέσα στο κέντρο του Salzburg Αυστρίας την οποία δεν μπορώ να την επισυνάψω. Η κινητή τηλεφωνία εξ' όσων γνωρίζω δεν είναι ραδιοφωνία ή τηλεόραση που μπορούν να εκπέμπουν με κεραίες 2,000 - 100,000 Watt!! απο πάρκα κεραιών διότι αν τοποθετηθεί μια κεραία π.χ απο τον Υμηττό η οποία θα 'βλέπει' την Αθήνα τότε θα μπορούν να μιλήσουν μόνο 60 συνδρομητές ταυτόχρονα σε όλη την Αθήνα. Λάβετε υπ' όψη ότι αυτή τη στιγμή ταυτόχρονα μιλάνε > 150,000 άτομα σε όλη την Ελληνική επικράτεια σε όλα τα δίκτυα ταυτόχρονα είναι δυνατό αυτά τα 150,000 άτομα με κεραίες εκτός πόλεων να γίνουν 1000? Όι υπόλοιποι 149,000 δεν θα μιλάνε? Ιδιαίτερα ενδιαφέρον το σύστημα αυτό που λέτε αλλά βάσει βιβλιογραφίας που γνωρίζω και με βάση τις λίγες σχετικές γνώσεις που έχω δεν μπορώ να αντιληφθώ ποιό είναι το Ευρωπαϊκό σύστημα που εφαρμόζεται όπως λέτε. Σε κάθε περίπτωση όταν το παρουσιάσετε θα έρθω να το δώ απο περιέργεια διότι μου φαίνεται πρωτοφανές.

Έγραψε ο/η Jack Nicholson / 29 Οκτωβρίου 2007 στις 5:46 μ.μ.

Επίσης σε ότι αφορά τη νομοθεσία που αναφέρεσθε ο νέος νόμος 3431/2/2006 δεν απαγορεύει την εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας κοντά σε σχολεία αλλά θέτει ανώτατα όρια εκπομπής τους αυτηρότερα απο αυτά της Ε.Ε τα οποία όμως ούτως ή εάλλως ούτε κατά παρασάγγας οι εκπομπές των κεραιών κινητής τηλεφωνίας δεν τις προσεγγίζουν.

Start text
-Περαιτέρω, κατ’ εφαρμογή της αρχής της προφύλαξης, καθορίζει ελάχιστη απόσταση από χώρους συγκέντρωσης ευπαθών ομάδων (σχολεία, γηροκομεία κλπ), εντός της οποίας τα όρια εκπομπής των κατασκευών κεραιών μειώνονται ακόμη περισσότερο, σε τρόπο ώστε αυτά να καθίστανται περαιτέρω αυστηρότερα, και να περιορίζονται μόλις στο 60% εκείνων, που ισχύουν παγκοσμίως.
End text

Έγραψε ο/η Joseph Goebbels / 18 Δεκεμβρίου 2007 στις 6:11 μ.μ.

Φίλε Jack, δεν χρειάζεται να στείλεις τη φωτογραφία, την έχουμε από ένα τρισέλιδο "άρθρο" της Cosmole, από την έγκριτη φυλλάδα ερmής του αμαρουσίου. Οπως έχουμε και τη συνέχεια του αυθόρμητου κειμένου σου από το ίδιο "άρθρο". Απλώς εσύ έχεις το πρωτότυπο.

Το τί θα κάνει η εταιρεία, όταν δεν έχει πια κεραίες μέσα στα σπίτα, δίπλα στα σχολεία και τα νοσοκομεία, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! Το μικρό μου μυαλό δεν μπορεί να σκεφτεί τόσο πολύπλοκα ζητήματα, ούτε να προτείνει λύσεις. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να προστατεύσω τα παιδιά μου και την υγεία μου.

Jackie, μην αρχίσεις τώρα να λες για "δεν έχει αποδειχθεί τίποτα", βασισμένος σε μεταφρασμένα κείμενα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και άλλα τέτοια... Στείλε το καλύτερα σε καμία φυλλάδα, μπας και το δημοσιεύσει.

Έγραψε ο/η Δημοσιογράφος / 19 Δεκεμβρίου 2007 στις 9:33 μ.μ.

Τι του λες τώρα... τώρα τον πίνει τον καφέ της παρηγοριάς, που του σέρβιραν στη Φαιστού! Εννοώ την παράνομη κεραία που κατεδάφισαν σήμερα! Βλέπε: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=710819

Έγραψε ο/η PANATTIKI EPITROPI - PANATTIKI PROTOVOULIA / 21 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:01 π.μ.

SYGXARITIRIA GIA TIN KATEDAFISI APO http://panattiki.ath.cx
OLO TETOIA.

Έγραψε ο/η Απιστος Θωμάς / 27 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:11 π.μ.

Μπορεί μια κρατική εταιρεία, εισηγμένη στο χρηματιστήριο, να παρανομεί προκλητικά δηλώνοντας επιπλέον ότι "σε εμάς δεν έχουν ισχύ οι νόμοι";

ΝΑΙ, αισχρό παράδειγμα είναι η Cosmole στην περίπτωση του προκλητικά παράνομου και αυθαίρετου σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας της Φαιστού 37 στην Κηφισιά. Κάποια στιγμή μέσα στο 2005, εγκατέστησαν νύχτα και καλοκαίρι 3 κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην ταράτσα ενός χαμηλού διόροφου σπιτιού, ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ή ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ!!! Οι κεραίες και τα θηριώδη μηχανήματα ήταν καλυμένες μέσα σε ψευτοκαμινάδες, πέργκολα κλπ. Οι γείτονες το ανακάλυψαν ΤΥΧΑΙΑ το Μάιο του 2007.

Από τότε, η Cosmole:
1. εγκατέστησε κάμερες στραμένες προς το δρόμο για να παρακολουθούν τις κινήσεις των γειτόνων,
2. έστειλε πληρωμένους μπράβους με πολιτικά να φυλάξουν το χώρο τρομοκρατώντας τη γειτονιά (υπάρχουν τα στοιχεία τους),
3. πλήρωσε εταιρεία security για να προσέχει τις κεραίες,
4. έστειλε υπάλληλο της για να καταστρέψει τις ταμπέλες διαμαρτυρίας (υπάρχουν τα στοιχεία του),
5. ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ παύσης λειτουργίας,
6. απείλησε το νομικό εκπρόσωπο των κατοίκων με αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση (υπάρχουν μάρτυρες),
7. εκφόβισε, απείλησε και κυνήγησε με κάθε νομικό μέσο τους δημόσιους λειτουργούς και υπηρεσίες για να μην κάνουν σωστά τη δουλειά τους
8. ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΕΡΑΙΑ!!!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΡΟΣΩΠΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, οι παρανομίες γίνονται από υπάλληλους με ΑΓΝΟΙΑ των μετόχων της εταιρείας! Οι ευθύνες εντοπίζονται σε συγκεκριμένα άτομα, από διαφορετικά τμήματα της εταιρείας, που συνέστισαν ομάδα για τη συντέλεση της συνεχιζόμενης παρανομίας.

Έγραψε ο/η keraies / 30 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:50 π.μ.

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!! Διαβάστε το σημερινό άρθρο της Ελευθεροτυπίας:
http://www.enet.gr/online/online_print?id=21676384

Έγραψε ο/η keraies / 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:42 μ.μ.

Eνημερωτικό κείμενο για τις Νόμιμες διαδικασίες απομάκρυνσης κεραίας κινητής τηλεφωνίας:
http://keraies.files.wordpress.com/2008/01/keraieswordpresscom_v02.pdf

http://keraies.wordpress.com/

Έγραψε ο/η Αστέρης Γιάνναρος / 9 Φεβρουαρίου 2008 στις 7:03 μ.μ.

