fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Fiat Panda Model Year 2007

30 Οκτωβρίου 2006 | 09:33 μ.μ.

Τα ατού ενός best seller

Το Panda δεν είναι απλώς ένα μικρό αυτοκίνητο της κατηγορίας A, αλλά μια αυθεντική πλατφόρμα πάνω στην οποία η Fiat χτίζει μια οικογένεια αυτοκινήτων με την τεχνογνωσία και την προσοχή στη λεπτομέρεια που θα περίμενε κανείς από μοντέλα μεγαλύτερης κατηγορίας. Τώρα είναι η σειρά του ανανεωμένου MY 2007 και η οικογένεια αυξάνεται κατά δυο μέλη: τα ‘Panda Panda’ και το Panda των 100 ίππων.

Η νέα γενιά παρουσιάζει τέσσερα νέα χρώματα: τα Settimo Cielo Light blue (Surf Azure), Egocentrico Orange (Samba Orange), Magnetico Blue (New Orleans Blue) και Spumeggiante Beige (Cumbia Beige). Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι η επιλογή χρώματος δεν είναι κάτι δευτερεύον, αλλά μια προϊοντική φιλοσοφία πίσω από την οποία «κρύβεται» η προσωπικότητα, το ταλέντο και, φυσικά, το στιλ. Αλλαγές στο αυθεντικό, δυναμικό σχήμα του αυτοκινήτου δεν έγιναν αφού και οι καταναλωτές ολόκληρου του πλανήτη το έχουν αγαπήσει. Το Panda Model Year 2007 συμπληρώνει αισθητικά αυτές τις γραμμές με ένα πολύ όμορφο σκούρο γκρι ταμπλό και νέα χρώματα και υλικά στο εσωτερικό: όλα αυτά επιβεβαιώνουν την εξαιρετική ποιότητα που μπορεί να διαπιστώσει κανείς με την πρώτη ματιά.

Το Panda Model Year 2007 είναι ένα αυτοκίνητο με προσωπικότητα, με απτή ποιότητα και πολύ όμορφο, με χαρακτηριστικά και αξίες που ανήκουν στο DNA της Fiat. Η ψήφος πηγαίνει στο ντιζάιν, που έχει την ευκαιρία να αναδείξει ένα αυτοκίνητο διαστάσεων πόλης και να του χαρίσει ένα επίπεδο άνεσης που περιμένουμε μόνο από μεγαλύτερα αυτοκίνητα. Σχεδιασμένο να είναι οικονομικό, χωρίς όμως να χάνει ίχνος από τη ζωντάνια του. Ιδανικό στην πυκνή κίνηση της πόλης, αλλά την ίδια στιγμή πρόθυμο και αποτελεσματικό στα μακρινά ταξίδια, με την εγγύηση της αγχολυτικής και άνετης οδήγησης για τους επιβάτες κάθε στιγμή. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν το Panda Model Year 2007 ένα μικρό διασκεδαστικό και χαρούμενο αυτοκίνητο, που αντιπροσωπεύει ένα φανταστικό λόγο value for money με ένα πακέτο ηγετικών χαρακτηριστικών, χαμηλά κόστη και υψηλή μεταπωλητική αξία.

Άλλα θετικά σημεία που αναδεικνύουν το αυτοκίνητο, είναι τα καινοτόμα χαρακτηριστικά και οι πλέον εξελιγμένες τεχνολογικές λύσεις. Το Panda είναι επίσης υπεύθυνο για την παρουσίαση μιας σειράς λειτουργιών που ποτέ μέχρι τώρα δεν έχουν εμφανιστεί στην κατηγορία του:

 

 για παράδειγμα, είναι το αυτοκίνητο που πρώτο παρουσίασε τον επαναστατικό 16βάλβιδο κινητήρα 1.3  Multijet των 70 ίππων, ένα σειριακό ημιαυτόματο χειροκίνητο κιβώτιο (Dualogic), ένα εξελιγμένο σύστημα ESP, τη διάταξη DPF και ένα καινοτόμο σύστημα μόνιμης τετρακίνησης με δυο διαφορικά. Η οικογένεια Panda βάζει τέλος στα μίνι αυτοκίνητα όπως τα ξέραμε μέχρι σήμερα.

Καινοτόμο ντιζάιν, κορυφαία τεχνολογία προσβάσιμη σε όλους και έξυπνες λύσεις κάνουν τη ζωή ευκολότερη και απλούστερη. Αυτά είναι τα ηγετικά χαρακτηριστικά αυτού του μοντέλου. Από την πρώτη στιγμή της παρουσίασής του, το Panda έγινε ιδιαίτερα αγαπητό σε όλη την ευρωπαϊκή αγορά, φτάνοντας μάλιστα στην κορυφή των πωλήσεων του segment A. Και όχι μόνο. Αν και προορισμένο βασικά για τις ευρωπαϊκές αγορές, το Panda γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία και σε χώρες όπως η Μαλαισία, η Ταϊβάν και η Μαρτινίκα. Για την ακρίβεια, από τη στιγμή που πρωτολανσαρίστηκε, έχουν ταξινομηθεί στην Ευρώπη περισσότερες από 650.000 μονάδες (προσθιοκίνητα και τετρακίνητα αυτοκίνητα), ένα νούμερο που το φέρνει στην κορυφαία θέση της κατηγορίας του, κάνοντάς το πιο καλοπουλημένο μοντέλο αυτής. Άλλωστε, οι έξοχες πωλήσεις του αυτοκινήτου απλώς επιβεβαιώνουν τα 18 βραβεία που έχει κερδίσει από τον διεθνή αυτοκινητικό Τύπο, στα οποία περιλαμβάνονται οι κορυφαίες διακρίσεις ‘Car of The Year 2004’ και ‘Auto Europa 2004’.

Αυτή η επιτυχία άλλωστε από το κοινό και τα βραβεία που έχει κερδίσει, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για το Panda να προβληθεί και να δημιουργήσει νέες εκδόσεις: το ‘έτοιμο για οτιδήποτε’ 4x4, το διασκεδαστικό Alessi, το ψυχαγωγικό Panda Active και φυσικά το Panda Emotion  -χωρίς να παραλείπουμε τα Panda Cross και Panda Monster, αλλά και τα ολοκαίνουρια ‘Panda Panda’ και το Panda 100 ίππων. Επίσης, υπάρχουν σε αυτή την μεγάλη οικογένεια και πρωτότυπα, χτισμένα πάνω στην ίδια βάση και στις ίδιες αξίες: τα Panda Jolly και Panda Luxury, το κορυφαίο τεχνολογικά Panda Hydrogen και το Panda Terramare. Οι νεαροί οδηγοί επίσης θα ενθουσιαστούν όταν οδηγήσουν το Panda Rally στο Fiat Panda Rally Cup 2006.

 

 

 

 

Return to category
 
Τελευταία άρθρα