fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Η φωνή σας έχει περισσότερη δύναμη από ποτέ!

23 Νοεμβρίου 2007 | 09:09 π.μ.

Στη διάθεση του νέου HP iPAQ 514 Voice Messenger προχώρησε πρόσφατα η ΗΡ. Πρόκειται για μια συσκευή που προσφέρει τις πολυτελείς δυνατότητες ενός “Voice Valet”, τις λύσεις ενός organizer σε συσκευή χειρός, με λειτουργίες Smartphone, ευελιξία κινητού μικρού μεγέθους, συνεχή επαφή με τα email της συσκευής σας και με ισχύ τηλεφωνικού συστήματος, τόσο δυνατή όσο ενός γραφείου.

Η φωνή σας έχει περισσότερη δύναμη από ποτέ! Το Voice Commander μετατρέπει το τηλέφωνο σε προσωπικό “Voice Valet”, υποστηρίζοντας πάνω από 20 εντολές που δεν εξαρτώνται από τον ομιλητή.  Με το voice Commander, ο χρήστης μπορεί να πει στο HP iPAQ Voice Messenger να εκτελέσει μια σειρά από εργασίες όπως τηλεφωνικές, email, εργασίες ημερολογίου και πραγωγικότητας.

Το νέο ΗΡ iPAQ 514 Voice Messenger με τις ενσωματωμένες εφαρμογές παραγωγικότητας και τις λειτουργίες γραφείου, αποτελεί την ιδανική επιλογή για επαγγελματίες που μετακινούνται συχνά και όχι μόνο. Παρέχει τη δυνατότητα εύκολης σάρωσης και ανάγνωσης email αλλά και απάντηση χωρίς πληκτρολόγηση με τη χρήση VoiceReply, που κυριολεκτικά λύνει τα χέρια.

Οι προσαρμοσμένες συντομεύσεις του βοηθούν στην εύκολη μετάβαση στις σημαντικότερες εργασίες Smartphone, ενώ με το γνώριμο περιβάλλον εργασίας Windows και με τις εκδόσεις Mobile της Microsoft , όλες οι εργασίες τελειώνουν όσο ο χρήστης είναι καθ’ οδόν.

Βασικά Τεχνικά Χαρακτηριστικά:


• Λειτουργικό Σύστημα Microsoft Mobile 6 για Pocket PC, Standard Edition με τις εκδόσεις Pocket λογισμικού της Microsoft (Outlook, Word Mobile, Excel Mobile, PowerPoint Mobile και Internet Explorer Mobile για Smartphone)

• Επεξεργαστής: ΤΙ ΟΜΑP 850 στα 200MHz
• Μνήμη: 64ΜΒ SDRAM για εκτέλεση εφαρμογών flash ROM 128MB
• Διαστάσεις: 4,86 Χ 1,63 Χ 10,7 εκ.
• Βάρος:102γρ.
• Οθόνη: Αντανακλαστική 2,0’’ TFT , 64.000 χρώματα, οπισθοφωτισμός LED με λειτουργία εξοικονόμησης ισχύος.


• Μπαταρία: αποσπώμενη /Επαναφορτιζόμενη ιόντων/λιθίου 1100mAh, τροφοδοτικό AC, 1 καλώδιο συγχρονισμού/φόρτισης mini USB, κιτ τεκμηρίωσης
Τιμή και Διαθεσιμότητα
Το HP iPAQ 514 Voice Messenger είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά σε τιμή λιανικής €279 συμπεριλαμβανομένης μιας δερμάτινης θήκης HP iPAQ και ενός HP iPAQ Professional Skin Protector. Η τιμή ισχύει για συγκεκριμένη περίοδο και είναι ενδεικτική και περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 19%.
 

Λίγα λόγια για την ΗΡ


Η HP επικεντρώνεται στην απλοποίηση της χρήσης της τεχνολογίας από όλους τους καταναλωτές της, από ιδιώτες έως μεγάλες επιχειρήσεις. Με ένα χαρτοφυλάκιο που καλύπτει την εκτύπωση, τη χρήση προσωπικών υπολογιστών, το λογισμικό και την υποδομή πληροφορικής, η ΗΡ συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιριών πληροφορικής παγκοσμίως, με τζίρο 104,3 δισ. δολάρια για το οικονομικό έτος που έληξε 31/11/2007. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΗΡ (Χρηματιστήριο Νέας Υόρκης: HPQ) είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.hp.com

icon Προσθήκη Σχόλιου

Η φωνή σας έχει περισσότερη δύναμη από ποτέ!


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

 
Τελευταία άρθρα