Ενα ιστολόγιο για κεραίες, κιντητή τηλεφωνία και ηλεκτρομαγνητική ρύπανση γενικότερα είναι αυτό.

http://em-pollution-gr.blogspot.com/

Ο Αστέρης Καλός έχει γράψει πολλά για το θέμα.

Είναι το μοναδικό ιστολόγιο για ηλεκτρομαγνητική ρύπανση που έχουμε στην Ελλάδα γραμμένο απο πολυ-επιστήμονα του εξωτερικού.

Έγραψε ο/η Γείτονας / 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 7:00 μ.μ.

το ιστολόγιο είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλό! Αναφέρει και έναν απλό και φτηνό τρόπο για να προστατέψουμε το σπίτι μας αν έχουμε κεραία απέναντι. Δεν είναι κομψός τρόπος, αλλά εξουδετερώνει τις κεραίες σε σημείο που να υποχρεώνει τις εταιρείες να τις κατεβάσουν...

http://em-pollution-gr.blogspot.com/

Έγραψε ο/η Νέα κείμενα / 5 Μαρτίου 2008 στις 8:45 π.μ.

Νόμιμες διαδικασίες απομάκρυνσης κεραίας κινητής τηλεφωνίας
http://keraies.files.wordpress.com/2008/03/keraieswordpresscom_v02.pdf

Τρόποι ανακάλυψης κεραιών κινητής τηλεφωνίας
http://keraies.files.wordpress.com/2008/03/no-place-to-hide_v01.pdf

Κεραίες Κινητής Τηλεφωνίας
http://keraies.wordpress.com/

Έγραψε ο/η ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ SOS / 16 Μαρτίου 2008 στις 2:20 μ.μ.

Ο Σύλλογος ΚΗΦΙΣΙΑ SOS σας ενημερώνει ότι στον ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ έχουν απομακρυνθεί 5 κεραίες κινητής τηλεφωνίας:WIND-ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,WIND-ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ,VODAFONE-ΕΧΙΝΟΥ,COSMOTE-ΕΠΤΑΝΥΣΟΥ,COSMOTE-ΦΑΙΣΤΟΥ σε διάστημα 9 μηνών.Βρίσκονται στη διαδικασία απομάκρυνσης άλλες 11 κεραίες στην Κηφισιά και ελπίζουμε να φύγουν περισσότερες όχι γιατί είμαστε κατά της τεχνολογίας το αντίθετο αλλά γιατί είμαστε κατά της ασύδωτης τοποθέτησης των κεραιών κοντά σε μέρη που και ο Νόμος 3431/2006 προστατεύει.Ο Σύλλογος ΚΗΦΙΣΙΑ SOS και ο ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ξεκινούν ένα πιλοτικό πρόγραμμα για την σωστή τοποθέτηση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε συνεργασία με έγκριτους επιστήμονες και διακεγκριμένους νομικούς ώστε οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας να πράξουν το σωστό.Θα διοργανωθούν ημερήδες για την σωστή ενημέρωση του κοινού και ετοιμάζετε το πρώτο πόρισμα από την ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ και τον Σύλλογο ΚΗΦΙΣΙΑ SOS που συμετέχει για τη σωστή τοποθέτηση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στον ΔΗΜΟ μας.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήτε με το e-mail του Συλλόγου:lenastr3@otenet.gr

Έγραψε ο/η Γιώργος Βέλτσος / 18 Μαρτίου 2008 στις 3:45 μ.μ.

ξεκινήστε με μαθήματα ωρθωγραφοίασ και ελλυνεικών

Έγραψε ο/η ΚΗΦΙΣΙΑ S.O.S / 18 Μαρτίου 2008 στις 7:41 μ.μ.

TO ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Ή Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ;ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.......ΣΤΕΙΛΤΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ!!!!!!!!

Έγραψε ο/η Φίλος / 18 Μαρτίου 2008 στις 8:29 μ.μ.

Σιγά ρε "Βέλτσο", εγώ λέω να μας μάθεις εσύ γράμματα και να σου μάθουμε εμείς τρόπους για να κατεβάζεις κεραίες!

Έγραψε ο/η Peg Kitsi / 29 Απριλίου 2008 στις 6:33 μ.μ.

Τελικα απο όλη αυτη την αντιπαράθεση δε βγαζω ακρη.
Εργαζομαι και ζω στην Κηφισιά και λόγω της δουλειάς μου ταξιδευω τακτικα και σε πολλές Ευρωπαικές χώρες. Μαλιστα απο ενα παράθυρο της επιχειρησης που δουλευω φαίνεται και μια κεραια!!
Το θεμα ειναι οτι πουθενα εκτός Ελλάδος δεν βλεπω να γίνεται φασαρία για τις κεραίες.
Στο νετ , βρίσκω ευκολα αρθρα με υπογραφές επιστημόνων και οργανισμών που απενοχοποιούν τις κεραιες της κ.τ.
Οσο όμως και αν ψαχνω δεν βρίσκω τα αντιθετα. Μελετες , ανακοινώσεις κλπ (ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΕΣ) που μιλώντας για μια εστω συγκεκριμένη κεραία να λενε....''ΒΛΑΠΤΕΙ ΔΙΌΤΙ ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΕΤΟΎΤΟ!!!!''
Αρθρα τοπικών εφημερίδων ....πολλά και μαλιστα με πηχιαιους πιασσαρικους τίτλους.
Ρεπορταζ με φουκαραδες γεροντακια να λενε οτι η γειτονια πεθαίνει...πολλά. Κοντευω να πιστεψω οτι στην Κηφισια δεν εχουμε άλλο κοινωνικό η υγειας πρόβλημα παρα μόνο των κεραιων.

Μηπως ο συλλογος Κηφισια SOS εχει καποιο λινκ να δουμε λιγο και τις ''ΑΠΟΔΕΙΞΕΙς''
Εχει δημοσιευθει σε καποιο φυλλο εφημεριδας που να λεει οτι '' η κεραια ΤΑΔΕ στην οδο ΔΕΙΝΑ κανει κακο διοτι ΑΥΤΟ!!????
Ενημέρωση ζητω!!!

Βρε παιδια , σαν οικονομολογος και οχι τεχνικος εγω ξερω οτι
1. Χωρις κεραιες και αυτα τα κινητα διαβολακια που ΟΛΟΙ κουβαλαμε ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ
2. Ο κοσμος πεθαίναι απο το νεφος , τα μικροσωματιδια , ΤΟ ΕΞΑΣΘΕΝΕς ΧΡΩΜΙΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ , τα μεταλαγμένα , τον ηλίθιο τροπο που οδηγούμε....πραγματικα προβλήματα , χειροπιαστα.....γιατι τοσος θορυβος με την κ.τ??
3. Εχετε παρει χαμπάρι οτι το ''ηλεκτρομαγνητικο νέφος'' απο ADSL , MODEM , ROUTER , ασυρματες συσκευες , καναλια τηλεορασης κλπ κλπ κλπ....ειναι παρασαγγας μεγαλυτερο απο το της κ.τ.? Δεν το λεω εγω , καποιος καλος κυριος του ΕΜΠ το λεει σε σχετικό site.

Μαζι και εγω ρε παιδια να φωναξουμε αν ειναι τοσο κακο....αλλα ......ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ/??....ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!!

Έγραψε ο/η Νικολάκης Παπαφιλύκος / 30 Απριλίου 2008 στις 9:38 μ.μ.

Ψάξε λίγο περισσότερο πολυταξιδεμένε οικονομολόγε...

ίσως να θέλεις να διαβάσεις και τις πηγές στην αγωγή των κηφισιωτών εναντίον της cosmote για παράνομη κεραία

α ναι, ο κόσμος μπορεί να πεθαίνει από όλα αυτά που λες, αλλά πεθαίνει και από τις κεραίες.

Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και οι επιπτώσεις της

Βαθμός Επικινδυνότητας Κεραιών Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας

Έγραψε ο/η Peg Kitsi / 30 Απριλίου 2008 στις 11:23 π.μ.

Kalimera Nikolaki

Κατ αρχην ''πολυταξιδεμένος'' οχι.......''πολυταξιδεμένη'' ναι!

Καλά μου τα λές αλλα οσο και αν ψαχνω βρισκω πολεοδομικές μονο παραβάσεις και αγωγές εξ αυτών.
Επίσης βρίσκω γενικα σχόλια περι επικυνδυνοτητας καποιων τυπων κεραιών.

Αλλο αναζητώ
Υπαρχουν στοιχεία για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕς κεραίες???
Οι -καλως η κακως - φωνασκόντες , κατά συγκεκριμένων κεραιών επιτίθεντε.....γιατί?
που βρίσκουν τα στοιχεία?....να τα βρω και εγω.
Κανένα link βρε αδελφέ!

Και για να μην κατηγορηθω για γενικολογία και εγω.....ας πουμε για την κεραια που βλεπω...κεντρο καρακεντρο....στην Κηφισιας.....στα σουβλακια κοντα....ονοματα ας μη λέμε!!!!....η ακόμα για τον ΟΤΕ...που η ταράτσα του ειναι γεμάτη κεραιες και μικροκυμματικά πιάτα!!!!....εκει να δείτε ακτινοβολία!!!
Μιας και το λέμε........για τον ΟΤΕ φωνάζει κανεις?????

λοιπον???

Έγραψε ο/η Νικολάκης Παπαφιλύκος / 30 Απριλίου 2008 στις 11:34 π.μ.

Κεραία της Τερπάνδου στον Νέο Κόσμο: 13 άτομα με καρκίνο σε 15 χρόνια, έχει χαθεί το μέτρημα από τους θανάτους
Κεραία της Χαρ. Τρικούπη στην Κηφισιά: 10 άτομα με καρκίνο σε 11 χρόνια, 5 θάνατοι
Κεραία της Κόδρου στην Κηφισιά: 3 άτομα με καρκίνο
Κεραία της Αρεως στην Κηφισιά: 1 άτομο με καρκίνο

Για όλα αυτά φυσικά φταίει το νέφος και τα μεταλλαγμένα, καλή μου τουρίστρια

Έγραψε ο/η Peg Kitsi / 30 Απριλίου 2008 στις 1:02 μ.μ.

Καλησπέρα Νικολάκη

ευτυχώς που αυτες οι σελίδες ειναι Δημόσιες και ελπίζω τις διαβάζει πολύς κόσμος.
Ουτε υπέρμαχος των κεραιών ειμαι , ούτε των μεταλλαγμένων.

Με εντυπωσιαζει όμως το γεγονος , ότι οσοι εχουν την ευγενή καλοσυνη να απαντούν , δεν μιλανε ποτε για την ταμπακιερα.
Ξαναλέω
Υπάρχει μια ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ που να ενοχοποιει ΜΙΑ κεραία???????????
Που ????
σε ποιο ιδρυμα?
σε ποιό οργανισμό?????
σε ποιο γραφείο???????
σε ποια ιστοσελίδα????????

Νικολάκη , δεν σου παω κοντρα....ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΕΛΩ.....φωνές στο στυλ ανένταχτης αριστερας , του τυπου παιθαινει ο κόσμος , και τον κόσμο προσβάλουν και κανένα εχεφρονα ανθρωπο δεν πειθουν.
Στη Ναξο απ όπου και κατάγομαι , τα τελευταια 5 χρόνια , μόνο στη χωρα εχουν πεθάνει 28 άτομα απο καρκίνο.
Λεει κατι αυτο????

Νικολάκη ΔΕΝ ειμαι τουριστρια.....και η παρουσα ιστοσελίδα μαλλον δεν προσφέρεται για ειρωνίες. Εχεισ καποιο κομματακι ενημέρωσης να μου δωσεις.....?
Θα σε ευχαριστήσω.
Δεν εχεις?.....συστησε μου ενα ιστότοπο που μπορω να βρω βρε αδελφέ

Peg......oxi toyristria.

Έγραψε ο/η efialtis / 30 Απριλίου 2008 στις 1:15 μ.μ.

google it Peg:)
Tespa εγώ βρήκα αυτό
http://www.akrotiri-news.blogspot.com/2008/04/blog-post_373.html

και εδώ από το Υποργείο ανάπτυξης .... (για να είσαι και σίγουρη αντικατέστησε και την λέξη "μπορει" & "υπάρχει η πιθανότητα" με τη λέξη "σίγουρα")
http://www.eeae.gr/gr/docs/president/_KINHTA-final.pdf

Έγραψε ο/η Peg Kitsi / 30 Απριλίου 2008 στις 1:29 μ.μ.

Ευχαριστω εφιάλτη.

Τα κειμενακια αυτα τα εχω βρει προ πολού.
Το βιβλιαρακι μου το έστειλε αμέσως η ΕΕΑΕ μόλις το ζήτησα (ειδες αμα δουλευει το Δημόσιο)
Εγω φωνάζω και ξοδευω το χρόνο μου , γιατι με εχουν πρηξει τα καναλια , οι συλογοι και οι τοπικες μας εφημεριδες για τις ΄΄κεραιες του θανάτου'' στην πόλη μας.

Για τους κατεστραμενους δρόμους του θανατου κουβεντα.
Φιλε μου
ψαχνω μια μελέτη που να λει.....
Η κεραια της Κοδρου κανει αυτο...
Η κεραια του νεου Κόσμου κανει αυτο....
η κεραια της Χ. τρικουπη κανει αυτο....
Η κεραια του Κατσι..... κανει αυτο!!!!!

Αυτο δε βρίσκω εφιάλτη μου και γι αυτο εκνευριζομαι kai ξοδευω το χρονο μου εδω...
Πχι καλε μου φίλε , δεν θα αλλάξω ουτε μια λεξη απο το κείμενο που υποδυκνυεις. Το πάιρνω οπως ειναι , με τα ΙΣΩΣ και τα ΜΠΟΡΕΙ.
Αλλά με τα ισως και τα μπορει δε βγαινω στο δρομμο!!!!
Στατιστικές θανατων , που ουτε αποδυκνυουν τιποτα ουτε διαφέρουν απο αντιστοιχες άλλων περιοχών.....ΠΟΛΛΈΣ!!!

Φιλια
Peg

Έγραψε ο/η Νικολάκης Παπαφιλύκος / 30 Απριλίου 2008 στις 4:40 μ.μ.

Καλη μου peg, θέλεις αποδείξεις ότι πχ η κεραία του κατσι... κάνει περισσότερο κακό από τις κρέπες του ξαδέλφου του ή ότι η κεραία της κερασιω... έχει "σκοτώσει" τόσους ή ότι η κεραία του λασκα... προκαλεί "καρκίνο".
Δίκαιο αίτημα ... τα λέμε σε 25 χρόνια. Μέχρι τότε, ψάχνε να βρεις τί προκαλεί τον καρκίνο στο internet, και ίσως κερδίσεις το Nobel ιατρικής.

Αν παρόλα αυτά ενδιαφέρεσαι πραγματικά, ίσως σου δείξουμε τις μελέτες του καθηγητή Μαργαρίτη που μέτρησε το επίπεδο η/μ ακτινοβολίας στα πανάκριβα σπίτια μας, σε πολλές περιπτώσεις. ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΕ, έλεγαν.

Μπορείς, αν θες, να δεις τις τεχνικές προδιαγραφές από ένα μέσο σταθμό βάσης κινητής τηλεφωνίας, ο οποίος έχει ισχύ 2.000 watt!

Η ακόμη να ψάξεις να βρεις πόσο περισσότερο καρκίνο προκαλούν τα marlboro light από τα camel light! Αν το καλοσκεφτείς αυτό που λες είναι ακριβώς το ίδιο!!! Ρωτάς πόσο κακό κάνουν οι συγκεκριμένες κεραίες.

