fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Το BMW Group στο 77ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2007.

28 Φεβρουαρίου 2007 | 12:00 μ.μ.

Η BMW συνεχίζει την προϊοντική της επίθεση.

Με ελκυστικά νέα χαρακτηριστικά και εντυπωσιακές τεχνικές καινοτομίες, η BMW θα συνεχίσει τις επιτυχίες της στις παγκόσμιες αγορές και το 2007.
Στο 77ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, 8 - 18 Μαρτίου 2007     (ημέρες τύπου: 6 / 7 Μαρτίου 2007), οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μία ολόκληρη γκάμα καινοτομιών πριν ξεκινήσει η παραγωγή – και επιπλέον – να πάρουν μία γεύση από το μέλλον.

Η BMW εκμεταλλεύεται το πιο σημαντικό ετήσιο σαλόνι αυτοκινήτου επί Ευρωπαϊκού εδάφους για να λανσάρει διάφορες παγκόσμιες πρεμιέρες και μία συναρπαστική σχεδιαστική μελέτη.


Επιπλέον, θα παρουσιαστούν οι πιο πρόσφατες καινοτομίες στον τομέα των κινητήρων, του πλαισίου καθώς και των προηγμένων συστημάτων υποστήριξης του οδηγού. Η τρέχουσα γκάμα κινητήρων υπογραμμίζει για μία φορά ακόμα τη μεγάλη πρόοδο που έχει επιτευχθεί στον τομέα efficient dynamics - στόχο εξέλιξης της BMW εδώ και πολλά χρόνια.

 Χάρη στη συνεπή εφαρμογή αυτής της αρχής, τα νέα μοντέλα που εκτίθενται στο διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου όχι μόνο προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο δυναμικής συμπεριφοράς στην αντίστοιχη κατηγορία τους, αλλά και τις καλύτερες τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων.

 

BMW-5- Series

 Η νέα BMW Σειρά 5 και η νέα BMW Σειρά 1 θα παρουσιαστούν στο κοινό για πρώτη φορά στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2007.  Διαθέτοντας προηγμένη σχεδίαση, πλήρως αναβαθμισμένο εσωτερικό, προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας και ενεργό cruise control με λειτουργία Stop & Go καθώς και μία πλήρως ανανεωμένη γκάμα κινητήρων, η νέα BMW 5 Σειρά sedan και η BMW Σειρά 5 Touring ανεβάζουν και πάλι τον πήχη στις κατηγορίες τους. Στην περίπτωση των νέων 6-κύλινδρων κινητήρων και της 2ης-γενιάς άμεσου ψεκασμού καυσίμου, τα αποτελέσματα εφαρμογής της φιλοσοφίας efficient dynamics είναι ιδιαίτερα εμφανή.

 

BMW 530i

 Τα μοντέλα BMW 523i και BMW 530i έχουν αυξημένη ισχύ κατά 10kW σε συνδυασμό με σημαντικά μικρότερη κατανάλωση καυσίμου και 15% χαμηλότερες εκπομπές CO2. Η νέα BMW Σειρά 1, που παραμένει το μοναδικό συμπαγές μοντέλο με πίσω κίνηση, θα παρουσιαστεί και σε τρίθυρη έκδοση αμαξώματος για πρώτη φορά.  Η νέα έκδοση της BMW Σειράς 1 συνδυάζει την έξοχη οδηγική απόλαυση με τη βελτιωμένη απόδοση και τις υποδειγματικές εκπομπές ρύπων. Κάτω από το καπό, φιλοξενούνται νέοι 4-κύλινδροι βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες που προάγουν την έννοια ‘efficient dynamics’. Στη νέα 130 kW BMW 120d, οι εκπομπές CO2 έχουν μειωθεί στα  129 g/km και στη νέα 105 kW BMW 118d έχουν φτάσει στα 123 g/km.
Επιπλέον, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης πραγματοποιείται η πρεμιέρα της νέας BMW M5 Touring, που συνδυάζει μοναδικά την έξοχη δυναμική συμπεριφορά με την ευελιξία εσωτερικού.

 

BMW-5- Series-Saloon

 Εκτός από τα νέα μοντέλα, διάφορες καινοτομίες γνωρίζουν το φως της δημοσιότητας στη Γενεύη, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια της Γνήσιας Οδηγικής Απόλαυσης. Οι νέοι 4-κύλινδροι βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες προαναγγέλλουν μία νέα διάσταση ‘efficient dynamics’. Με το ενεργό cruise control που περιλαμβάνει μία λειτουργία Stop & Go για τη νέα BMW Σειρά 5, το σύστημα Κάμερας Rear Vision που παρουσιάζεται για πρώτη φορά με τη νέα BMW X5 και τα συστήματα πλαισίου DynamicDrive και active steering, το BMW Group επιβεβαιώνει τη δημιουργικότητά του στις καινοτομίες.

 

Return to category
 
Τελευταία άρθρα