Ισως επίσης, να σου δείξουμε και το πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων μας. Ακούς εκεί "ανένταχτη αριστερά", ξύπνα, στην Κηφισιά ζούμε!

Βλέπε στο
http://keraies.wordpress.com/
Τα άρθρα:
Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και οι επιπτώσεις της
Βαθμός Επικινδυνότητας Κεραιών Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας

και ρίξε και ένα βλέφαρο στο site του τμήματος ΚΥΤΤΑΡΙΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ξέρουν περισσότερα για τις βιολογικές επιδράσεις της η/μ ακτινοβολίας από τους ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ του ΕΜΠ)
http://kyttariki.biol.uoa.gr/

Έγραψε ο/η ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ SOS / 30 Απριλίου 2008 στις 5:52 μ.μ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΠΙΣΤΟΥ ΘΩΜΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΩΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΤΕ ΣΤΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ,ΤΗΣ ΑΜΙΓΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ,ΑΝΑΔΑΣΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΩΤΩΝ.ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΕ ΝΑ ΑΝΑΦΑΙΡΕΣΕ ΜΕ ΑΠΑΞΕΙΟΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ Η ΚΑΠΟΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ.ΩΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΗΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΤΗΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.ΜΠΕΣ ΣΤΟ SIDE ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Κου ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Α ΖΗΝΕΛΗ,antikeraia.gr ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΔΙΚΩΝ,Ημερίδα Ε.Ε.Τ.Τ.30-01-2007-Τομέας ΓΑΜΒ-Τμήμα Βιολογίας-ΑΠΘ,indy.gr Κρύβουν την αλήθεια-κεραίες κινητης τηλεφωνίας κινδινος για την υγεια.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΓΚΕΓΚΡΙΜΕΝΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.

Έγραψε ο/η Peg Kitsi / 30 Απριλίου 2008 στις 7:31 μ.μ.

Καλα το λέω
σαν την ανενταχτη αριστερά.

Ετσι κανουν ....ακριβώς. Θυμαστε τα παιδακια με το Ριζοσπάστη και τα κορίτσια με το ταγάρι?
Οποιος δε συμφωνει με τις απόψεις μας.......ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ!!!!

Δε συμφωνεις???
Εισαι ανάγωγη!!!
εισαι κοιμισμένη...ξυπνα!
δεν εχεις αρχές!!!.............λες και ανέφερα την οικογενειά σου εγω....Νικολάκη και Σύλλογε!!!

Τι ναπω....έλεγα μπας και επιτέλους βρω λίγη ενημέρωση....αλλά εσεις δε θέλετε συμπαραστάτες , οπαδούς θέλετε...αβουλους , πιστευοντες και μη ερευνώντες.
Ναι Νικολάκη
το αφιλτρο κανει πιο πολυ κακό απο το Camel light
ΓΙ ΑΥΤΟ και γραφει επάνω τι περιέχει!!
Αλλά το τι ''περιέχουν'' οι κεραιες μας ειναι μυστικό
Ακου λέει στα αρχεία του Συλλόγου!
Τόσο κρυφά είναι?

όλες οι Δημοσιέυσεις για ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΑ δικαστήρια μιλανε , αφού τα έχετε στα συρτάρια σας γιατι δεν τους κάνετε τόσα χρόνια μια δίκη να τους αλλάξετε τον αδόξαστο?

Οχι αγαπητοι......ο αγενης δεν ειναι αυτ΄΄ος που μιλάει για κακόμοιρους παπουληδες. Είναι αυτός η αυτοί (η) που βγαζουν τις φατσούλες τους στα κανάλια , να πουνε ότι στα γεράματα εχουν πονοκεφάλους
Αυτοί που βγάζουν τις πονεμένες κυρίες να πουνε στο λαο οτι χάσανε τρια αδέλφια.
Ρε παιδιά , κανατε καμμία βόλτα στις γειτονίες που λέτε??? Δεν θα πρέπει να υπάρχουν ανθρωποι χωρίς μαυρα ρουχα....μαλλον δε θα πρέπει να φοριέται άλλο χρώμα με τόσο θανατικό στην Κηφισιά..
Αν αποφασίσετε να βγάλετε απο τα εφτασφράγιστα συρτάρια τα αποδεικτικά στοιχεία , μιλάτε μου ξανά. Το e-mail moy ειναι φανερό .
Αλλιώς μιλάτε στους οπαδούς. Δόξα τω θεω στην Ελλάδα μας ειναι η πλειοψηφία.

α....και στα links που αναφέρετε , οι μονες ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ είναι για τις βλάβες που προκαλούν τα ΤΗΛΈΦΩΝΑ , οι συσκευές , στους ανεγκέφαλους που τα χρησιμοποιούν κολημένα στο αυτί τους. Για τις κεραίες μόνο ευχολόγια βλέπω. Οσο για τα 2000 watt . καποιον τεχνιτη ηλεκτρονικό θα γνωρίζετε. Δεν ειναι η ισχ'υς εκπομπης ''καλή μου''.....η εγκατεστημενη ισχύς των μηχανημάτων ειναι.....αλλα αντι άλλων δηλαδή!!!....Ο τεχνικός για τα κομπιουτερ στην εταιρεία έβαλε τα γέλια μόλις τον ρωτησα (ψαρωμενη ουσα ειναι η αλήθεια)
Ειδες καλή μου
μου πέταξες δυο σοβαροφανη επιχειρήματα και με ψαρωσες.
Ελπίζω εσυ η ιδια να μην τα πιστευεις.
Αν κάπου έχεις σπουδάσει , σίγουρα εχεις μάθει οτι το μονο αναποδεικτο αλλά και αυταποδεικτο στη ζωή ειναι ο θεός. Ολα τα άλλα ειναι μαθηματικά. Με ενδείξεις και αποδείξεις. ότι δεν αποδυκνυεται ανήκει και μένει στη σφάιρα του γραφικού.
Αν σας εχω κινησει την περιέργεια , γιατί σας ''κοντραρω'' τόσο
δηλώνω υπέυθυνα οτι ουτε υπάλληλος εταιρείας κ.τ είμαι , όυτε τα ''παιρνω'' απο καμμία τετοια.
Π΄ροσφατα έχασα τη μανούλα μου.....απο καρκίνο.Και το έψαξα παιδιά. Και τον Καραμπέτσο γνώρισα , και τον Μαργαρίτη και τον Μανιάτη στο Δημόκριτο και πολούς άλλους. Στην Ελλάδα δεν εβγαλα άκρη. Ετσι σαν τουρίστρια , Νικολάκη , έφτασα στη Σουηδία. Εκεί έμαθα.
Αν πραγματικά λαχταράτε για γνώση , καντε το ταξίδι. Αξιζει. Μην ακόυτε τον οποιονδηποτε να σας λέει ''στη σουηδία κανουν......'' ΠΗΓΑΙΝΤΕ!!!!!

Ευχομαι καλη δυναμη
καλές επιτυχίες και καλές εισπράξεις (δε μιλαω για λεφτά)
Ευχομαι ακόμα οι λίγοι που θα διαβάσουν αυτα , να καταλάβουν τι λέω.

και ειπαμε
μόλις ξεσφραγιστουν τα μυστικά φωνάχτε με
το υπόσχομαι μα την πίστη μουστο δρόμμο μαζί σας

Έγραψε ο/η Ο,τι να'ναι / 1 Μαΐου 2008 στις 9:44 μ.μ.

Peg, κάτι έχεις να χωρίσεις καλό μου κορίτσι με το Σύλλογο... Τί έγινε, κόβει ψηφάκια επειδή δείχνει την ανικανότητα της δημοτικής αρχής;

Peg, από την ορθογραφία σου, μάλλον απόφοιτη τεχνικού λυκείου είσαι κούκλα μου. Ισως και στο δρόμο να αγόρασες και ένα πτυχίο από τη Ρουμανία, αφού το ταξίδι από τη Νάξο για τη Σουηδία είναι μακρύ. Μπορεί να βολεύτηκες και σε μία θεσούλα σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, μάλλον στις δημόσιες σχέσεις της Γουίντ σε βλέπω. Τώρα που σας πήραν οι άραβες, πρέπει να κάνεις καλά τη δουλεία σου γιατί αντί για σεμινάρια στη σουηδία σε βλέπω να ξεσκατώνεις γκαμήλες στην έρημο!

Εύχομαι να έχεις κάποιον να σου διορθώνει τα κείμενα... και εύχομαι να μην είναι ο "τεχνικός για τα κομπιούτερ" αυτός. Αφού ξέρει τόσα πράγματα, ίσως να γνωρίζει ότι ο καραμπέτσος του δημόκριτου είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Θέλεις μήπως να σου αναλύσω το επαγγελματικό προφίλ ενός ΗλΜηχ; Τι ξέρουν για τις βιολογικές επιπτώσεις της Η/Μ ακτινοβολίας;

Μάλλον θα ξέρεις πως ένα κινητό τηλέφωνο έχει ισχύ εκπομπής περίπου 1 Watt, όταν το χρησιμοποιείς. Αν δηλαδή κάποιος “ανεγκέφαλος” όπως λες το χρησιμοποιεί κολλητά στο αυτί του θα πάθει όλα αυτά τα φρικτά που μας λένε οι επιστήμονες και ο καθηγητής Μαργαρίτης. Επιλογή του είναι και ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ!

Γιατί οι εγκληματίες εγκαθιστούν κεραίες ισχύος 2.000 Watt μέσα στα σπίτια; Σκέφτεσαι την αντιστοιχία σε ισχύ ηχείων; Εχω ηχεία 250 Watt στο σπίτι μου και ξέρω τι σημαίνει να παίζουν τέρμα. Φαντάζεσαι να είχα 2.000 Watt; Θα γκρέμιζα την περιοχή! Η νομίζεις ότι είμαστε τόσο αφελείς ώστε να πιστεύουμε πως κάποιος εγκαθιστά σύστημα ισχύος 2.000 watt για να εκπέμπει μόνο στα 100;

Αν τα κινητά αποδεδειγμένα προκαλούν καρκίνο, φαντάσου τι κάνουν οι κεραίες που έχουν 2.000 φορές παραπάνω ισχύ!!! Αν το κινητό που χρησιμοποιείς κολλητά στο αυτί σου σε σκοτώνει, φαντάσου να ζεις συνέχεια μέσα στην ακτινοβολία από κεραίες σε όλο σου το σώμα 24 ώρες το 24ωρο!!!

Λες ειρωνικά ότι η Κηφισιά έχει “ντυθεί στα μαύρα από το θανατικό” από τις κεραίες. Δεν έχεις δει τίποτε ακόμη! Το πείραμα της αντοχής μας στην Η/Μ ακτινοβολία μόλις ξεκίνησε!

Peg, μπορεί να σαρκάζεις τον άρρωστο και τον ηλικιωμένο, αλλά αν είχες πράγματι χάσει άνθρωπο από καρκίνο, θα σεβόσουν τον πόνο των συγγενών και των φίλων.

Έγραψε ο/η ARMAGEDON / 1 Μαΐου 2008 στις 1:11 π.μ.

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΛΥ Γ_____Η ΜΗΠΟΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΕ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ ΤΗΣ Π______ΑΣ

Έγραψε ο/η Lili / 1 Μαΐου 2008 στις 7:53 π.μ.

Με συγχωρειτε, δεν διαβασα τα σχολια σας, γιατι προσωπικα, με ενοχλουν οι προσωπικες βολες και σαν συντακτικο μελος με ενοχλει αφανταστα η ελλειψη σεβασμου στον κοπο μας, αλλα και η απουσια συνηδειτοποιησης οτι το fe-mail δινει στους αναγνωστες μια ευκαιρια να συμμετασχουν και να το ακανουν πιο ενημερωτικο, αλλα τελικα πολλοι βρισκουν ευκαιρια να χεσουν και να το κανουν φτηνο και αυτο με κανει να μην νιωθω καθολου περηφανη.

Εχπντας πει αυτο, θ απροσθεσω, οσον αφορα το θεμα, οτι στην Ευρωπη, οι ασφαλιστικες εταιρειες ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να ασφαλισουν τους πελατες για συνεπειες και επακολουθα των κινητων. Οποιος θελει ψαχνει να μαθει.
Καλο μηνα να εχουμε.

Έγραψε ο/η O,τι ναναι / 1 Μαΐου 2008 στις 8:40 π.μ.

Καλό μήνα Lili!

Αν και δεν συμμερίζομαι τις εκφράσεις του Αρμαγεδόνα, δεν μπορείς παρά να συμφωνήσεις ότι το σαρκαστικό στιλάκι “εγώ δεν ξέρω, διαφωτίστε με” που έχει υιοθετήσει η καλή μας peg, προκαλεί λίγο.

Κανείς δεν στρέφεται προσωπικά ενάντια της γιατί προφανώς δεν είναι αυτή που λέει και έχει ξεκάθαρα διαφορετική agenda από αυτή που δηλώνει.

Σίγουρα όμως δεν μπορεί να ειρωνεύεται ανθρώπους που έχουν χάσει δικούς τους από καρκίνο και να περιμένει να την υποδεχθούν κόσμια!

Έγραψε ο/η Peg Kitsi / 1 Μαΐου 2008 στις 10:32 π.μ.

Ευχαριστω θερμα για τα σχολια και τους χαρακτηρισμούς.
Ευχαριστω ακόμα που αποδυκνυετε οτι το επιπεδο σας ειναι τοσο χαμηλό που όταν απειλειται η οποια σας υπόσταση , η μόνη αντίδραση ειναι οι υβρεις.

Για μια ακόμη φορα και για οποιον ενδιαφερεται πραγματικα για συμπαραστάτες
το mail moy στη διαθεσή σας αλλά για πραγματική ανταλαγή αποψεων με μελέτες απο ιδρύματα και πραγματικόυς καθηγητές.

Οσον αφορά τη μικρή μου δυσλεξία , σας βεβαιώνω ότι δε στάθηκε εμόδιο για να παρω το πτυχίο μου με 10 , gia na me dextoyn sto LSE και για να κραταω αρκετά εκατομυρια τζίρου στα χερια μου

Στη μοναδικη ηρεμη φωνη που ακουστηκε εδω απαντω , ναι καλη μου Peg με λενε , η νονά μου με βαπτισε Πηνελόπη και το επωνυμό μου περίπου ετσι ειναι. Συγχωρεσε με που δε σου λεω αλλα , αλλα ο κυριος με τη μεγάλη έλειψη απο Γ------ ισως προσπαθησει να με βρει και να γινει φυσικα επικυνδυνος!!!.....αληθεια αυτο δεν το περιμενα

για αυτο και ''την κανω'' σε πιο ηρεμα και πολιτισμενα νερα και blogs...

Έγραψε ο/η Lili / 1 Μαΐου 2008 στις 3:07 μ.μ.

Ειμαστε ολοι υπευθυνοι για το πώς νιωθουμε απεναντια σε κατι που διαβάζουμε, είτε αυτο για σας είναι προκλητικό η για αλλον αδιαφορο, το θεμα ειναι να παιρνουμε ευθυνη των συναισθηματων μας αλλα και το πως πρατουμε βαση αυτων.
Θα σταθω μονο στην τελευταια φραση της Πεγκ.

Το fe-mail den ειναι μπλογκ και με την συμπεριφορα αυτη υποβιβαζετε τον χωρο στο επιπεδο καποιων μπλογκ και καποιων chat, και εμενα προσωπικα αυτο με λυπει. Θελω να πιστευω οτι οταν σκοτωνομαι να ερευνησω ενα αρθρο, η οταν ανοιγω καποιες πτυχες του εαυτου μου εδω, απευθυνομαι σε ανθρωπους με καποιο επιπεδο. Δεν με νοιαζει το μορφωσιακο σας επιπεδο, ουτε θα κρινω καποιον αρνητικα αν δεν εχει βγαλει το σχολειο, ομως χαλιεμαι απιστευτα με την ελελιψη εσωτερικης ευγενειας και καλοσυνης και ανοχης στην διαφορετικοτητα.

Μονο με ανοχη θα υπαρξει ανοιχτη πληροφορηση και η γνωση ειναι δυναμη.
Αποφασιστε τι περιοδικο θελετε, τι συντακτες θα εχετε, τι θεματα θα εχετε, (και τι ιντερνετ θα εχετε) και πραξετε αναλογα.

Έγραψε ο/η ARMAGEDON / 1 Μαΐου 2008 στις 4:26 μ.μ.

XAΡΑ.....ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ ΕΥΧΗ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΑΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΓΙΑΤΙ Α.ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚ ΠΑΙΔΙΩΔΕΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Β.ΤΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΕΙΟ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ. Γ.ΝΑ ΣΕΒΕΣΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΔΩΣΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΖΕΙ!!! Ο ΦΟΒΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΥΛΥΠΡΕΠΗΣ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΗ ΡΟΜΠΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ.

Έγραψε ο/η ARMAGEDON / 1 Μαΐου 2008 στις 4:26 μ.μ.

XAΡΑ.....ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ ΕΥΧΗ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΑΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΓΙΑΤΙ Α.ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚ ΠΑΙΔΙΩΔΕΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Β.ΤΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΕΙΟ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ. Γ.ΝΑ ΣΕΒΕΣΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΔΩΣΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΖΕΙ!!! Ο ΦΟΒΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΥΛΥΠΡΕΠΗΣ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΗ ΡΟΜΠΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ.

Έγραψε ο/η ARMAGEDON / 1 Μαΐου 2008 στις 4:26 μ.μ.

XAΡΑ.....ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ ΕΥΧΗ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΑΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΓΙΑΤΙ Α.ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚ ΠΑΙΔΙΩΔΕΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Β.ΤΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΕΙΟ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ. Γ.ΝΑ ΣΕΒΕΣΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΔΩΣΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΖΕΙ!!! Ο ΦΟΒΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΥΛΥΠΡΕΠΗΣ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΗ ΡΟΜΠΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ.

Έγραψε ο/η ARMAGEDON / 1 Μαΐου 2008 στις 4:27 μ.μ.

XAΡΑ.....ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ ΕΥΧΗ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΑΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΓΙΑΤΙ Α.ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚ ΠΑΙΔΙΩΔΕΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Β.ΤΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΕΙΟ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ. Γ.ΝΑ ΣΕΒΕΣΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΔΩΣΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΖΕΙ!!! Ο ΦΟΒΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΥΛΥΠΡΕΠΗΣ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΗ ΡΟΜΠΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ.

Έγραψε ο/η Τίποτα Δεν Μένει Κρυφό / 2 Μαΐου 2008 στις 11:33 μ.μ.

Ενα παιδί που μετράει τ' άστρα είπε τα ακόλουθα και τα μεταφέρω:


Ας κρίνει τώρα ο καθένας την ειρωνεία προς τους γείτονες του που νοσούν ή πέθαναν από καρκίνο. Μπράβο! Εύγε! Ευχαριστούμε Χάρη!

Έγραψε ο/η Τίποτα Δεν Μένει Κρυφό / 2 Μαΐου 2008 στις 11:40 μ.μ.

Κάτι δεν πήγε καλά με το παραπάνω σχόλιο και το ξαναγράφω διορθωμένο.

Ενα παιδί που μετράει τ' άστρα είπε τα ακόλουθα και τα μεταφέρω:
"H Peg (Πηνελόπη) στην πραγματικότητα λέγεται Χάρης Χ. και έχει κεραία της εταιρείας Βόνταφομ πάνω στο μαγαζί του στην Κηφισιά (όχι στο κέντρο). Δεν είναι οικονομολόγος ούτε έχει σπουδάσει στο LSE. Είναι μηχανολόγός και βασικός μέτοχος σε ετερόρρυθμη εμπορική εταιρεία με τζίρο πολύ μικρότερο των εκατομμυρίων ευρώ."

Ας κρίνει τώρα ο καθένας την ειρωνεία προς τους γείτονες του που νοσούν ή πέθαναν από καρκίνο. Μπράβο! Εύγε! Ευχαριστούμε Χάρη!

Έγραψε ο/η Peg Kitsi / 2 Μαΐου 2008 στις 9:46 π.μ.

......pardon???????????????????????????????

Έγραψε ο/η Τίποτα Δεν Μένει Κρυφό / 2 Μαΐου 2008 στις 9:53 π.μ.

Γεια σου Χάρη θεατρίνε με τις κεραίες!

Έγραψε ο/η Peg Kitsi / 2 Μαΐου 2008 στις 11:10 π.μ.

telika όποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες.....αντε βγαλε ακρη

οποιος αντρακλας ειναι αυτος με τα συμπερασματα ας αφησει το τηλεφωνο του να με ακουσει.....τελευταια προσπαθεια

Έγραψε ο/η Γείτονας / 2 Μαΐου 2008 στις 12:00 μ.μ.

Χάρε, είμαστε οι 900 γείτονες που ειρωνεύσαι. Είμαστε οι μαυροφορεμένοι συγγενείς που σαρκάζεις. Είμαστε οι άνθρωποι που βλέπουν την υγεία τους να καταστρέφεται και διαμαρτύρονται. Ξέρεις που θα μας βρεις, ξέρεις τα σπίτια μας, ξέρεις τα τηλέφωνα μας... Οπως ξέρεις και το χρώμα του χρήματος για το οποίο μέχρι και γυναικείο όνομα απέκτησες! Εφιάλτη, γλύψε τα αφεντικά που σε ταϊζουν σαν καλό σκυλάκι.

Έγραψε ο/η Peg Kitsi / 2 Μαΐου 2008 στις 12:45 μ.μ.

καθε φορα και με αλλο ονομα δε γινεται δουλεια

πες μου σε ποιο νουμερο και σε καλω αμεσως...να δουμε , η τουριστρια και η γ΄΄΄΄΄ που''''''' εχει το τσαγανο η εσυ???????

Έγραψε ο/η Femme / 2 Μαΐου 2008 στις 1:03 μ.μ.

Χαλαρώστε λίγο. Με τόσα νεύρα, τόση ένταση και τόση πυγμή
θα κάνετε χειρότερο κακό στους εαυτούς σας από αυτό που σας
προκαλούν οι κεραίες που δεν εκπέμπουν κάθετα το σήμα τους. :o)

Λίλη αν το θέμα είναι δικό σου κλείδωσε το, συμφωνώ πως δεν
αρμόζει στο ύφος του fe-mail όλο το παραπάνω σκηνικό.

Έγραψε ο/η Γείτονας / 2 Μαΐου 2008 στις 1:33 μ.μ.

@Femme: το καλό/κακό με το internet είναι η σχετική ανωνυμία. Δεν μπορεί όμως ο άνθωπος που έχει κεραία κινητής τηλεφωνίας στο μαγαζί του στην Χαρ Τρικούπη να μας εμφανίζεται ως η αμερόληπτη πηνελόπη.

@Lili: Πέρα από τα υβριστικά, νομίζω ότι ακριβώς αυτή η δημόσια αντιπαράθεση δείχνει το μέγεθος του προβλήματος και ξεσκεπάζει τους ανθρώπους που επιλέγουν να στραφούν ενάντια στους γείτονες στο βωμό λίγων ευρώ!

@Peg: Πότε θα κατεβέσεις την κεραία ... πηνελόπη; Ασε την κοροιδία και τις ψεύτικες μαγκιές! Δεν σου το επιτρέπει το μπόι σου.

Έγραψε ο/η Peg Kitsi / 2 Μαΐου 2008 στις 3:41 μ.μ.

eyxaristw femme για την ψυχραιμία.
κλειδωνω εγω το θεμα ...οκ

αλλα ειναι ανοιχτη η προσκληση σε οποιον καλοπιστα θελει να με ακουσει και να μιλησει στην PEG να αφησει το τηλεφωνακι του και θα τον παρω το υποσχομαι.

φευγω νωρις απο τη δουλεια σημερα....ουτε υπολογιστη παιρνω μαζι μου
leave a message και τη Δευτερα τα λέμε

και παλι ευχαριστω......και αν καπου προσεβαλα το site συγνωμη, χωρις προθεση ηταν

Έγραψε ο/η Γείτονας / 2 Μαΐου 2008 στις 8:08 μ.μ.

Χάρε, ξέχασες να ζητήσεις συγνώμη από τους γείτονες σου που τρέχουν στις χημειοθεραπείες... ή ζητάς να σου κάνουν και αίτηση για να σου μιλήσουν;

Ξέρεις που μένουν, ξέρεις τα τηλεφωνά τους, ξέρεις τα ονόματα τους. Ενα πράγμα ζητάνε από εσένα: να κατεβάσεις την κεραία από το μαγαζί σου.

Έγραψε ο/η Ανθρωποι και Ποντίκια / 3 Μαΐου 2008 στις 11:00 μ.μ.

Πεγκυ, κατέβασε την κεραία και άσε τις εξυπνάδες!

Έγραψε ο/η Marios K / 3 Μαΐου 2008 στις 11:48 π.μ.

Είναι ξεκαθαρο το τι κανει η Peg Kitsi: προβοκαρει! Να μην ξεκινας τη συζητηση αν δε σε συμφερει, Χαρη.
Κατεβασε την κεραια και σταματα να το παιζεις θιγμενη παρθενα!

Έγραψε ο/η Φώτης / 4 Μαΐου 2008 στις 9:36 μ.μ.

Οξω φούστη απ' την ... κουβέντα! Κατέβασε την κεραία ρε!!!!!

Έγραψε ο/η κεραιοφάγος / 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 8:59 μ.μ.

Aααααχ, καλή μου Πέγκυ συμφορά που μας βρήκε!!!! Ααααχχχχ!!!! Αλί, Αλί και Τρισαλί!!!!

Μας κατεβάσανε την κεραία της Χαριλάου Τρικούπη, καλή μου Πέγκυ... Πώς θα ζήσουμε τώρα χωρίς κεραία; Ηταν και αυτή μια κάποια λύση, γλυκιά μου... Ααααχχχχ!!!!

Πώς θα βγάλουμε τώρα τα έξοδά, μικρή μου peg; Πάει το μηνιάτικο, γλυκιά μου!!! Ααααχχχχ!!!! Ααααχχχχ!!!!
Μάνα, γιατί με γέννησες; Ααααχχχχ!!!! Συμφορά!!!

Θα αμαρτήσω για να ζήσω το παιδάκι μου, τώρα που δεν με πληρώνει η εταιρεία! Ελεήστε με, πεινάω! Ενα ξεροκόμματο, λίγα αποφάγια για την κατακαημένη Πέγκυ. Ααααχχχχ!!!!

Έγραψε ο/η ARMAGEDON / 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 6:39 μ.μ.

Η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς λέει:
“ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΡΑΙΑΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 169 ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ 3/9/08 Η ΚΕΡΑΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΗΚΕ.
Ο ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.”?????????

Εγώ λέω:
ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΗΤΕ.ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΕΝΑΔΑΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΔΡΟΥ 3 ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ???????? ΛAMOΓIO…………

Έγραψε ο/η KLAOYNTIA / 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 6:43 μ.μ.

Δηλαδή, τι; Εριξαν την κεραία οι κάτοικοι και ζητάει τη δόξα ο χαλίφης της κηφισιάς; Γιατί, δεν το περιμένατε; Και τι έγινε; Λέτε να μην ξέρει οι κόσμος τι συμβαίνει;

Εγώ λέω ότι την κεραία την κατέβασε η εταιρεία και συγκεκριμένα ο πακιστανός που φαίνεται στις φωτογραφίες! Δοξάστε όλοι το δήμαρχο! Θέλει να πάρει τη δόξα του πακιστανού! Θέλει να γίνει πακιστανός στη θέση του πακιστανού! Εύγε!

Έγραψε ο/η Lela / 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 6:55 μ.μ.

Gia diavaste kai auto http://fe-mail.gr/pages/posts/technology/technology464.php pou dystyxos de mporoume na kanoume sxolia (giati???) kai meta deite an kanate kala pou katevasate ti keraia... UFO....

Έγραψε ο/η πάλι μαζί μας; / 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 7:23 μ.μ.

Χαρούλη; Πέγκυ; Είσαι πράγματι εσύ; Μας έλλειψες γλυκούλα μου... Πώς τα πας μωρό μου; Συνήλθες;
Ολοι μας είμαστε καλοί άνθρωποι, θα σου μαζεύουμε αποφάγια να τρως, τώρα που δεν σε πληρώνει πια η εταιρεία.
Αν μας ζεστάνεις και λίγο το βράδυ, θα έχεις και τα τυχερά σας, ομορφούλα μου εσύ!

Έγραψε ο/η Χαρούλης / 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 7:34 μ.μ.

ΠΡΟΣ: χαρούλη, πέγκυ, lela, Peg Kitsi, πηνελόπη ή όπως αλλιώς φτιάχνεσαι να σε λέμε
άντε μαρτυριάρα μου, έπεσε η κεραία πάνω από το μαγαζάκι σου και ο χορηγός σου τραβήχθηκε απότομα και πόνεσες. θα σε μπουκώσουμε στα λουκάνικα εμείς για να είσαι πάντα χαρούμενη και με γεμάτο στόμα

Έγραψε ο/η ΑΝετα / 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 1:08 μ.μ.

Γιατι τετοια κακια ρε παιδιά μεταξυ σας και τοσο μισος με παθος;
Πρωτη φορα το βλεπω αυτο σε σχόλια...

Έγραψε ο/η Ουδέτερος / 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 4:01 μ.μ.

Γύρω από την κεραία της Χαρ. Τρικούπη, που κατέβηκε, υπάρχουν πάρα πολλά κρούσματα καρκίνου και θάνατοι. Συνδέεται αυτό με την 15ετή παρουσία της κεραίας; Δεν το γνωρίζουμε, θα το μάθουμε σε καμιά 30αριά χρόνια σαν το τσιγάρο και τον αμίαντο. Η peg kitsi κλπ είναι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού που μίσθωσε την ταράτσα του και μπήκε η κεραία.

Σου αρκεί αυτό;

Έγραψε ο/η ARMAGEDON / 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 5:17 μ.μ.


Έπεσε η κεραία της Κόδρου!
σηκώστε της φωτογραφίες να δούμε το πτώμα στο φέρετρο από την Κόδρου 3

http://www.flickr.com/photos/33432339@N04/

Έγραψε ο/η Δημήτρης / 18 Ιανουαρίου 2009 στις 9:13 μ.μ.

Διάβασα κάπου ότι οι κερατ?δες ανέβασαν ξανά την κεραία της Χαρ. Τρικούπη. Είδα και φωτογραφίες. Α, ρε μαμίσι που τους χρειάζεται...

Έγραψε ο/η ANTIKEREES / 4 Οκτωβρίου 2009 στις 12:46 μ.μ.

Αυτόφωρο για την κεραία της Χ. Τρικούπη 169
Αυτόφωρη διαδικασία ασκήθηκε την περασμένη Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, εναντίον των ιδιοκτητών του κτιρίου επί της Χ. Τρικούπη 169, στην ταράτσα του οποίου λειτουργεί παράνομα κεραία κινητής τηλεφωνίας της VODAFONE. Την κεραία υποτίθεται ότι την είχε κατεβάσει η εταιρεία τον περασμένο Σεπτέμβρη, έπειτα από κινητοποιήσεις των κατοίκων και τελεσίδικες δικαστικές απόφάσεις. Όμως η αποξήλωση ήταν εικονική. Κατέβασαν την κεραία, την είδαν οι κάτοικοι, χάρηκαν και όλα έληξαν εκεί.
Τα μηχανήματα όμως της κεραίας υπήρχαν κανονικά στο ισόγειο του κτιρίου.
Έτσι, σε λίγες μέρες, συνεργείο της VODAFONE ξανασήκωσε την κεραία, καμουφλαρισμένη αυτή τη φορά, σε κολώνα εξαερισμού.
Όμως οι κάτοικοι το υποψιάστηκαν, το κατήγγειλαν στο Σύλλογο Κηφισιά SOS, που είχε ξεκινήσει όλη τη διαδικασία αποξήλωσης και αυτός με τη σειρά του ζήτησε από την ΕΕΤΤ την πιστοποίησή της, ότι η κεραία βρίσκεται σε λειτουργία.
Όντως η Εθνική Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων έστειλε συνεργείο και πιστοποίησε ότι η κεραία λειτουργούσε και μάλιστα αυξημένα.
Έτσι ξαναξεκίνησε ο Γολγοθάς για τους κατοίκους και το σύλλογο, από την αρχή.
Καταγγελίες, εισαγγελικές εντολές και σε συνέχεια το αυτόφωρο.
Ένας εκ των ιδιοκτητών του ακινήτου, γιατί πρόκειται για δύο, πατέρα και γιο, οδηγήθηκε στο Τμήμα της Κηφισιάς, το βράδυ της Πέμπτης, το πρωί της Παρασκευής οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, όπου ο συνήγορος του κατηγορούμενου ζήτησε αναβολή για να καταθέσει την υπεράσπισή του.
Τη Δευτέρα που επαναπροσδιορίστηκε το δικαστήριο, ο κατηγορούμενος έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο και έτσι η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για το Νοέμβριο.

http://antikerees.wordpress.com/

http://kifisia-sos.blogspot.com/

Έγραψε ο/η SPYPAP / 8 Ιουλίου 2010 στις 8:48 π.μ.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Νίκος Χιωτάκης στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε για μια ακόμη φορά ότι ο Δήμος είναι κατά των κεραιών κινητής τηλεφωνίας και πάντα βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών.

Άκρατος λαϊκισμός για να μή χαθεί καμμιά ψήφος. Πιό ανεύθυνη και φαύλη τοποθέτηση απο αυτή, δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Και την κάνουν όλοι οι δήμαρχοι!!!!!
Και πού ξέρεις κ. Δήμαρχε οτι οι κεραίες βλάπτουν? Πιό συγκεκριμένα, γνωρίζεις οτι δεν βλάπτουν και, εν πάσει περιπτώσει, γνωρίζεις οτι την όποια επίδραση την προκαλεί το κινητό που έχεις κολλημένο στο αυτί σου 50 ώρες το 24-ωρο και όχι η κεραία?
Γνωρίζεις κ. Δήμαρχε οτι, απο επιστημονική άποψη που αποδεικνύεται μαθηματικά, η ιδανική λύση είναι να τοποθετηθούν άπειρες κεραίες μικρής ισχύος σε κάθε σημείο της πόλεως??
Και αν τις γκρεμίσεις, πώς θα δουλεύουν τα 5 κινητά που έχεις στις τσέπες σου????

Έγραψε ο/η SPYPAP / 8 Ιουλίου 2010 στις 9:28 π.μ.

Όταν ένα κινητό βρίσκεται σε περιοχή με ασθενές σήμα, δηλ. βρίσκεται μακρυά απο κεραία βάσεως, είναι έτσι κατασκευασμένο ωστε να αυξάνει την ισχύ του για να μπορέσει να "κρατήσει" επαφή με την κεραία που το εξυπηρετεί.
Τις κεραίες, όπου τις γκρεμίσατε, τις γκρεμίσατε γιατί τις βλέπατε.
Στις περιοχές όμως που τις γκρεμίσατε, η ηλεκτρική ισχύς εκπομπής (και συνακόλουθα η ηλεκτρομαγνητική ισχύς εκπομπής) των κινητών που έχετε στα αυτιά σας αυξήθηκε κατακόρυφα (εξαιτίας σας). Αυτό το πρόβλημα (που πραγματικά σκοτώνει) δεν σας απασχολεί επειδή δεν το βλέπετε (δεν το αντιλαμβάνεστε) γιατί είναι αόρατο.
Θα πρότεινα λοιπόν, μόλις γκρεμίζετε μια κεραία, να αλλάζετε αμέσως και γειτονιά, αν εξακολουθείτε να είστε κάτοικοι κινητών, γιατί διαφορετικά κινδυνεύει η υγεία σας. Αν δεν είστε κάτοχοι κινητών, γκρεμίστε τις όλες, και μείνετε στη γειτονιά σας.

SPYPAP
Διπλ. Ηλ/γος Μηχανικός & Μηχ/κός Τηλ/νιών

Έγραψε ο/η SPYPAP / 8 Ιουλίου 2010 στις 9:37 π.μ.

Οι (σταθερές) κεραίες βάσεως κινητής τηλεφωνίας, έχουν ισχύ περι τα 10-15 Watt, και οι ισχυρότερες που βρίσκονται σε κορυφές βουνών, συνήθως δεν ξεπερνούν τα 25 Watt.

Απεναντίας, οι κεραίες των ραδιοφωνικών σταθμών είναι εκείνες που έχουν τεράστια ισχύ (2.000 Watt, 4.000 Watt και άνω (γι' αυτό και δεν πρέπει να βρίσκονται μέσα στην πόλη).

Έγραψε ο/η Νίκος Μαναβίου / 6 Νοεμβρίου 2010 στις 9:24 μ.μ.

Ο φίλος μας ισχυρίζεται ότι “η κεραία έχει ισχύ μέχρι 15 Watt”. Αυτό, ελέγχεται ως παραπλανητικό από τις προδιαγραφές των κεραιών Kathrein 739632 και 739633. Στην πρώτη σελίδα των προδιαγραφών έχει ενδιαφέρον το πεδίο max power per input όπου ο κατασκευαστής αναφέρει 600 Watt ανά κεραία. Αυτό είναι περίπου και το μέγιστο της ισχύος της ακτινοβολίας που κατανέμεται στο χώρο, όταν εκπέμπει η κάθε κεραία.

Συνεπώς, θεωρούμε ότι η αδειοδότηση μιας τέτοιας κεραίας είναι ανεπαρκής για να μας εξασφαλίσει την άισθηση της υγιούς διαβίωσης σε πολιτισμένο κράτος. Συνεπώς εφόσον το κράτος δεν γνωρίζει καί το ίδιο που είναι οι παράνομες κεραίες, οι οποίες δεν μπορουν να δηλωθούν απο τις εταιρείες ώστε έστω μακροσκοπικά να ελεγθεί η ισχύς τους.

http://keraies.files.wordpress.com/2009/04/739632.pdf
http://keraies.files.wordpress.com/2009/04/739633.pdf

 
Τελευταία άρθρα